Robotik teknolojileri alanında çözümler geliştiren Plus One, 33 milyon dolar yatırım aldı

Robotların algılama teknolojileri konusunda yazılım çözümleri geliştiren Plus One Robotics, 33 milyon dolar yatırım aldı.
Robotik teknolojileri alanında çözümler geliştiren Plus One, 33 milyon dolar yatırım aldı

Robotik teknolojilerine odaklanan bir girişim olarak karşımıza çıkan Plus One Robotics, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Plus One Robotics tarafından aktarılan bilgilere göre girişim, B serisi yatırım turunda 33 milyon dolar yatırım aldı.

33 milyon dolarlık B serisi yatırım turu McRock Capital ve TransLink Ventures liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna McRock Capital and TransLink Ventures'un haricinde ise BMWi Ventures, Kensington Capital Partners, Ironspring Ventures ve şirketin eski yatırımcıları da katıldı.

Gerçekleşen yatırım ile birlikte McRock Capital'dan Whitney Rockley'in ve TransLink Ventures'tan Toshi Otani'nin Plus One'ın yönetim kuruluna katıldıklarını da ekleyelim.

2016 yılında Erik Nieves, Paul Hvass ve Shaun Edward tarafından San Antonio'da kurulan Plus One Robotics, robotların algılama teknolojileri konusunda yazılım çözümleri geliştiriyor. Plus One Robotics tarafından geliştirilen çözümlerin özellikle lojistik alanında ve depolarda kullanılan robotlar için geliştirildiğini de ekleyelim.

Aynı anda 50 robotu kontrol etmenize olanak sağlayan bir yazılım sunan Plus One Robotics, alınan yatırımı artan talebe ayak uydurmak için uluslararası operasyonlarını büyütmek için kullanacak.

Hatırlatmak gerekirse Plus One Robotics, en son 2018 yılında 8,3 milyon dolarlık A serisi bir yatırım almıştı. Alınan 33 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırım miktarı ise 40 milyon doların üzerine çıkmış oldu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.