BRAND SPEAK

Ozan Elektronik Para ve Payfull’dan önemli iş birliği

Geçtiğimiz aylarda Ozan SuperApp ve Sanal POS ürünlerini kullanıcılarıyla buluşturan Ozan Elektronik Para, 2021 yılının ilk günlerinden itibaren önemli iş birliklerini duyurmaya devam ediyor.
Ozan Elektronik Para ve Payfull’dan önemli iş birliği

Şubat ayında Visa üyeliğini duyuran ve ardından Albaraka Türk Katılım Bankası ile açık bankacılık alanında iş birliğine imza atan Ozan Elektronik Para, önemli bir projeye daha imza attı. Payfull ile gerçekleştirilen iş birliği sayesinde, orta ve büyük ölçekli işletmeler Ozan Elektronik Para aracılığıyla ödeme geçidi (Payment Gateway) ve bayi tahsilat sistemleri çözümlerinden yararlanabilecek.

Ozan Elektronik Para CEO’su Ömer Suner: “Ozan Elektronik Para olarak, teknoloji çözümlerimizle, işletmelerimizin her alanda yanında olmak istiyoruz.”

Ozan Elektronik Para olarak, Sanal POS ürünümüz ile işletmelerin tüm ödeme alma problemlerini çözmeyi ve ticari faaliyetlerini daha rahat bir şekilde sürdürmelerini hedefliyoruz. Ancak hedefimiz sadece bununla sınırlı değil. İşletmelerin, ödeme almasından ve yapmasından, teknik altyapıya, ödeme geçidinden, kapsamlı tahsilat çözümlerine kadar ihtiyaç duydukları tüm süreçlerde var olmak istiyoruz. Bu çerçevede, Payfull ile yaptığımız iş birliği büyük önem taşıyor. Gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği ile işletme sahipleri, yeni nesil tahsilat çözümlerinden faydalanabilecek. Bu ve bunun gibi önemli iş birliklerimiz hem Türkiye’de hem de global arenada devam edecek.”  

“Bu iş birliği letmelere sayısız katma değerler sağlayacak.

Yılın ikinci yarısında hayata geçmesi planlanan bu önemli iş birliği için Payfull CEO’su Recep Erdoğan ise “Payfull olarak 2015 yılından bugüne kadar Türkiye’nin en saygın kurumlarının B2B online tahsilat sistemlerini geliştirdik. Son bir yılda sistem üzerinden 20 milyar TL’nin üzerinde işlem hacmi oluştu ve bu rakam hızlı bir şekilde artış göstermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiğimiz Ozan Elektronik Para iş birliği ise özellikle B2B tahsilatlarda, işletmelere sayısız katma değerler sağlayacak. Buna ek olarak açık bankacılık çözümlerimiz ile de işletmelere eşsiz finansal hizmet deneyimi sağlayan arayüzler sunacağız. İş birliğimiz sadece Türkiye ile sınırlı kalmayacak. Avrupa’nın en yenilikçi bankalarından biri olan European Merchant Bank ve yine OpenPayd gibi inovatif kurumlar ile de Payfull markasını uluslarası arenada birlikte büyüteceğiz.” dedi.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.