Kişiden kişiye araç kiralama platformu Rentiva, 2,2 milyon TL yatırım aldı

2017 yılında İstanbul’da kurulan kişiden kişiye araç kiralama platformu Rentiva, yatırım aldığını duyurdu. 
Kişiden kişiye araç kiralama platformu Rentiva, 2,2 milyon TL yatırım aldı

Araç sahipleri ile araç kiralamak isteyenleri buluşturan bir platform olarak hizmet veren Rentiva'yı ilk olarak geçtiğimiz yılın Kasım ayında sizlere aktarmıştık. 2017 yılında İstanbul’da kurulan kişiden kişiye araç kiralama platformu Rentiva, yatırım aldığını duyurdu. 

Edindiğimiz bilgilere göre Rentiva, Keiretsu Forum Türkiye ve GBAden 2,2 milyon TL yatırım aldı. Yatırım turuna Keiretsu Forum Türkiye yatırımcılarından Halis Petrol, Halk Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Atilla, Erman Kumcu, Orhan Çetin, Ümit Karaarslan ile birlikte Galata Business Angels yatırımcılarından Ahmet Faralyalı, Ata Uzunhasan ve Rentiva’nın mevcut yatırımcılarından Mustafa Demirkol, Ömer Yiğit Aykan, Güngör Köprülü, Onur Ergönen, Duygu Acar Yücesoy ve melek yatırımcı Bertan Karaimer'in katıldığını da ekleyelim.

122 binden fazla kayıtlı üye ve 10 binden fazla kayıtlı araç ile İstanbul'da hizmet veren Rentiva, temelinde aracını kiraya vererek gelir elde etmek isteyen araç sahipleri ile en uygun fiyat garantisi, yakın lokasyon ve güvenilir araç kiralama hizmetinden yararlanmak isteyen kiracıları bir araya getiriyor. 

Rentiva'nın geleneksel araç kiralama şirketlerinden fiyat ve uygun lokasyon imkanı ile ayrıştığını dile getiren Rentiva CEO’su Eren Alkış, çok doğru bir dönemde Keiretsu Forum Türkiye ve Galata Business Angels’ın güçlü yatırımcı kadrosundan yatırım aldıklarını ve yeni dönemde aralarına katılan yatırımcıları ile birlikte Rentiva'nın büyümesini hızlandırmayı hedeflediklerini de paylaştı. Dilerseniz Rentiva uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.