Büyüme hızı ile dikkat çeken App Samurai, Amerika kıtasının en hızlı büyüyen şirketlerinden biri oldu

App Samurai Inc., Financial Times tarafından 2021’de Amerika’nın en hızlı büyüyen 500 şirketi arasında 24. sırada yer aldı. App Samurai Inc. yıllık bileşik büyüme oranındaki yüzde 183.5’lik artışıyla dikkat çekiyor.
Büyüme hızı ile dikkat çeken App Samurai, Amerika kıtasının en hızlı büyüyen şirketlerinden biri oldu

Dünya çapında 180 ülkenin üzerinde 1500’den fazla müşterisi bulunan App Samurai Inc., Financial Times tarafından 2021’de Amerika’nın en hızlı büyüyen 500 şirketi arasında 24. sırada yer aldı.

Bilmeyenler için listenin nasıl oluşturulduğunu belirtmekte fayda car. Financial Times ve araştırma firması Statista'nın ortaklaşa düzenlediği FT500 listesi, şirketleri, 2016-2019 arası yıllık bileşik büyüme oranlarına (Compound Annual Growth Rate) göre sıralıyor. Amerika kıtasındaki 20 ülkenin dahil edildiği listede bu yıl da teknoloji şirketlerinin öne çıktığı görülüyor. 

FT500 listesinde yıllık bileşik büyüme oranındaki yüzde 183.5’lik artışıyla dikkat çeken App Samurai Inc.'in mutlak büyüme oranı ise yüzde 2,177. Listede yer alan verilere göre; girişimin 2019'da elde ettiği gelirin 4.23 milyon dolar olduğunu belirtelim. 

Mobil uygulamalara ilgili kullanıcılar kazandırmak adına yenilikçi çözümler sunan şirket, mobil büyüme çatısı altında üç markayı barındırıyor. Bu markalardan App Samurai, yapay zeka destekli mobil müşteri kazanım platformu olarak öne çıkarken; Interceptd mobil reklam sahteciliğini gerçek zamanlı olarak yakalayıp filtreleyen bir analiz aracı.

Şirketin en yeni teknolojisi Storyly ise uygulama içi hikayelerle sunduğu farklı fonksiyonlarla mobil etkileşim ve müşteri tutundurma sağlıyor. 

Geçtiğimiz dönemde mobil kullanıcılarla ilişki kurmanın çok daha önemli hale geldiğini belirten App Samurai CEO’su Emre Fadıllıoğlu, sürdürülebilir bir büyüme stratejisi için kullanıcı sadakatine şu sözlerle dikkat çekiyor:

Önümüzdeki yeni dönem, alışılagelmiş ve kullanıcının kayıtsız kaldığı reklam modellerinden sıyrılmayı gerektiriyor. Sürdürülebilir bir büyüme stratejisi için kilit nokta geliştirilen her teknolojinin odağında son kullanıcının olması.

Bu arada App Samurai Inc.'in, FT500 listesine girmeden önce pek çok ödüle layık görüldüğünü hatırlatalım. Şirket, MMA tarafından düzenlenen Smarties 2020 Ödülleri’nde üç ayrı ödülün kazananı oldu. Covid19 Resilience Grant kampanyası ile sosyal sorumluluk kategorisinde hem EMEA hem MENA’da altın ödül sahibi olan App Samurai, en yeni teknolojisi Storyly ile ise Mobile Social kategorisinde gümüş ödülün sahibi olmuştu.

2021 yılında ise Martech Ödülleri’nde üç farklı kategoride; En İyi Martech Ekosistemi Kullanımı, En İyi Medya Teknolojisi ve En İyi İçerik Teknolojisi ödüllerine hak kazandı. 

App Samurai'ın 2020 yılında 212, CollectiveSpark ve Değerhan Usluel'in katıldığı yatırım turunda 2.4 milyon dolar yatırım aldığını da hatırlatalım.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.