Yemek siparişi, e-ticaret derken Super App olma yolunda ilerleyen Maximum Mobil'den yeni özellik: Online market servisi

Maximum Mobil, yeniliğe imza atarak, uygulama içinde market ürünleri satışını ve hızlı teslimatını başlattı. Gördüm Aldım bölümünde birden fazla markanın yüzlerce ürününün yanı sıra yakınınızda yer alan marketlere de erişebiliyorsunuz. 
Yemek siparişi, e-ticaret derken Super App olma yolunda ilerleyen Maximum Mobil'den yeni özellik: Online market servisi

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilen Maximum Mobil uygulamasında "Gördüm Aldım" özelliğini sizlere daha önce aktarmıştık. Gördüm Aldım ile katma değerli olarak e-ticarete göz kırpan Maximum Mobil, 2020'nin Temmuz ayında platformunda Troy, Samsung, e-Hamal ve İş Kültür Yayınlarının ürünlerine yer vermekte ve satışlara aracılık etmekteydi. Geçen sürede içinde o alanda marka ve ürün sayısını artıran Maximum Mobil Super App olma yolunda dikkat çeken bir yenilikle karışımızda: Marketyo ile yeni bir iş birliğine imza atarak, uygulama içinde market ürünleri satışını da başlattı. 

Böylece daha önce Gördüm Aldım sekmesinde teknoloji, kitap ve organik gıda ürünleri sunan Maximum Mobil, yaşadığınız bölgedeki marketleri de listeye ekledi. Uygulamayı incelerken örneğin Suadiye için Gourmet Garage, Mestay ve Tarla Burada gibi marketlerin ürün gamını görüntüleyerek, belirlenen saat dilimi seçerek kolayca sipariş verebildik. 

Maximum Mobil'in merkezde olduğu bir ekosistem yaratan İş Bankası hatırlarsanız, daha önce Yemeksepeti ile benzer bir iş birliğine gitmişti. Bu iş birliği kapsamında Maximum mobil üzerinden Yemeksepeti üyelik bilgilerinizi girerek kişilerin sipariş vermesini mümkün kılmıştı.Gördüm Aldım ile bunu e-ticarete yayan uygulama şimdi ise online market servisi ile kullanıcılarının tek bir uygulamadan birden fazla kanala ulaşmasını ve güvenle ödeme yapmasını sağlıyor.

Pandemi sürecinde Market alışverişi servisleri yoğun bir talep ile karşılaşırken pek çok markanın bu alanda yeni adımlar attığını gördük. 2017'den beri bu alanda hizmet veren Marketyo, Migros, Şok ya da A101'e kıyasla daha orta  ölçekli market zincirlerini kullanıcılarla buluşturuyor. Eylül 2020'de 65 market zinciri ile birlikte çalışan Marketyo'nun  platformundaki market sayısını 142'ye taşıdığını da belirtelim. 

Milyonlarca kullanıcısı olan Maximum Mobil'in Marketyo iş birliği ise; kullanıcı tabanına yeni fırsatlar sunarken, orta ölçekli marketlerin daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmasını sağlıyor. Maximum Mobil, bu yeni iş birliği dahil olmak üzere sunduğu pek çok farklı özellik ile bir bankacılık uygulamasının ötesinde bir Super App olarak konumlanıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.