Jambox, Ludus Girişim Stüdyosu liderliğinde 1,1 milyon dolar yatırım aldı

Ludus Girişim Stüdyosu, Singapur merkezli mobil oyun yayım platformu Jambox’ın 1,1 milyon dolarlık yatırım turuna liderlik etti.
Jambox, Ludus Girişim Stüdyosu liderliğinde 1,1 milyon dolar yatırım aldı

2020 yılının Ekim ayında kurulan Ludus Girişim Stüdyosu'nun Hey Games ve Fortune Mine girişimlerine yatırım yaptığını geçtiğimiz aylarda sizlere aktarmıştık. Edindiğimiz bilgilere göre Ludus Girişim Stüdyosu, yurt dışından bir yatırım turuna liderlik etti.

Ludus Girişim Stüdyosu, Singapur merkezli mobil oyun yayım platformu Jambox’ın 1,1 milyon dolarlık yatırım turuna liderlik etti. 1,1 milyon dolarlık yatırımın 950 bin dolarının Ludus Girişim Stüdyosu'ndan geldiğini de ekleyelim.

Alınan yatırım ile birlikte Güneydoğu Asya bölgesindeki bağımsız oyun geliştiricilerinin globale açılmasına destek olarak pazardaki uluslararası oyuncularla rekabet etmeyi amaçlayan bir mobil oyun yayım platformu kurmayı hedefleyen Jambox, Casual ve Hypercasual türündeki oyunlara odaklanacak.

Jambox ekibi

Platformunu ilk olarak Vietnam, Hindistan ve Endonezya'da piyasaya sürecek olan Jambox, ilerleyen dönemlerde ise Malezya, Tayland ve Filipinler'de de hizmet verecek. 

Geliştiricilerin ve oyunlarının küresel düzeyde rekabet etmesini sağlayabilecek bağımsız bir platform için büyük bir pazar fırsatı olduğunu dile getiren Jambox kurucusu ve CEO'su Vikas Gulati, özellikle Güneydoğu Asya'nın muazzam bir yeteneği olduğunu ve geliştiricilerin kullanıcılarını yakından takip ettiğini paylaştı.

Mobil oyunlar artık ana akım eğlence olarak hayatımıza yerleşmiş durumda olduğunun altını çizen Ludus Girişim Stüdyosu ise Güneydoğu Asya ve Hindistan'ın hızla büyüyen oyun pazarına katılmaktan son derece heyecanlı olduklarını ve Jambox’ın, Hindistan ve Güneydoğu Asya gibi gelişmekte olan pazarlardaki geliştirici sorunlarını çözeceğine inandıklarını paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.