Ludus Girişim Stüdyosu, Fortune Mine’a 850 bin dolar tohum yatırım yaptı

Edindiğimiz bilgilere göre Ludus Girişim Stüdyosu, mobil oyun odağında yeni bir yatırım yaptı. Ludus Girişim Stüdyosu, ikinci yatırımını mobil oyun geliştiricisi Fortune Mine’a yaptı.
Ludus Girişim Stüdyosu, Fortune Mine’a 850 bin dolar tohum yatırım yaptı

Ludus Girişim Stüdyosu'nun Hey Games’e 1,2 milyon dolar yatırım yaptığını geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Edindiğimiz bilgilere göre Ludus Girişim Stüdyosu, mobil oyun odağında yeni bir yatırım yaptı. Ludus Girişim Stüdyosu, ikinci yatırımını mobil oyun geliştiricisi Fortune Mine’a yaptı.

Edindiğimiz bilgilere göre Fortune Mine, Ludus Girişim Stüdyosundan 850 bin dolar tohum yatırım aldı. Fortune Mine'ın alınan tohum yatırım ile birlikte kurulduğunu da ekleyelim. Yatırım ile birlikte hızlı bir şekilde büyümeyi hedefleyen Fortune Mine, alınan yatırımı sosyal oyunlar geliştirmek için kullanacak. 

Fortune Mine Mobile Gaming Studio olarak ana amaçlarının mobil oyun pazarının en çok büyüyen alanlarından biri olan sosyal etkileşim odaklı oyunlar dizayn ederek oyuncuların keyifli zaman geçirmesini sağlamak olduğunu aktaran Fortune Mine kurucu ortağı Deniz Korzay, öncelikli hedeflerinin ise ilk 12-18 aylık periyotta ekiplerini hızla büyüterek özellikle Kuzey Amerika ve Avustralya bölgelerinde oyun listelerinde ilk sıralara ulaşmak olduğunu da paylaştı.

Türkiye’de öncülük etmeyi istedikleri girişim stüdyosu modeliyle Fortune Mine’a hedefleri doğrultusunda her türlü desteği sağlayacaklarını açıklayan Ludus, sosyal oyunların büyüme hızının devam edeceğini ön gördüklerini ve Fortune Mine’ın bu alanda önemli işlere imza atacağına inandıklarını da paylaştı. Ludus Girişim Stüdyosunun önümüzdeki süreçte farklı oyun kategorilerine yatırım yapmaya devam edeceğini de belirtelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.