Startups.watch, yüzde 6.6 hissesini 50 bin dolara 212 yatırım fonuna sattı

Startups.watch'ın kendi verilerine göre söz konusu hisse satışı 750 bin dolar değerleme üzerinden gerçekleşti.
Startups.watch, yüzde 6.6 hissesini 50 bin dolara 212 yatırım fonuna sattı

2019’dan beri toplamda 8 şirkete 11 milyon euro yatırım gerçekleştiren 212'nin önümüzdeki 3 yıl içinde 30 milyon euro yatırım yapmayı planladığını geçtiğimiz Şubat ayında sizlere aktarmıştık. Bugün edindiğimiz bilgilere göre 212, yatırım yaparak Startups.watch'a ortak oldu.

Startups.watch'ın verilerine baktığımızda yüzde 6.6'ya karışık 50 bin dolarlık bir yatırımı görüyoruz. Söz konusu yatırımın 750 bin dolar değerleme üzerinden gerçekleştiğini çıkarmamız mümkün. 212 ve Startups.watch arasında yapılan anlaşmanın sermaye artırımı olmadığını ve de hisse satışı olduğunu da belirtelim. Yatırımla ilgili açıklamayı Serkan Ünsal kendi canlı yayınında paylaştı, izlemek isteyenler buradan ulaşabilirler.

Temelinde odağına ülkemizdeki girişimleri alan bir analiz platformu olarak hizmet veren Startups.watch, 2015 yılında Serkan Ünsal tarafından kuruldu. Ücretli bir servis olan Startups.watch, adından da anlaşılacağı üzere başta yatırımlar olmak üzere internet/teknoloji girişimlerinin çeşitli açılardan takip edilebilmesine olanak sağlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.