Sağlık turizmi alanında hizmet veren Gotocure, 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Gotocure, Almanya merkezli CESMAS Holding GmBH yatırım şirketinden yatırım aldı.
Sağlık turizmi alanında hizmet veren Gotocure, 5 milyon TL değerleme üzerinden yatırım aldı

Sağlık turizmi alanında faaliyet gösteren yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Gotocure, yatırım aldığını duyurdu.  İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından kurulan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nin (BTM) girişimleri arasında da yer alan Gotocure, edindiğimiz bilgilere göre Almanya merkezli CESMAS Holding GmBH yatırım şirketinden yatırım aldı.

Söz konusu yatırımın 5 milyon TL değerleme üzerinden gerçekleştiğini de ekleyelim. Gotocure'e ne kadar yatırım yapıldığı ise paylaşılmadı. BTM’nin Fulya’daki yerleşkesinde gerçekleşen imza törenine Gotocure kurucu ortaklarından Abitter Mehmet Türktaş ve Ömer Lütfi Soylu, CESMAS Holding GmBH şirketini temsilen de yöneticisi Mikail Selek katıldı.

Gotocure kurucu ortağı Abitter Mehmet Türktaş'ın paylaştığı bilgilere göre alınan yatırım Gotocure'un reklam ve tanıtım faaliyetleri için kullanılacak. Gotocure'un sağlık seyahatine katkı sağlayacak önemli bir girişim olduğunu belirten Türktaş, yurt dışında yaşayıp Türkiye’den sağlık hizmeti satın almak isteyen insanların hayatını kolaylaştırmayı amaçladıklarını da aktardı.

Hastalar farklı platformlarda klinik ve tedavi araştırmak yerine tedavileri ve klinikleri Gotocure platformu üzerinden görebiliyor ve kliniklerden teklif isteyebiliyor. Gotocure girişiminin saç tedavileri, plastik cerrahi, obezite cerrahisi, diş tedavileri ve göz tedavileri alanlarına hizmet sunduğunu da paylaşalım. Sağlık seyahatinin tamamlayıcı unsurları olan konaklama, ulaşım ve şehri keşfedecekleri alternatiflerine de Gotocure üzerinden ulaşılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.