E-ticaret firmalarının sipariş hazırlama süreçlerine odaklanan Hive, 6,6 milyon euro tohum yatırım aldı

E-ticaret yapan firmaların sipariş hazırlama (Fulfillment) süreçlerini basitleştiren Hive, 6,6 milyon euro tohum yatırım aldı.
E-ticaret firmalarının sipariş hazırlama süreçlerine odaklanan Hive, 6,6 milyon euro tohum yatırım aldı

Sipariş hazırlama (Fulfillment) süreçlerini basitleştirerek e-ticaret firmalarının ürün satışına ve marka oluşturmaya odaklanmasını sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Hive, yatırım aldığını duyurdu. Edindiğimiz bilgilere göre Hive, 6,6 milyon euro tohum yatırım aldı.

6,6 milyon euroluk tohum yatırım turu Earlybird Venture Capital liderliğinde gerçekleşti. Yatırım turuna Earlybird'ün haricinde Amplifier, Picus Capital, Flixbus'ın kurucusu ve Forto'nun kurucusunun katıldıklarını da ekleyelim. Edindiğimiz bilgilere göre 6,6 milyon euroluk tohum yatırımın 5,5 milyon euroluk kısmı Earlybird Venture Capital'dan geldi.

Kullanıcılarına teknoloji destekli lojistik desteği sunan Hive, 2020 yılında Oskar Ziegler, Franz Purucker ve Leonard von Kleist tarafından Berlin'de kuruldu.

Küçük ve orta ölçekli e-ticaret firmalarının sipariş hazırlama süreçlerini teknoloji ile destekleyen Hive, Shopify, WooCommerce ve Amazon gibi platformlarla entegre bir şekilde çalışabiliyor. Firmalar Hive'ın sunduğu bilgilendirme ekranı üzerinden hem siparişleri hem envanterleri hem de satış performansları ile ilgili detaylı bilgilere ulaşabiliyor.

Yatırımcılarının güveni için minnettar olduklarını belirten Hive kurucu ortağı Oskar Ziegler, Earlybird'ün yanlarında olması ile birlikte büyümeye devam edeceklerini dile getirdi. Oskar Ziegler tarafından paylaşılan bilgilere göre alınan 6,6 milyon euroluk yatırım Hive'ın ürün çeşitliliğini artırmak, yeni pazarlara girmek ve ekibini büyütmek için kullanılacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.