Pancake Bunny'nin geliştiricisi MOUND, Binance Labs liderliğinde 1.6 milyon dolar yatırım aldı

Pancake Bunny ile tanınan DeFi girişimi MOUND, Binance Labs'in liderliği üstlendiği yatırım turunda 1.6 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna IDEO CoLab, SparkLabs Korea ve Handshake kurucu ortağı Andrew Lee katıldı.
Pancake Bunny'nin geliştiricisi MOUND, Binance Labs liderliğinde 1.6 milyon dolar yatırım aldı

Pancake Bunny ile tanınan DeFi (merkeziyetsiz finans) girişimi MOUND, Binance Labs'in liderliği üstlendiği yatırım turunda 1.6 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna IDEO CoLab, SparkLabs Korea ve Handshake kurucu ortağı Andrew Lee katıldı.

Yeni yatırım, Pancake Bunny'yi genişletmek ve yeni ürünler geliştirmek için kullanılacak. MOUND, kısa süre önce Smart Vaults (akıllı kasalar) özelliğini yayına aldı ve Cross-Chain Collateralization (zincirler arası teminatlandırma) özelliğini ise yaklaşık bir ay içinde açıklamayı planlayarak, yeni kurulan şirketi çiftçilik, borç verme ve takas gibi çok çeşitli DeFi kullanım durumlarını kapsama hedefine yaklaştırdı.

MOUND, Pancake Bunny'nin arkasındaki ekip. Günlük 30 binden fazla kullanıcısı var. Pancake Bunny protokolü, kripto madencilerinin PancakeSwap DEX'teki verim kompozisyonu stratejisini optimize etmelerine olanak tanıyor. Binance Labs, yeni yatırımın girişimin yeni özelliklerin ve ürünlerin geliştirilmesini hızlandırmasına izin vereceğini söyledi. Bunlar da yukarıda bahsettiğimiz zincirler arası teminatlandırma ve akıllı kasaları içerecek gibi duruyor.

Akıllı kasalar, kaldıraçlı kredi ürünlerindeki tek bir varlığın getirilerinden yararlanmaya yönelik iken, zincirler arası teminatlandırma, kullanıcıların orijinal varlıklarını yerel blok zincirinde tutmalarına olanak tanıyor.

Şu anda platformda çalışan bir BUNNY token likidite programı bulunuyor. Bu programda likiditeyi teşvik etmek için 14 Mayıs'a kadar token dağıtılacak. BUNNY, son yedi gün içinde yüzde 62 ve geçen ayın aynı döneminden bu yana yüzde 187 arttı. 2021'in başında sadece 4,60 dolardan işlem görüyordu ve mevcut seviyelerden yüzde 9 bin 900 gibi bir artışa işaret ediyordu.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.