SPONSORLU

New HR Sessions - Tasarım Odağında Çalışan Deneyimi’ne Davetlisiniz!

28 Nisan tarihinde online olarak gerçekleşecek olan etkinlik, yine son zamanların en güncel ve popüler insan kaynakları temalarından olan “Tasarım Odağında Çalışan Deneyimi”ni konu alacak.
New HR Sessions - Tasarım Odağında Çalışan Deneyimi’ne Davetlisiniz!

İnsan Kaynakları dünyasının modern ve trend öncüsü olan liderlerinin buluşma platformu olan New HR Sessions, İnsan Kaynakları Dünyası’nın nabzını tutmaya devam ediyor.

28 Nisan tarihinde online olarak gerçekleşecek olan etkinlik, yine son zamanların en güncel ve popüler insan kaynakları temalarından olan “Tasarım Odağında Çalışan Deneyimi”ni konu alacak. Çalışan deneyiminin geleceği, insanı merkeze alan bir yaklaşım ile ilerleyen tasarım odaklı çalışan deneyimi yöntemin işlevselliği, özellikle Covid-19 ile birlikte gelen ve sonrasında deneyimlenen onboarding ve genel İnsan Kaynakları süreçleri, uzaktan ya da hibrit çalışma koşullarının çalışan deneyimine etkileri gibi birçok konunun mercek altına alınacağı etkinlik aynı zamanda katılımcıları için bir online networking imkanı da sunacak.

New HR Sessions-Tasarım Odağında Çalışan Deneyimi’nin, tecrübelerini aktaracak olan birbirinden değerli konuşmacıları arasında Crenvo İK Kurucusu Pınar Kutsal, Deloitte'ta Partner rolünde olan ve de Human Capital Services Leader pozisyonuna sahip Cem Sezgin, Userspots ve IoX Digital kurucu ortağı Mustafa Dalcı, Arçelik Global'de Employee Experience Designer rolünde bulunan Görkem Ihlamur, Turkcell'de Human Resources Director Center of Excellence ve CTI Co-Active Coach ünvanlarına sahip Seray Kerimak, Unilever'de Employee Experience Program Regional Transformation Lead, Change & Transformation Agent, Talent Catalyst ünvanlarına sahip Başak Oğuzer Orhon, Sahininden.com'da Vice President Business Support, CHRO ünvanlarına sahip Güntulu Peker ve Webrazzi İçerikten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Buğra Ferah bulunuyor.

Etkinlik detaylarına buradan göz atabilir, dilerseniz avantajlı fiyatlar ile  kaydınızı da gerçekleştirebilirsiniz.

Trendlerin gerisinde kalmak istemeyen tüm insan kaynakları profesyonellerini New HR Sessions- Tasarım Odağında Çalışan Deneyimi’ne bekliyoruz.

Öğrenme, değişim ve yenilenmenin tam vakti!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.