Fortnite yayınları Houseparty üzerinden canlı olarak paylaşılabilecek

Houseparty ve Fortnite ile ilgili açıklamalarda bulunan Epic Games, iki platformun da entegre bir şekilde çalışacağını duyurdu.
Fortnite yayınları Houseparty üzerinden canlı olarak paylaşılabilecek

Pandemi ile birlikte hızla büyüyen sosyal medya uygulamalarından biri olan Houseparty, geçtiğimiz Haziran ayında Fortnite'ın geliştiricisi konumundaki Epic Games tarafından satın alındı. Houseparty ve Fortnite ile ilgili açıklamalarda bulunan Epic Games, iki platformun da entegre bir şekilde çalışacağını duyurdu.

Epic Games'in resmi web sitesi üzerinden edindiğimiz bilgilere göre Fortnite oyuncuları oyunu oynarken direkt olarak Houseparty üzerinden canlı yayınlayabilecek. Geçtiğimiz Kasım ayında da Houseparty ve Fortnite'ın birlikte kullanılabilmesi için bir özellik sunan Epic Games, Houseparty üzerinden Fortnite'ın oyuncularının oyun oynarken görüntülü görüşme yapmalarına olanak sağlamıştı.

Yeni özellik ile birlikte Fortnite oyuncuları oynanışlarını canlı olarak Houseparty üzerinden arkadaşları ile paylaşabilecek. Yayın sırasında hem Fortnite oynanışının hem de oyuncunun akıllı telefon kamerasının canlı olarak yayınlanacağını da ekleyelim. Kısacası arkadaşlarınız hem oynanışınızı hem de sizi canlı olarak takip edebilecek.

Epic Games tarafından edindiğimiz bilgilere göre şu an için sadece PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC üzerinden canlı yayınlar yapılabiliyor. Diğer platformların da ilerleyen dönemlerde Houseparty üzerinden canlı yayın yapma desteğine kavuşacaklarını da ekleyelim. Söz konusu özelliği kullanmak için tek yapmanız gereken ise Houseparty uygulaması ile Epic Games hesabınızı eşleştirmek. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.