Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımı yapmanızı sağlayan Midas uygulamasını denedik!

Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımına odaklanan bir uygulama olarak hizmet veren olan Midas'ı deneme fırsatı yakaladık. Bu videomuzda Midas uygulaması ile ilgili deneyimlerimizi sizlere aktaracağız.

Komisyonsuz Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımına odaklanan bir uygulama olarak hizmet veren olan Midas'ı geçtiğimiz dönemlerde sizlere aktarmıştık. Geçtiğimiz haftalarda 1 milyon dolar tohum yatırım da alan Midas'ın iOS uygulamasını deneme şansı yakaladık. Bu videomuzda Midas uygulaması ile ilgili deneyimlerimizi sizlere aktaracağız.

Egem Eraslan ve Umut Bozkurt tarafından 2020 yılının Ocak ayında kurulan Midas, kısa süre resmen karşımıza çıkacak. Girişim tarafından edindiğimiz bilgilere göre şu an için Midas'ı kullanmayı bekleyen yaklaşık 40 bin kişi mevcut. Yakın zamanda Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) lisansını alan Midas, önümüzdeki birkaç gün içinde beta sürecine başlayacak.

Midas'ın hem iOS hem de Android platformları için mevcut durumda olacağını da ekleyelim. Türk ve Amerikan hisse senedi alım satımı yapmanızı sağlayan Midas'ta hesap açabilmeniz için kurye aracılığı ile size ulaştırılan evrakları imzalamanız ve kimlik kontrolünün gerçekleştirilmesi gerekiyor.

Regülasyonun değişmesi ile birlikte hesap açma sürecinin online olarak gerçekeleşeceğini de paylaşalım. Midas ile birlikte NYSE ve NASDAQ'da bulunan 5 bini aşkın hisseye ulaşabiliyorsunuz.

Amerikan hisse senetleri için yapılan işlemlerden yüzdesel olarak bir komisyon almayan Midas, her işlem için 1,5 dolarlık sabit ücret alıyor. Şirketler ile ilgili gerçek zamanlı verileri de ücretsiz olarak paylaşan Midas, Türk hisselerinde yapılan işlemler için ise hem komisyon hem de sabit ücret almayacak. IPO yapan şirketlerin hisselerine de erişim sağlayan Midas, ilerleyen dönemlerde yeni özellikler de kazanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.