Akıllı telefonlardan içerik izleme alışkanlığı artıyor

Salgından bu yana akıllı telefonlardan içerik izleme alışkanlığı artmaya başladı. Hem içeriklerin artması hem de kendine özel zaman yaratma ihtiyacı servis sağlayıcılarla operatörleri farklı aksiyonlar almaya yöneltebilir.
Akıllı telefonlardan içerik izleme alışkanlığı artıyor

T-Mobile, TVision isimli servisin lansmanını yaptıktan yaklaşık 5 ay sonra, canlı kanalları içeren farklı paketleri kapatacağını duyurdu. Çok oyunculu ve yüksek rekabetli piyasada yüksek fiyatlı alternatiflere göre daha uygun fiyatlarla müşterilerin tercihine göre tarife seçilme opsiyonu tanınan eski paketlerin sektörü yeniden tanımlayacağı söylenmekteydi. Sürdürülebilirlik açısından baktığımızda çok avantajlı olmayan paketlerin artık abone alımına açık olmayacağı belirtilirken servisin Google ve YouTube iş birliği ile yeni bir modele çevrileceği de açıklandı. 

Sadece video servislerinde değil depolama ve mesajlaşma gibi uygulamalarda da Android telefonlara özel Google desteği verilmesi, operatörün iş birlikleri açısından büyük bir "upgrade" gibi görünüyor. Mevcutta da Google ile anlaşması olan T-Mobile, içeriğin genişlemesi ile farklı uygulamalarda da yarattığı ürün ve hizmet önerilerini güçlendirebilir. 

Webrazzi Insights Icon
Bu yazıyı Webrazzi Insights için özel olarak hazırladık.
Webrazzi Insights üyeliğiniz varsa giriş yaparak yazının tamamına ulaşabilirsiniz. Henüz Insights erişiminiz yoksa hemen harekete geçebilirsiniz.
Giriş yap
veya
Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.