Y Combinator, 2021 kış döneminde mezun olan 285 girişim

Y Combinator'ın 2021 kış döneminden mezun olan 285 girişimi detaylarıyla sizin için listeledik.
Y Combinator, 2021 kış döneminde mezun olan 285 girişim

Airbnb'den Dropbox'a Coinbase'e milyar dolarlık şirketlerin erken aşama yatırımcısı Y Combinator'dan bu dönem 285 girişim mezun oldu. Farklı ülkelerden ve farklı alanalardan bu girişimleri not alın ;)

1. Kiwify

Marinho Gomes ve Artur Ribas tarafından kurulan Kiwify, herkesin çevrimiçi kurslar oluşturmasına ve satmasına olanak tanıyor. Brezilya merkezli şirket ödeme işleme, video akışı ve öğrenci yönetimi sağlıyor. 

2. Nano Technologies

Dzung Dang ve Thang Nguyen tarafından kurulan Nano, Güney Doğu Asya'daki perakendeciler ve üreticiler için aylık yerine günlük çalışanlara ödeme yapan bir gelir akışı uygulaması. Bölgede işverenler, işçiler için esnek bir çalışma programıyla günlük ödeme yapan gig ekonomisiyle rekabet ediyor. Bu nedenle şirket, önemli bir çözüm olarak konumlanıyor. Nano, işverenlerin İK odağında kullandığı herhangi bir işveren yazılımıyla sorunsuz bir şekilde entegre olarak, şirketlerin maliyetlerinden tasarruf etmelerine ve daha üretken bir iş gücü oluşturmalarına yardımcı oluyor.

3. Meru.com

Virgile Fiszman, Manuel Rodriguez Dao, Eduardo Mata ve Federico Moscato tarafından kurulan Meru.com, Latin Amerika'daki asya toptancıları için tek noktadan alışveriş imkanı sunuyor. 2020'de kurulan Meksika merkezli şirket şu anda 41 kişilik bir ekibe sahip.

4. eqtble

Gabe Horwitz, Joseph Ifiegbu ve Ethan Veres tarafından kurulan eqtble, çalışan verilerini içgörülere dönüştüren yeni nesil bir İK analitiği platformu. Girişim, şirketlerin İK verilerinden, içgörüler elde etmesini kolaylaştırıyor. Bu sayede en iyi performans gösterenlerin neden ayrıldığı ve nitelikli adayların  teklifleri neden reddettiği gibi konuları yanıtlıyor. 

5. Blotout

Matthew Boulos ve Mandar Shinde tarafından kurulan Blotout, altyapınızdaki müşteri verileri için bütünleşik doğrulama kaynağı olarak konumlanıyor. Şirket, içinde bulunduğumuz "gizlilik çağı" için müşteri kayıtlarınızı oluşturmanızı sağlıyor. Blotout, yönetilen ve onaylanan bir müşteri veri gölüdür. Girişim, altyapınızda dağıtılan olay SDK'ları, ETL ve dahili veritabanlarından verileri çekmenize olanak tanıyor. Yerleşik BI ve ML, verileri üçüncü taraf araçların yapamayacağı şekillerde analiz etmenize ve ilişkilendirmenize imkan veriyor. Söz konusu veri gölü, paylaştığınız tüm veriler için uyumluluğu ve onayı yönetir.

6. Blushh

4 kadın girişimci Ja Young Choi, SJ Choi, Soy Hwang ve Yon Soo Park tarafından kurulan Blushh, Asya'daki kadınlar için şehvetli bir ses uygulaması. Kadınlar, basit bir aylık abonelikle, samimi ve sürükleyici sesli hikayeler dinliyor. Girişim, Spotify ve Audible'ın müzik ve sesli kitaplar için yaptıklarını, kadınların cinsel sağlığı için yapıyor.

7. Kanda

Phil Daneshyar, Richard Fleeman ve Rob Gallagher tarafından kurulan Kanda, müteahhitler için adeta bir Affirm geliştiriyor. Girişim müteahhitlerin, evlerini yeniden düzenlemek isteyen ancak tam fiyatı peşin ödeyemeyen ev sahiplerine finansman sunmalarını sağlıyor. 

8.Chorus

Ali Abramovitz, MK Hurlbutt ve Warren Runk tarafından kurulan Chorus, canlı eğitmenler tarafından yönetilen ve müziğin ritmine göre ayarlanmış çevrimiçi grup meditasyon dersleri sunuyor. Girişimin müşterileri stresi azaltmak için ayda 40 dolar ödüyor, böylece her güne daha huzurlu ve keyifli bir başlangıç yaparken, her gece sağlıklı bir şekilde uyuyorlar.

9. NextPay

Don Pansacola ve Aldrich Tan tarafından kurulan NextPay, Filipinler'deki küçük işletmeler ve girişimciler için dijital bir banka. Küçük işletmeler NextPay'i fatura göndermek, ödeme almak, maaş bordrosu düzenlemek ve faturalarını ödemek için kullanıyor. NextPay, Filipinler'deki küçük işletmeler ve girişimciler için banka hesaplarına en iyi alternatiflerden biri olarak konumlanıyor. Şirket, ABD'deki Brex'e benzerliği ile dikkat çekse de; yerel olarak daha ayrıntılı bir şekilde destek veriyor. Müşterilerin finansmanlarını yönetirken, Filipinli bankaların ve finans kurumlarının tipik olarak ihtiyaç duyduğu kurulum ücreti, dengeleri koruma gibi engelleri kaldırıyor.

10. Camelan

Moustafa Mahmoud ve Maha Refai tarafından kurulan Camelan, kısa videolar kullanarak hemen hemen her şeyi alıp satmanızı sağlayan bir mobil pazar yeri. 

11. Alltruists

Alltruists aynı zamanda Kiva'nın da kurucu olan Jessica Jackley tarafından kuruldu. Alltruists, evde, çocuk dostu gönüllülük projeleri  sunan bir kutu abonelik girişimi. Aynı zamanda aileler için de projeler içeren kutular, her iki ayda bir teslim ediliyor. Her kutunun teması, dünyadaki evsizlikten temiz suya, açlığa ve iklim eylemine kadar, dünyadaki büyük bir problem etrafında şekilleniyor. Bununla birlikte girişim, çocukları bu konuyla olumlu, anlamlı bir şekilde ilgilenmeleri için yönlendiriyor.

12. TimeTackle

Syam Anupom tarafından kurulan TimeTackle, şirketlerin, zamanlarını önceliklerine göre ayarlamaları için takvim verilerini analiz etmelerine yardımcı oluyor. TimeTackle, ekip takvimlerine bağlanarak, ekiplerin nerede, ne kadar zaman geçirdiğini görselleştiriyor. Bir sonraki adımda ise şirket öncelikleriyle uyumlu, daha üretken ve daha sağlıklı bir program oluşturmak için rehberlik veriyor.

13. MagicBell

Hana Mohan ve Josue Montano tarafından kurulan MagicBell, uygulama içi bildirimler için bir gelen kutusu geliştiriyor. Böylece çeşitli web ve mobil uygulamalarının müşterileri, daha iyi bir iş akışına kavuşuyor. Bir saat içinde yayına alınabilen bu bildirimlere özel gelen kutusu, ürününüzün kullanıcı arayüzüne uyacak şekilde tamamen özelleştirilebiliyor. 

14. Terra 

Kyriakos Eleftheriouve Raouf Yousfi tarafından kurulan Terra, geliştiricilerin giyilebilir cihazlardan ve sensörlerden fitness ve sağlık verilerine erişmesini kolaylaştıran bir API. 

15. Reshape Biotech

Reshape Biotech, plakaları doldurmaktan görüntüleri analiz etmeye kadar mikrobiyologların günlük görevlerini otomatikleştiren laboratuvar robotları geliştiriyor. Şirketin rakipleri genellikle "her şeyi yapan bir laboratuvar robotu" satmaya çalışıyor. Ancak bu söz konusu robotlar bir süre sonra o kadar karmaşık hale geliyor ki; kullanılmadan rafta kaderine terkediyor. Bu nedenle Reshape Biotech, her işlev için tek bir robot üretiyor, bu da robotların kullanımını kolaylaştırıyor. Girişimin kurucuları Carl-Emil Grøn Christensen, Magnus Nyborg Madsen ve Daniel Storgaard.

16. PipeBio 

PipeBio, antikor ilaçları geliştirmek için bir SaaS biyoinformatik platformu. PipeBio, bilim insanlarının, biyoinformatisyenlere veya programcılara ihtiyaç duymadan büyük miktarda DNA dizileme verilerini kendi başlarına analiz etmelerini ve yönetmelerini sağlıyor. Görsel ağırlıklı sonuçlar sunan yazılım, şirketlerin, test verileri, sıra verileri veya diğer işlem meta verileri gibi farklı kaynaklardan gelen bilgileri üst üste bindirmesini ve filtrelemesini sağlıyor. Girişim, Jannick Bendtsen ve Owen Bodley tarafından kuruldu. 

17. SwiftSku

Daniel Mazur ve Mit Patel tarafından kurulan SwiftSku, marketler için yönetim ve analiz yazılımı. Girişim, 650 milyar dolarlık market sektörünü yönetim ve analitik ile birleştirir. SwiftSku'nun uygulaması, mağazalardaki satış noktasına gerçek zamanlı olarak bağlanarak sahiplerin mağazalarını uzaktan yönetmelerine ve izlemelerine olanak tanıyor. Girişim tahmine dayalı analiz, gösterge tabloları ve raporlar içeren öngörüler paylaşıyor.

18. Kilobaser

Martin Jost ve Bernhard Tittelbach tarafından kurulan Kilobase, bir masaüstü DNA yazıcısı. Şirket, kendini DNA için bir Nespresso makinası olarak tanımlıyor. Ekip, ilk kişisel DNA sentezleyiciyi oluşturmak için mikroakışkan çip teknolojisini ve bir reaktif kartuşunu birleştirdi. Bilim insanları şimdiye kadar, dış kaynaklı DNA sentezine güvenmek zorunda kalıyordu. Bu da araştırmaların uzamasına neden oluyordu. Kilobaser, bilim insanlarının kendi tezgahlarında DNA sentezlemesini sağlıyor.

19. My NextDerma

Luis Alberto Guevara Mendoza, Armando Soltero ve Enrique Ibarra tarafından kurulan My NextDerma Latin Amerika için dermatoloji teletıp uygulaması. Dermatoloji odaklı bu sanal klinik, alanında uzman dermotologlara muayene olmanızı, size reçete yazılmasını ve tedavinin kapınıza kadar gönderilmesini sağlıyor. Meksika'da her 10 gençten 8'inde akne var. Ancak 50 bin kişiye yalnızca 1 dermatolog düşüyor. Girişimin gençler tarafından büyük ilgi göreceği aşikar.

20. H3X Technologies 

H3X'te, uçak elektrifikasyonunda büyük ölçekli bir devrim yaratmak için dünyanın en hafif, yüksek güçlü elektrikli itici güç sistemlerini yapıyor. Şirketin ilk ürünü, 18 kg'lık bir pakette yer alan 250 kW (335 HP) entegre motor sürücüsü. Bu paket, elektrik motorunu, invertörü ve dişli kutusunu tek bir güçlü ünitede birleştiriyor. Kurucu ortaklar Max Liben, Eric Maciolek ve Jason Sylvestre ürünün, birçok alanda patent bekleyen yeniliklerin sonucu olduğunu vurguluyor.

21. Mayanalytics

Chris Compean, Javier Garcia ve Ernesto Reza tarafından kurulan Mayanalytics ,veriye dayalı otomasyonlarla Amazon satıcılarının işlerini büyütmelerine yardımcı oluyor. Girişim, bu işe ilk olarak Reklam ve Envanter alanları ile başlıyor. Oradan, marka büyümesini hızlandırmaya yardımcı olan diğer yollara geçiyor.

22. Triomics

Sarim Khan Sajjan Rajpurohit ve Hrituraj Singhtarafından kurulan Triomics, Hindistan'da klinik araştırmalar yürütmek için geliştirilen bir SaaS. Girişim, Hindistan'daki klinik denemelerini otomatikleştirmeleri için ilaç şirketlerine uçtan uca bir platform sunuyor. Böylece klinik denemelerini zamanında bitiren şirketler, yaklaşık 4 milyon dolar tasarruf ediyor. 

23. Arpio 

Herhangi bir kesintinin ardından birkaç dakika içinde "kurtarma" yapmayı kolaylaştıran Arpio, AWS uygulamaları için kesinti süresini ortadan kaldıran bir SaaS. Girişim "Herhangi bir kesintiyi 10 dakika veya daha kısa sürede giderin." sloganı ile öne çıkıyor. Arpio, Doug Neumann ve Shaw Terwilliger tarafından kuruldu.

24. Waydev

Mühendislik liderleri için yazılım geliştirme analitik platformu olan Waydev, mühendislik yöneticilerine, mühendislerinin çalışmalarına ilişkin görünürlük sağlıyor. Git & Ticket etkinliğini toplayıp birleştirerek içgörülerden oluşan bir gösterge panosu sunuyor. Girişimin kurucuları Valentin Buzea ve Alex Circei.

25. Nuntius Therapeutics

Girişim DNA, RNA ve CRISPR tedavileri için en büyük zorluğun üstesinden geliyor: "Büyük genetik yükleri doğru hücrelere taşımak." Nuntius'un çalışmaları; şu anda tedavi edilemeyen nadir hastalıklar için tedavileri de içeriyor. Seçilmiş endüstri ortakları, girişimin hücreye özel teslimat teknolojisini de lisanslayabilir. Nuntius Therapeutics, Albert Kwok ve Benita Nagel tarafından kuruldu. 

26. MindPortal 

MindPortal kendini "Ameliyatsız Neuralink" olarak tanımlıyor. Girişimin kurucuları Ekram Alam ve Jack Baber. MindPortal, ürettiği teknoloji hakkında şunları söylüyor: "Aklınızı okuyabilen giyilebilir bir cihaz yapıyoruz. Neuralink'e benzer ama ameliyat gerektirmez. Bu, kişisel bilgi işlemin geleceği."

27. MeetAnyway

Erich Lehmann, Marc Metz, Sascha Metz tarafından kurulan MeetAnyway, etkileşimli çevrimiçi konferanslar düzenlemenizi sağlıyor. Girişim, Hopin veya Zoom'un aksine, konferans katılımcılarını birbirleriyle buluşturmaya odaklanıyor. Katılımcıların çoğu aslında konuşmaları izlemeye değil ağ oluşturmaya (networking) gidiyor. MeetAnyway de katılımcıların kendi kendilerine organize olmasını, buluşmasını ve iletişim halinde kalmasını sağlıyor. 

28. Avion School

Avion School, Filipinlilere dünya çapında uzaktan yazılım mühendisleri olmayı öğretiyor. Girişimin kurucuları Victor Rivera ve John Young. 2020'de kurulan girişimin 4 kişilik bir ekibi var.

29. Forcyte Biotechnologies

Astım ve fibroz gibi birçok hastalığın ortaya çıkması, hücrelerinizin kendini ne kadar "sıkıştırdığı" ile ilişkili. Forcyte Biotechnologies bir hastalığı tedavi etmek için hücrenin kendini ne kadar "sıkıştırdığını" kontrol eden ilaçlar üretiyor. Girişim, Dino Di Carlo ve Ivan Pushkarsky tarafından kuruldu. 

30.ContentFly

Naeem Talukda, John Thomas ve Vasil Damyanov tarafından kurulan ContentFly, işletmelere özel yüksek kaliteli içerik oluşturmak için talebe dayalı bir içerik platformu. Girişim, şirketlerin içerik oluşturmayı hızla ölçeklendirmelerine destek olmak için yapay zeka ve birinci sınıf yazarlar kullanıyor. Müşterilerin, herhangi bir içerik türü için talepte bulunmasının ardından ContentFly en iyi yazarı buluyor ve yazılı içerik günler içinde e-postayla gönderiliyor.

31. BOITAS.COM

BOITAS, KOBİ'lerin her türlü ürünü toptan olarak satın alabildikleri bir pazaryeri. KOBİ'lerin; normalde erişmekte güçlük çektikleri üreticilerden, toptancılardan ve ithalatçılardan ürün satın almasını sağlıyor. Girişimin kurucuları Marcelo Galvan ve Raul Maldonado. 

32. Outfit 

Ian Janicki tarafından kurulan Outfit, bir kutu içinde kendin yap (DIY) ürünleri satıyor. Girişim, mimarların tasarladığı şablonları, müşterinin alanına göre biçimlendiriyor. Daha sonra ihtiyaç duyulan tüm malzemeleri onlar adına satın alıyor ve inşa etmeleri için kapılarına gönderiyor.

33.Runops

Andrios Robert tarfından kurulan Runops, geliştiricilerin Devops görevlerini engellemesini engelliyor.  Bunu, herhangi bir mühendisin Devops ekibinin gözetiminde Devops çalışması yapmasına imakn sağlayarak gerçekleştiriyor. Ürünü, Devops görevleri için kod incelemesi olarak düşünebilirsiniz.

34. Routine

Julien Quintard ve Quentin Hocquet kurulan Routine, tek bir klavye kısayolu aracılığıyla her zaman kullanıcının parmak ucunda olan kişisel bir üretkenlik uygulamasıdır. Masaüstü ve mobil sürümleri bulunan uygulama, meşgul kişilerin düşüncelerini hızla kaydetmelerine, önemli görevler üzerinde çalışmak için takvimlerinde zaman ayırmalarına, toplantıları planlamalarına, not almalarına ve bir sonraki toplantılarının ne zaman olacağını bilmek için takvimlerine hızlıca bakmalarına olanak tanır.

35. Djamo

Djamo, nüfusun yalnızca yüzde 25'inden daha azının banka kullandığı Fransızca konuşan Afrika'daki tüketiciler için yeni nesil (Challenger)  banka. Djamo, erişilemeyen bu dev pazara girmek ve milyonlarca insanı finansal katılımın içine sokmak için sorunsuz ve uygun fiyatlı bankacılık çözümleri geliştiriyor. 

36. Turing College

Turing College, Avrupa'da veri biliminin Lambda School'u. 3,5 milyar dolarlık bir pazarı hedefleyen girişim, Lukas Kaminskis ve Benas Sidlauskas tarafından kuruldu. Turing College, müfredatını teknoloji şirketleri ile birlikte oluşturuyor ve işe alma kararlarını aylar yerine günler içinde vermek için öğrencilerin performansıyla ilgili canlı güncellemeler alıyor. 

37. HUBUC

Herhangi bir işletmenin tek bir API ile ürünlerine VISA,MAstercard,FX, IBAN, VAN,SEPA ve ACH gibi finansal hizmetleri yerleştirebilmesini sağlıyor. Girişim, Ignacio Javierre ve Hasan Nawaz tarafından kuruldu.  

38. Wasp

Wasp, 10 kat daha az kodla web uygulamaları oluşturmak için kullanılan bir programlama dili.Örneğin, Instacart gibi bir uygulama oluşturmak istiyorsanız, bir düzine farklı teknolojiyi ve bunların birlikte çalışmasını nasıl sağlayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Ancak Wasp, bu pronlleme çözüm sunarken,  geliştiricilerin React, Node.js ve diğer favori araçlarını kullanmalarına müsade ediyor. Wasp'ın kurucuları, Martin Sosic ve Matija Šošić. 

39. Blink

Blink, e-ticaret şirketlerine aynı gün teslimat hizmeti veriyor. E-ticaret şirketleri Blink ile harika bir teslimat deneyimi sunarak daha fazla müşteri ediniyor ve bu müşterileri elde tutuyor.  web sitesindeki satışın ardından Blink siparişleri doğrudan fiziksel mağazalardan veya şehirlerde bulunan küçük kentsel depolardan alıyor. Kurucular, Jacopo Berlusconi, Marco Boretto, Giulio Cantoro ve Marco Turetta

40. Vendease

Gatumi Aliyu, Olumide Fayankin ve Tunde Kara tarafından kurulan Vendease, Afrika'daki restoranların doğrudan çiftliklerden ve gıda üreticilerinden sipariş vermesini sağlayan bir pazaryeri. restoranlar, pahalı  aracı ve satıcılardan ürün satın amak geçmek ya da yüksek fiyatlarla açık pazarlara personel göndermek yerine platformu tercih edebilir. Böylece tüm yiyecek tedariklerini sipariş verdikten sonra 24 saat içinde teslim alabilir.

41. Jiga

Jiga, şirketlerin parçaların imalatını fason olarak yaptırmalarını kolaylaştıran bir B2B pazar yeri.Normalde nu parçaları sipariş etmek zaman alan ve manuel bir işlem. Ancak Jiga, fiyat teklifini, lojistiği ve ödemeyi otomatik hale getiriyor, böylece bu işlem haftalar yerine saniyeler sürüyor.Girişim, 20 milyar dolarlık bir pazarı hedefliyor. Jiga, Assaf Geuz, Adar Hay ve Yonatan Wolowelsky tarafından kuruldu. 

42. Mezli

Alex Gruebele, Alex Kolchinski ve Maxwell Perham kurulan Mezli, robotlar tarafından yapılan harika, uygun fiyatlı yemekler sunuyor. "otomatik mutfaklar" a odaklanan girişim, tamamen otonom nakliye konteynırlarından oluşan restoranları inşa ediyor. Mezli sağlıklı ve uygun yiyeceklere erişimi demokratikleştiriyor. 

43. Cheqout

Cheqout,Fiziksel mekanda faaliyet gösteren işletmeler için garsonların ve perakende çalışanlarının sipariş ve ödeme almasını sağlayan bir mobil POS. Hem personel, hem de müşteriler işlemi kolaylaştırmak için kendi cihazlarını kullanarak QR kodlarıyla ödeme yapıyor. Bunu, Apple Store ve WeChat Pay'in karma bir versiyonu olarak düşünebilirsiniz.

44. Broad

2019 yılında Juliano Alves ve Marcos Pileggi Filho tarafından kurulan Broad, Brezilyalılar ve Latin Amerikalılar'ın pratik bir şekilde uluslararası finans piyasasına erişmesini sağlıyor. Girişim, çok dövizli bir hesap ve kart oluşturmanın yanı sıra komisyon ücretlerini de ortadan kaldırıyor, 

45. Estoca

Estoca, Latin Amerika'da e-ticaret şirketlerine depo yönetimi ve lojistik yazılımı satıyor. Latin Amerika'da bu şirketlerin çoğu, depolarını kendi kontrol ediyor. Bu nedenle teslimat hızını artırmak ve operasyonel maliyetleri azaltmak için yazılıma ihtiyaç duyuyor. Caio Almeida ve Rodrigo Cava tarafından kuruldu. 

46. Recover 

Devlet tarafından finanse edilen çevrimiçi bağımlılık tedavisi. Şirket bağımlılıktan muzdarip kişiler için etkili, erişilebilir ve uygun fiyatlı bir çözüm sunuyor. Hastaların% 70'inden fazlasında sonuçları iyileştirebilecek ilaç ve danışmanlığı birlikte kullanan bir yaklaşım sunuyor. Şirket bu yöntemin, aşırı doz alımını yüzde 80, ölümü ise yüzde 50 seviyesinde azalttığını ifade ediyor. Şirketin yıllar süren araştırma ve uygulamaları bu yöntemin işe yaradığını gösteriyor. Nick Gulino ve Dylan de Waart tarafından kurulan Recover, ABD'deki en önemli sorunlardan birine çözüm üretiyor.

47.Navattic

Navattic, satış ve pazarlama ekiplerinin paylaşılabilir ürün demoları oluşturmasına yardımcı olur. Girişim, Chris Hoyle, Neil McLean ve Randy Frank tarafından kuruldu. 

48. Neuro

Girişim, makine öğrenimi için sunucusuz bir hesaplama motoru oluşturdu. ML tabanlı ürünleri bulutta eğitmek ve dağıtmak için yazılım oluşturmak, çok fazla mühendislik süresi gerektiriyor ve istikrarlı hale getirilmesi zor. Geliştiricilerin sadece ürünü daha iyi hale getirmeye odaklanması için Neuro geliştiriciler için anında tüm altyapıyı oluşturur. Paul Hetherington ve Oscar Rovira kuruldu. 

49. UPchieve

UPchieve, düşük gelirli lise öğrencilerine ücretsiz, 7/24 çevrimiçi ders veren bir edtech ve kar amacı gütmeyen bir kuruluş.  Öğrenciler, uygulamayı kullanarak 5 dakikadan kısa bir süre içinde canlı bir gönüllü talep ederek, gönüllülerle eşleştiriliyor. Aly Murray ve Dave Sudia tarafından kurulan girişim, şimdiye kadar 10 binden fazla isteği eşleştirdik.

50. Awari

Brezilya'daki insanların, talep gören teknoloji becerilerini öğrenmeleri için etkili, 6 aylık kurslar sunuyor. Öğrenciler gerçek projeler üzerinde çalışıyor, endüstri uzmanlarından birebir mentorluk alıyor ve yüksek maaşlı bir iş bulana kadar hiçbir şey ödemiyorlar. 

51. Voosh

Voosh, sanal gıda markası aracılığıyla, küçük ve orta ölçekli restoranların kullanımlarını artırmalarına yardımcı oluyor. Hindistan'daki yemek hizmeti endüstrisi, 85 milyar dolarlık pazara katkıda bulunan 3 milyondan fazla mutfağa sahip. Ancak organize olmakta güçlük çekiyor. Şimdiden 40 mutfağı çatısı altında toplayan Voosh lansmanından sonraki 2 ay içinde gelirlerini yüzde 50 artırdı. Kurucu ortaklardan Priyam Saraswat, OYO'nun Çin ve SEA'daki genişlemesine liderlik ederken, diğer kurucu ortak Kshitiz Sanghi, Voosh'tan önce kendi gıda girişimini yönetti.

52. Friz

Serbest çalışanlar (freelance), aylık maaş bordrolarının olmaması nedeniyle kredi kartlarına ve kişisel kredilere erişmekte zorlanıyor. Friz, krediye daha kolay erişim sağlamak için serbest çalışanlara özel bir kredi puanı oluşturuyor. Girişimin kurucu ortakları Ash Rhazaly ve Nirali Zaveri. 

53. Poliglota

Poliglota,Latin Amerika için grup derslerinin bir eğitmen tarafından yönetildiği çevrimiçi dil okulu. 12 binden fazla öğrenci, daha yüksek bir gelir elde etmek adına İngilizce öğrenmek için girişime 500 dolar ödedi. Girişimin kurucuları Carlos Aravena, Nicolas Fuenzalida ve Jose Sanchez.

54. NowPay

IBM, Microsoft, Orange ve Amazon'un eski çalışanları Mostafa Ashour ve Sabry Abuelenien tarafından kurulan bir FinTech girişimi. NowPay, gelişmekte olan pazarlardaki çalışanlar için bir finansal sağlık platformu oluşturuyor.

Tasarruf, harcama, bütçeleme ve borçlanma.Bunlar, girişim tarafından finansal sağlığın 4 temel direği olarak tanımlanıyor.  NowPay, çalışanların ay içinde herhangi bir zamanda maaşlarını peşin olarak almalarını ve faturalarını anında ödemelerini sağlıyor. 

 Girişim,her sektöre uygun ürünler geliştirerek çalışanlar için bu sektörlerin her yönünü iyileştirmeyi hedefliyor. NowPay, 500 Startups, Beco Capital, Endure, Plug and Play, MSA Capital, 4dx, Foundation Ventures, EFG ve Beltone tarafından destekleniyor ve şu ana kadar 3,7 milyon dolar topladı. 

55. Dayra

Dayra, Mısırlı işletmelerin, uygulama aracılığıyla bankasız çalışanlarına ve müşterilerine Krediler ve sanal banka hesapları sunmasını kolaylaştırıyor. Örneğin, Girişimin kamyon pazaryeri olan bir müşterisi kamyon sürücülerine avans vermek   için Dayra API'den faydalanıyor. Girişimin kurucusu Omar Ekram. 

56. Thryft

Instagram'daki 5-6 adımlık satış sürecini tek adıma indirerek, basitleştiriyor. Thryft ile bir satıcı, Instagram sayfasından otomatik olarak bir web sitesi oluşturabilir. Üstelik benzersiz ödeme bağlantılarıyla; siparişleri ve canlı akışları kolaylaştırabilir. Satıcılar ayrıca ödemeleri güvenli bir şekilde toplayabilir, nakliye etiketlerinde en düşük fiyatları alabilir, alıcılara otomatik olarak takip gönderebilir ve tüm siparişlerini ve ölçümlerini tek bir yerden yönetebilir.

57. wOS

wOS, Latin Amerika'daki herkesin evde canlı ve talebe dayalı, gerçek zamanlı geri bildirimle kişiselleştirilmiş fitness dersleriyle egzersiz yapmasına olanak tanıyan bir fitness uygulaması. Kurucuları, Andrea İllanes, Eduardo Mussali ve İddar Olivares

Girişim, son derece kişiselleştirilmiş ders önerileri sunmak için yapay zeka, form düzeltme konusunda gerçek zamanlı geri bildirim vermek için bilgisayarla görme ve kullanıcı - eğitmen arasında gerçek bir canlı deneyim oluşturmak için 2 yönlü canlı yayın teknolojilerinden faydalanıyor. 

58.Jetdocs

Andrew Dolinski ve Alex Kovalev tarafından kurulan Jetdocs, kurum içi talepler için Zendesk olarak konumlanıyor. Örneğin, Jetdocs ile bir yönetici tüm ekibine birkaç soru içeren bir talep gönderebilir. Ayrıca otomatik olarak hatırlatıcılar gönderen Jetdocs, herkesin yanıtını takip eder ve tek bir yerde toplar. 

59. Gigs

Gigs'i SIM kartlar için Stripe olarak tanımlayabiliriz. Küresel olarak bir API'ye telefon ve veri planları aktaran girişim, IoT, İK, Seyahat ve e-ticaret alanındaki platformların müşterilerine bağlantı satmasını sağlıyor. 

60.BusinessOnBot

Hindistan'daki D2C markalarının ve KOBİ'lerin müşteri edinmesine ve WhatsApp üzerinden satış yapmasına yardımcı oluyor. Bunu, bir ticaret botu aracılığıyla, ilişkilendirmeye dayalı pazarlama ve vitrin siparişi sunarak yapıyor. 

61.Uiflow

Uiflow, geliştiricilerin ve tasarımcıların düşünce hızında üretim uygulamaları oluşturmasına olanak tanıyan bir platform oluşturuyor. Bunu Unity ve Figma arasında bir geçiş olarak düşünebilirisiniz. Girişimin kurucuları Sol Eun ve Eric Rowell.

62.REGENT

REGENT, ticari yolcuları taşıyacak ilk elektrikli uçan makineyi yapıyor. Seaglider suyun birkaç metre yukarısında uçuyor. Araç, kıyı rotalarında feribotların ve kısa mesafeli uçakların yerini alıyor. Girişim kurucuları Michael Klinker ve Billy Thalheimer tarafından kurulan girişim, son 3 ayda 250 milyon dolar yatırım aldı. Seaglider, 2025 başında ilk seferlerine başlayacak. 

63. Spline

Alejandro Leon tarafından kurulan Spline, kolayca 3D web deneyimleri oluşturmanızı ve yayınlamanızı sağlıyor. Şirketler Spline sayesinde üretime hazır sonuçları hızlı bir şekilde oluşturup ve düzenleyebiliyor.

64. OlaClick

OlaClick, Latin Amerika'daki toplu pazar restoranlarının dijital bir menü oluşturmasını, tek bir tıklama ile anında tanıtmasını ve WhatsApp üzerinden basit yemek siparişleri almaya başlamasını kolaylaştırıyor. Girişimin bölgede 7 binden fazla restoranı var ve bu restoranların satışlarını yüzde 20-40 seviyesinde artırıyor. Girişimin kurucuları Morgan Zysman,Carol Riboud, Jose RICO ve Ulysse Lichtle.

65. Treinta

Treinta, Latin Amerika'daki mikro işletmeler için bir dijital cüzdan (ledger) uygulaması. Treinta aracılığıyla kullanıcılar, envanterlerinden ürünleri atayarak para aktarımı işlemlerini kolayca kaydedebiliyor. Böylece iş ölçümlerinin gerçek zamanlı olarak nasıl geliştiğini görebiliyor. Uygulama, kullanıcıların defter tutma ile ilgili görevlerde günde 30 dakikaya kadar tasarruf etmelerine ve verimliliği % 30'un üzerinde artırmalarına yardımcı olur. Latin Amerika'daki 50 milyon mikro işletmenin yüzde 90'ı bugün hala kalem ve kağıt kullanarak satışlarını ve harcamalarını takip ediyor. Bu da Lluis Canadell ve Man Hei Lou tarafından kurulan girişime, geniş bir hareket alanı sağlıyor.

66. Diahook

Web kancaları (webhook) gönderimini kolaylaştıran Diahook, projelerin sağlıklı teslim edilmesini ve kullanıcılarınıza harika bir geliştirici deneyimi sunmanızı sağlıyor. Girişim Tom Hacohen tarafından kuruldu.

67. Compound Writing

Girişimi "Yazarlar için ücretli sosyal ağ" olarak tanımlayabiliriz. Compound Writing, kullanıcıların yazı yazması için internetin en iyi yazarları, editörleri ve uzmanları tarafından yönlendirilen topluluk destekli iş akışı sunuyor. 

68. Machine26

Machine26, inşaat makinesi sahiplerinin makinelerini zahmetsizce satmalarına yardımcı olan bir pazar yeri. Girişimin inceleme uygulaması, müşterilerin birkaç gün içinde uluslararası kullanılmış satıcılardan en iyi teklifi alabilmeleri için makinenin durumuna ilişkin tüm ilgili verileri toplar.

69.Leap Club

Hindistan'da şehirlerde yaşayan aileler, yerel mağazalarda satılan böcek ilacı kullanılan ürünleri yemek yerine Leap Club ile taze, organik ve sağlıklı yiyecekler sipariş edebilir. Leap Club, kullanıcılar için yiyecekleri otomatik pilota koyuyor ve alışverişlerin WhatsApp üzerinden yönetebilmesini sağlıyor. Shubham Bansal ve Divish Gupta tarafından kurulan girişim, bu yöntem ile market alışverişini 3 dakikanın altına indiriyor.  

70. inBalance

Girişim, elektrik fiyatlarını doğru bir şekilde tahmin etmek için makine öğrenimini kullanıyor. Girişimin  müşterileri, gelirlerini yılda milyonlarca dolar artırmak için yazılımı kullanıyor. Girişimin müşterileri arasında küresel bir yenilenebilir varlık yöneticisi de yer alıyor. 

71. RejoyHealth

RejoyHealth, ABD'de Tiroid Bozukluğu olan 20 milyon kişi için bir abonelik hizmeti sunuyor. Üyeler tedavi, semptom yönetimi ve yaşam tarzı koçluğu için aylık bir ücret ödüyor. Girişim, Ritu Ranjna ve Rituraj Yadav tarafından kuruldu.

72. GreaseBoss

GreaseBoss, endüstriyel makinelerin doğru şekilde yağlanıp yağlanmadığını kontrol ediyor. Girişimin donanım ve yazılım ürünü, endüstriyel makinelerin doğru şekilde yağlandığının doğrulanmasını sağlıyor. Makine arızasının bir numaralı nedeni olan yanlış yağlama, şirketlere yıllık 21 milyar dolara mal oluyor. Steve Barnett, Peter Condoleon ve Tim Hall tarafından kurulan GreaseBoss'un geleceği parlak. 

73. Moonshot Brands 

Amazon'da veya Shopify'da satışa yapan karlı e-ticaret şirketlerini, nakit vererek satın alıyor, ardından tescilli veri odaklı teknoloji platformu ve ekibiyle bu şirketlerin büyümesini hızlandırıyor. Girişim kurucuları Allan (Amnon) Fisch ve CJ Isakow, e-ticaret girişimlerinin deneyimli isimlerinden. 

74. HiGeorge

HiGeorge, medya şirketlerinin verileri, web sitelerine sürükle bırak prensibiyle yerleştirebilecekleri, veri görselleştirmeleri oluşturuyor. Herhangi bir kodlama gerektirmeye platfom,  NYDailyNews tarafından COVID-19 salgınını ele almak için kullanılan etkileşimli grafikleri oluşturdu.. Normalde bu tür içeriği oluşturmak için pahalı veri ekiplerine ve yüksek bütçelere gereksinim duyarsınız. HiGeorge daha uygun maliyetler bu tabloları oluşturmanızı sağlıyor. Girişim, Anuj Saigal ve Amir Zohrenejad tarafından kuruldu. 

75.Kidato

Afrika'da, devlet okullarında öğretmen başına düşen öğrenci oranı 50'ye 1. Bu durumdan rahatsız olan ebeveynler, çocuklarını özel okula göndermek için ise yıllık 7 bin 500 dolar gibi yüksek öğrenim ücretleri ödemek zorunda kalıyor. Çevrimiçi bir okul olan Kidato, sınıflarındaki öğrenci-öğretmen oranları 5'e 1 olacak şekilde kurguluyor. Girişim özel okullarla aynı uluslararası müfredatı çok daha düşük bir fiyata öğretiyor. Kidato, ikinci eğitim - öğretim döneminde  30'dan fazla öğrenciyi fiziksel okullarının yerine evden öğrenme programına kaydetti.

76. FlutterFlow

FlutterFlow, en hızlı büyüyen mobil uygulama geliştirme frameworkü olan Flutter için üretilen ilk görsel düzenleyici. Girişim, Flutter'da, ekiplerin platformlar arası uygulamaları 10 kat daha hızlı oluşturmasına olanak tanıyan çevrimiçi bir kodsuz (no-code) bir araç geliştiriyor. Girişimi kurucuları Abel Mengistu ve Alex Greaves. 

77. AgendaPro

AgendaPro, Latin Amerika'da Güzellik ve Zindelik işletmeler için bir Shopify olarak konumlanıyor. Julio Guzman, Sebastian Hevia, Nicolás Rossi ve Matias Ulloa tarafından kurulan AgendaPro, işletme sahiplerinin müşterilerinden çevrimiçi ücret almasına ve randevuları kolayca planlamasına olanak tanıyor. 

78. Kitemaker

Kitemaker, uzaktan çalışan ekipler için optimize edilmiş Jira'ya göre daha hızlı ve daha iş birliğine dayalı bir alternatif. Girişim, işleri tartışmak ve belgelemek için bir alan sağlayarak; ekiplerin iş birliğine daha az zaman ve efor harcamasına yardımcı oluyor. Sigurd Seteklev ve Kevin Simons tarafından kurulan Kitemaker araçlar arasında etkinlikleri ve tartışmaları topluyor. 

79. Infracost

Infracost, kurumsal mühendislik ekiplerine kod değişikliklerinin bulut maliyetlerini nasıl etkileyeceğini gösteriyor. Ali Khajeh-Hosseini, Hassan Khajeh-Hosseini ve Alistair Scott tarafından üretilen uygulama; her çekme talebinde (pull request), "bu değişiklik AWS faturanızı yüzde 25 artıracak" şeklinde bir uyarıda bulunuyor. 

80. Chatwoot

Sojan Jose, Pranav Raj Sreepuram ve Nithin David Thomas tarafından kurulan Chatwoot, açık kaynaklı çok kanallı bir müşteri etkileşim çözümü. Intercom ve Zendesk'e alternatif olarak oluşturulan Chatwoot, e-posta, web sitesi canlı sohbeti, sosyal medya alanları ve WhatsApp gibi kanallar arasında bağlantı kurmanıza ve tüm müşteri etkileşimlerinizi tek bir yerden yönetmenize yardımcı oluyor. 

81.Prendea

Prendea, 4 ila 15 yaşları arasındaki İspanyolca konuşan çocuklara canlı okul sonrası dersleri sunar. Çocuklar, aylık sabit bir ücret karşılığında TikTok koreografisinden astronomiye kadar geniş yelpazeden istedikleri kadar ders seçebiliyor. Girişim, Gonzalo Aguilar ve Benjamin Garmendia tarafından kuruldu.

82. Pagaloop

Pagaloop Latin Amerika'dakiKOBİ sahiplerinin kira, bordro, envanter ve diğerleri gibi harcamaları finanse etmek için kişisel kredi kartlarıyla işletme sermayesi ihtiyaçlarını ödemelerine yardımcı oluyor. Pagaloop ile ödeme yaparak, kullanıcılar 50 güne kadar ücretsiz kredi alabiliyor ve puan, mil, nakit para iadesi ve diğer avantajlardan yararlanabiliyor. Girişim Alejandro Servin, Luis Fernando Dosal G, Carlos Cruz ve Gerardo Briones tarafından kuruldu.

83. Sturdy 

Gustav Westling ve Kiril Videlov tarafından kurulan Sturdy, çevrimiçi bir ilk kod platformu. Genellikle kod yönetimi geliştiricilerinin yaptığı paylaşım, gözden geçirme ve değişiklikleri göndermeyi otomatikleştiriyor. Versiyon kontrol sistemi Git, yazılımların CD'lerde teslim edildiği dönemde; yavaş tempolu, çevrimdışı, dağıtılmış iş akışları için yaratılmıştı. Bu nedenle artık, günde birçok kez gönderim yapan modern şirketlerin çalışma şekline uymuyor. Sturdy, tam da bu noktada güçlü bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. 

84. Ziina

Faisal Toukan ve Sarah Toukan tarafından kurulan Ziina, dijital bir cüzdan. Girişim, yeni nesil finansal hizmetleri Orta Doğu'ya ve Kuzey Afrika'ya getiriyor.

85. Lunatic

Lunatic, şirketin merkezinde, düşük gecikmeli, sağlam ve dağıtılmış ağ uygulamaları geliştirmek için bir işletim sistemi. Web uygulamaları, oyun sunucuları, görüntülü ve sesli sohbet veya düşük gecikmeli çalışma süreleri gerektiren diğer uygulamalar için kullanılabilir. Girişim Hrvoje Bandov ve Bernard Kolobara tarafından kuruldu.

86. Zealth

Monika Mehta ve Dheeraj Mundhra tarafından kurulan Zealth, uzaktan izleme yazılımı geliştiriyor. Bu yazılım,  hastanelerin kanser hastalarına taburcu olduktan sonra 24 saat boyunca otomatik ve sürekli destek sağlamasına yardımcı oluyor.

87. Houm

Houm, ev sahiplerinin Latin Amerika'daki kiracıları bulmalarına, kira toplamalarına ve mülklerini yönetmelerine yardımcı olan bir emlak piyasası. Girişim Nicolas Knockaert ve Benjamín Labra tarafından kuruldu. 

88. Mono 

Mono, şirketlerin, müşterilerinin banka hesaplarındaki verilere erişmesini ve aynı banka hesaplarından para çekmesini sağlıyor. Abdulhamid Hassan ve Prakhar Singh tarafından kurulan Mono, Afrika pazarını hedefliyor.

89. Athens Research

Athens; Roam Research'ün açık kaynaklı bir alternatifi. Özel, genişletilebilir ve topluluk odaklı bir bilgi grafiği. Jeff Tang tarafından geliştirildi. 

90. Entelexo Biotherapeutics

Milad Riazifar, Todd Schurr ve Cameron Taylor tarafından kurulan Entelexo, yeni tasarlanmış ekzozom teknolojisini kullanarak sedef hastalığı gibi bağışıklık aracılı hastalıklar için modern tedaviler geliştiriyor. 

91. Morada Uno

Morado Uno, konut kiralamalarını tarıyor, topluyor ve sigortalıyor. Ayrıca  emlakçıların ve ev sahiplerinin daha az çalışmayla daha fazla anlaşma yapmalarına destek oluyor. Son olarak kira kontratını birlikte imzalamak için bir kefile ihtiyaç duyan kiracıların en büyük problemini çözmüş oluyor. Girişim Ines Gamboa Sorensen, Diego Llano ve Santiago Morales tarafından kuruldu. 

92. Z1

Thiago Achatz ve Mateus Craveiro tarafından kurulan Z1, gençler ve genç yetişkinler için tasarlanmış bir dijital bankacılık uygulaması. Gençler, Z1 uygulamasını ve hesaplarına bağlı ön ödemeli kartı kullanarak, paralarını yönetmeyi ve harcamayı öğrenirken,  işler ve küçük işletmeler aracılığıyla kazandıkları parayı alabilecekleri bir yere sahip olarak finansal bağımsızlığa giden yollarına başlıyor. 

93. Haystack

Girişim, Google gibi veriye dayalı mühendislik ekiplerinin sahip olduğu rekabet avantajını herkese sunmayı hedefliyor. Ekiplerin iş teslimi süreçlerini ve optimizasyon fırsatlarını ölçümlemelerine yardımcı olan şirket, ekiplerin ortalama % 40 daha hızlı iş teslimi yapmalarını sağlıyor. Haystack, Julian Colina ve Türk girişimci Kan Yilmaz tarafından kuruldu. 

94. Mendel 

Finans departmanı kontrolü elinde tutarken, çalışanların harcama yapmalarını sağlayan iş akışları üretiyor. Girişim, Alan Karpovsky ve Alejandro Zecler tarafından kuruldu. 

95. Preki

Preki, Latin Amerika'da perakendecilerin mobil uygulama ve doğrudan satıcı bağlantıları aracılığıyla mal tedarik edebilecekleri bir B2B toptan satış pazarıdır. LatAm'daki küçük perakendeciler, mağazaları için envanter satın almak için genellikle seyahat etmek veya günlerce beklemek zorunda kalır. Öte yandan, tedarikçiler de fiziksel konumları nedeniyle kısıtlanmakta ve perakendecilerin onları ziyaret etmesini beklemek zorunda. Alex Hakim,Tahi Hakim, David Narvaez ve Pedro Virgüez tarafından kurulan  Preki her iki grubun da problemine akılcı bir çözüm getiriyor. 

96. Ontop

Jaime Abella, Santiago Aparicio ve Julian Torres tarafından kurulan Ontop, Latin Amerika için bir bordro yöneticisi. Rappi gibi şirketler yasal olarak işe almak ve dünyadaki herhangi birine ödeme yapmak için Ontop'ı kullanıyor. Girişim, bölgede işlerin ve çalışma hayatının geleceği için ihtiyaç duyulan altyapıyı inşa ediyor. 

97. Stayflexi

Stayflexi, otellerin ve tatil kiralamalarının operasyonları otomatikleştirmesine ve satılmayan oda ve olanaklardan elde edilen gelirleri en üst düzeye çıkarmasına yardımcı oluyor. Günümüzde misafir girişleri ve oda seçiminde yapılan değişiklikler gibi otel operasyonlarının yüzde 80'i manuel olarak yapılıyor ve bu durum olumsuz bir müşteri deneyimine yol açıyor. Bu süreçleri otomatize eden girişim, 6 farklı ülkede 600 otelde faaliyet gösteriyor. SaaS yaklaşımıyla, her gün yaklaşık 15 bin  oda tedarik ediyor ve 2500'den fazla oda rezervasyonu yapıyor.

98. Pyroscope

Dmitry Filimonov ve Ryan Perry tarafından kurulan Pyroscope, açık kaynaklı bir sürekli profilleme platformu. Yalnızca birkaç satır kodla, performans sorunlarını gidermenize ve kodunuzdaki darboğazları bulmanıza yardımcı olur. 

99. Moxion Power Co

Moxion Power, 93 milyar dolarlık küresel inşaat ekipmanı kiralama endüstrisindeki müşterilere hizmet veren ilk pilli elektrikli jeneratör üreticisi ve tamamen elektrikli ekipman kiralama şirketi. Moxion’un ilk ürünü olan MP35, ilk% 100 elektrikli "jeneratör seti" dir. Girişimin kurucuları Alexander Meek ve Paul Huelskamp.

100. Compose.ai

Compose AI, yazınızı yapay zeka kullanarak otomatikleştirmenize yardımcı olan ücretsiz bir Chrome uzantısı. Girişim, adeta e-postalarınızı nasıl otomatik tamamlayan Gmail ile Grammarly'nin bir birleşimi. Wilson Mitchell ve Landon Sanford geliştirlen Compose AI, yazma sürenizi yüzde 40 azaltıyor. 

101. Manara

Manara, Arap dünyasındaki iş gücü potansiyelini açığa çıkarıyor ve küresel teknoloji şirketlerinin yüksek kaliteli yeteneklere erişmesine yardımcı oluyor. Bölgedeki en iyi yazılım mühendislerini belirliyor ve onları hayallerindeki işlere ulaşmaları için mülakat hazırlığı ve yönlendirmelerle destekliyor. 

102. Venu

Venu, gerçekçi ve etkileyici 3 boyutlu sanal etkinlik platformu. Platformda, etkinlik organizatörleri katılımcıların ilgisini çekmek için, avatarların birinci şahıs bakış açısıyla dolaşmasına, kendiliğinden bağlanmasına, ürünleri / çözümleri sergilemesine imkan tanıyor. Venu'de sponsorluk afişleri ve sergi standı özelleştirmeleriyle gelir elde etmek çok kolay. Fanny Chen, Justin Chen, Nanette Jackson, Jeremy Lam ve Patrick Nguyen tarafından kurulan Venu'ye bilgisayar veya VR kulaklık aracılığıyla erişmek mümkün. 

103. Biodock

Biodock'un bulut platformu, uçtan uca yapay zeka mimarisi ile mikroskopi analizini hızlandırırken, aylarca süren mikroskopi analizini ve altyapısını otomatikleştirirek dakikalar içinde tamamlanmasını sağlar. Girişimin kurucuları Michael Lee ve Nurlybek Mursaliyev. 

104. Fable

Alex Chumbley ve Aravindh Dorai tarafından kurulan Fable, ürün ekipleri için bir komuta merkezi. Şirket, Figma'nın tasarımcılar için ve  Linear'ın mühendisler için yaptığını Proje Yöneticileri için yapıyor. Ürün ekipleri genellikle eski bilgiler üzerine hareket ediyor. Fable, teknik özelliklerden kararlara kadar her şeyi güncel tutan yerdir.

105. Satchel

Satchel, şirketlerin kullanılmayan ofis alanlarını kiralamayı kolaylaştırıyor. Girişim, gizlilik sözleşmesi imzalama, inceleme, sigorta ve erişim kontrolü gibi aylık kiralama işlerinin tamamını ortadan kaldırıyor. Pedro Pregueiro, Olle Werme ve Christian Södergren tarafından kurulan Satchel, Ofisinizi kiraya vermeyi Airbnb'de bir daire kiralamak kadar kolay hale getiriyor.

106. Mythia 

Eric Lafleche ve Derek Pankaew tarafından kurulan Mythia, oyuncular için bir ödül kartı. Oyuncular her kaydırmada rastgele bir ödül alıyor. Ödüller arasında ücretsiz PS5'ler, Xbox'lar, VR Kulaklıkları yer alıyor Daha fazla ödül kazanmak için arkadaşlarınızla takım kurmanız yeterli.

107. Betterhalf

Betterhalf, Hindistan'da içinde ebeveynler olmayan ilk ve tek evlilik uygulaması. Hindistan'daki geleneksel evlilik siteleri günümüzde geçerliliğini yitirdi. Çünkü bu uygulamalar kişiler için değil ebeveynler için tasarlandı. Üstelik  insanları din ve kast / topluluk gibi modası geçmiş eşleşen parametrelerle eşleştiriyorlar. Betterhalf,  şehirli yalnız kalplere tek tıkla eşleşme sunuyor. Pawan Gupta ve Rahul Kumar Namdev tarafından geliştirildi. 

108. Worksphere,

Girişim, şirketlerin çalışanların ofisten ve evden çalıştığı karma (hibrit) bir iş yerini yönetmesine yardımcı olur. Çalışanların bir masa ayırtmasına, ofiste kimin olacağını bilmesine ve yüz yüze toplantıları daha iyi koordine etmesine destek oluyor.  Şirketler bu sayede kullanılmayan ofis alanını bırakabilir ve paradan tasarruf edebilir. Kurucular Aakhil Fardeen, Theresa Klaassen ve Mark Piper. 

109. Pickle

Pickle, şirketlerin müşterileriyle yaptıkları her telefon ve video görüşmesini anlamalarına yardımcı olan bir yazılım sunuyor. Birch Eve ve Kaumana Rindlisbacher tarafından kurulan girişim, bunu, çağrıları otomatik olarak yazıya dökerek ve temel içgörüleri, soruları ve eğilimleri çıkararak yapıyor.

110. Redcliffe

Redcliffe, Hindistan genelinde genetik testler ve IVF tedavileri gerçekleştiriyor. Hindistan'da aile sağlığını iyileştirmek için çalışan Redcliffe şu anda en hızlı büyüyen teşhis ve entegre IVF klinikleri şirketi. Hindistan'da her yıl 26 milyon bebek doğuyor, 15 milyon düşük yaşanırken, 28 milyon çift üremekte zorluk çekiyor.  32 milyon çocuk nadir hastalıklarla mücadele ediyor. Bu nüfusun yalnızca yüzde 10'unun ilgili test ve danışmanlığa erişimi var. Bu da Hindistan'da 10 milyar dolarlık  pazara denk geliyor. 

111.Seer

Seer, perakende satış görevlilerinin kişiselleştirilmiş ve üzerinden alışveriş yapılabilen Lookbook'lar oluşturmasını sağlıyor. Girişim aynı zamanda bu Lookbookların müşterilere e-posta ve sms yoluyla gönderilmesine de imkan tanıyor. 

112. FitHub 

FitHub, şu anda Kolombiya'da faaliyet gösteren ve sağlıklı ürünler konusunda uzmanlaşmış bir çevrimiçi süpermarket. Sunulan her ürün için sağlıklı ve çevre dostu bir tedarik kriteri mevcut. Girişimin kurucuları Cristina Char, Jabib Char, Andrés Iriarte ve Alex Ramírez. 

113. Prefix

RPA girişimi Prefix, özel otomasyon ekipleri olmayan kuruluşların etkili bir şekilde yönetebileceği güçlü bilgisayar otomasyon yazılımı oluşturuyor. Çoğu işlemi otomatikleştirmek için kodsuz bir araç ve bunları çalıştırmak için bir yürütme platformu sunuyor. Girişim Siddharth Garimella tarafından kuruldu. 

114. CreatorOS - Questbook

Profesyonellerin kısa kursları kullanarak başka profesyonellere eğitim vermeleri için geliştirilen bir uygulama. Eğitim vermek isteyen bir insanın, bir müfredat ve konuyla ilgili videoları mevcut platformlarda oluşturması genellikle 2-4 ay sürüyor. Girişim, öğretmeye başlamayı kolaylaştırıyor. CreatorOS - Questbook kurucuları Sriharsha Karamchati, Subhash Karri ve Madhavan Malolan.

115. Aerotime

Piyush Narwani ve Dhruv Goel tarafından kurulan Aerotime, bağlam değiştirmeyi azaltarak daha üretken olmanıza yardımcı olur. Bunu, toplantılarınızı otomatik olarak gruplayarak, takviminizde ayrı görevler için özel zaman oluşturarak ve odaklanmanız gerektiğinde tüm bildirimleri kapatarak yapıyor. 

116. Newzip 

Jayme Hoffman tarafından kurulan Newzip, mahalle tavsiyeleri için çevrimiçi bir pazar yeri. "Hangi mahallede yaşamalıyım?" veya "Çocuklarımı hangi okula göndermeliyim?" gibi soruları yanıtlamak için yerel uzmanlarla bağlantı kurmanızı kolaylaştırıyor. Foursquare'e tam bir yetişkin yaklaşımı. 

117. Taste

Jeff Chen ve Daryl Sew tarafından New York'ta kurulan Taste, ABD'de ülke çapında  teslimat sunan ve harika restoranlardan akşam yemekleri sipariş edebileceğiniz çevrimiçi bir pazaryeri.  Girişim sizlere Türkiye'den Fuudy girişimini anımsatmış olabilir. 

118. Zoko

Zoko, işletmelerin WhatsApp üzerinden Satış, Pazarlama ve Müşteri Desteği yapmasını kolaylaştırıyor. Dünya çapında, işleri için WhatsApp'ı kullanan 100 milyon tüccar var. Kurucular Arjun Paul ve Aromal Sivadasan, ZOKO'dan önce WhatsApp üzerinden bir e-ticaret işletmesi kurduğunu belirtelim. Haftalık WhatsApp güncellemeleri yayınlayan ikili, whatsapp grubunun 200 bin takipçiden oluşan bir müşteri tabanına ulaştı. Başka işletmeler, kuruculara ulaşıp  "WhatsApp Satış Aracı" için ödeme yapmayı teklif edince; Arjun Paul ve Aromal Sivadasan, ZOKO'yu kurmaya karar verdi.

119. Corrily

Abonelik ve kullanıma dayalı şirketler için fiyat optimizasyonu sunuyor. Böylece şirketler,birden fazla bölgede operasyon yürüten şirketler, fiyatlama stratejilerine pazara uygun olacak şekilde kolaylıkla güncelleyebiliyor. 

120. Finantier

Güneydoğu Asya merkezli Finantier, işletmelerin yeni nesil finansal hizmetleri oluşturmak için ihtiyaç duyduğu altyapı ve veri ürünlerini sağlayan bir Plaid alternatifi. Girişimin kurucuları Keng Low ve Diego Rojas.

121. Tint

Matheus Riolfi ve Jérôme Selles tarafından geliştirilen Tint, teknoloji platformlarının ürünlerine sigorta eklemesini kolaylaştırıyor. Girişimin Ürünü, sigortalama yazılımından sigortacılara erişime ve yasalara uyumluluğa kadar ihtiyaç duyulan her şeyi basit bir API ile sağıyor.

122. Lastbit

Lastbit, herkesin, her an her yerde ve düşük ücretlerle ödeme yapmasını veya ödeme almasını sağlamak için bitcoin lightning ağını kullanarak küresel bir ödeme ağı kuruyor. Girişimin kurucuları Prashanth Balasubramanian ve Bernardo Magnani. 

123. InpharmD

Girişim tanıtım metninde şu ifadeyi kullanıyor: "Doktorlar sorular sorar, biz özenle seçilmiş, kanıta dayalı cevaplar sunarız." Genelde her hastane, doktorların ilaçla ilgili sorularını yanıtlamaları için klinik eczacılar işe alır. Pek çok hastane, artık InpharmD daha verimli olduğunu düşünüyor.  Girişim kurucuları Ashish Advani ve Tulasee Rao Chintha. 

124. Simplify Jobs

Ethan Horoschak, Rushil Srivastava ve Michael Yan tarafından kurulan Simplify Jobs, tek tıkla aynı anda pek çok kurumsal şirkete başvurmanızı sağlıyor. Girişimin Chrome uzantısı, oluşturduğunuz profildeki verileri kullanarak, başvuru formlarını otomatik olarak dolduruyor. 

125. Unschool

Unschool, Hindistan'daki üniversitelerin veremediği gerçek dünyaya yönelik profesyonel eğitimleri, gençlerle buluşturuyor. Girişim, Hindistan'daki üniversite öğrencilerinin, dünyanın dört bir yanından uzmanlar tarafından oluşturulan yüksek kaliteli kurslardan teknoloji, yönetim ve sanat hakkında bilgi edinebilecekleri bir pazar yeri sunuyor. Girişimin kurucuları Narayanan S ve Rahul Varma.

126. Tilt

Hindistandaki kampüsler için bir bisiklet paylaşım girişimi. Tilt'in bisikletleri ve e-bisikletleri,insanların araç beklemek veya yürümek zorunda kalmadan kampüste dolaşmalarını sağlıyor. Girişimin kurucuları Sudhir Metaliya, Rachit Parikh Daksh Shah ve Deepak VS. 

127. Juicy Marbles

Gıda teknolojisi şirketi olan Juicy Marbles, tescilli bir protein doku teknolojisi geliştirdi. Böylece şirket bitki bazlı bütün kesimler yapabiliyor. Şirketin vizyonu, çeşitli et ürünleri üretmek ve hayvandan elde edilen benzerleri tat, fiyat ve uygunluk açısından eşleştirmektir. Girişim, 2030'a kadar et tüketimini yarıya indirmeyi hedefliyor. 

128. Milk Video

Pazarlama ekipleri Milk Video ile webinar kayıtlarını dakikalar içinde ilgi çekici video kliplere dönüştürüyor. Milk Video ile webinarın en iyi anlarını kısa ve ilgi çekici videolara dönüştürmek için webinar kayıtlarını kırpabilir, başlık ve tasarım ekleyebilirsiniz. Autodesk, Bloomberg ve Clearbit gibi şirketler 60 dakikalık webinar kayıtlarını 1-2 dakikalık videolara dönüştürmek için Milk Video kullanıyor.

129. Clicoh

Girişim Latin Amerika'daki e-ticaret şirketleri için Amazon seviyesinde bir lojistik çözümü sunuyor. Clicoh, e-ticaret şirketlerinin siparişlerini depoluyor, paketliyor ve gönderiyor. Operasyon sürecinde bölgedeki mevcut lojistik altyapısından faydalanan şirket, e-ticaret şirketinin hacmini konsolide ederken 24 saat nakliye ve % 35 oranında daha uygun maliyetli bir çözüm sunuyor. 

130. ProcessLabs

Yazılım mühendisliği liderlerinin ekiplerinin üretkenliğini artırmasına, kaliteyi daha yukarı taşımasına yarayan bir iş zekası platformu. Yazılım mühendisliği departmanın bütçe tahsisi, kaydettiği ilerleme ve iş teslimi alanlarında iş yerindeki görünürlüğünü artırıyor. Girişimin kurucuları Pablo Ferrari ve Deepanshu Madan. 

131. Dyte

10 satırdan daha az kod içeren Dyte, Video SDK ile web sitenize ya da platformunuza canlı video görüşmelerini entegre etmenizi sağlıyor. Palash Golecha, Abhishek Kankani ve Kushagra Vaish tarafından kurulan girişim, şirketlere  günümüzün video arama ihtiyaçlarını karşılaması için yaratıcı bir ürün sunuyor. 

132. Referenceable

Referenceable, B2B Satış, Pazarlama ve Müşterle yüz yüze görüşen ekipler için  bir çalışma alanı. Referenceable kullanan ekipler, potansiyel müşterilerine kişiselleştirilmiş ve etkileşimli bir satın alma deneyimi sağlar.  Müşteriyle yüz yüze görüşen ekipler, ihtiyaç duydukları her şeye tek bir yerden erişirler. 

133. SoloSuit

SoloSuit, insanların alacak tahsili davalarına yanıt vermesine yardımcı oluyor. Şirket, 3.5 Milyar dolarlık henüz pek de keşfedilmemiş tüketici davaları pazarını hedefliyor. Şubat 2021 itibarıyla, brüt satışlarda ayda 30 bin dolar kazanan SoloSuit, her ay yüzde 23 büyüme kaydediyor.

134. TRACTIAN

Gabriel Lameirinhas ve Igor Marinelli tarafından kurulan TRACTIAN, bakım ekiplerinin makinelerindeki sorunları erken tespit etmelerini kolaylaştırır. Tıpkı Shazam gibi, makinenin çıkardığı sesleri hızlı bir şekilde tanımlar ve ilk işaretleri belirdiğinde mekanik arızalar hakkında uyarır.

135. AcadPal 

AcadPal, Hindistan'daki okulların, öğrencilerin sınıflardaki öğrenimi esnasında tam olarak doldurulamayan kavramsal boşlukların belirlemesine ve doldurmasına olanak tanıyor. Öğrenciler evde 10 dakikalık alıştırma setleri yapıyor, bu da hem kendileri hem de öğretmenleri için öğrenme süreçlerinin ilerlemesini ve takip edilmesini sağlıyor. Girişim Vikramaditya Patil ve Pratyush Sharma tarafından kuruldu. 

136. Dendron

Kevin Lin tarafından kurulan Dendron geliştiriciler için proje ile birlikte büyüyen ölçeklenebilir not alma aracı. Markdown, git ve VSCode üzerine kurulu olan Dendron, sahip olduğunuz bilgilerden bağımsız olarak tüm bilgilerinize saniyeler içinde başvurmanıza yardımcı olur.

137. Codingal

Codingal, Hindistan'daki 270 milyon ilk ve orta öğretim (K-12) öğrencilerinin uygulama, oyun ve web sitesi geliştirmek için kodlama öğrenmesini sağlıyor. Satyam Baranwal ve Vivek Prakash tarafından kurulan bu okul sonrası çevrimiçi bir programı, ilköğretim seviyesindeki kodlama eğitimi açığını kapatıyor. Tüm dersler, bilgisayar bilimi geçmişi olan, incelenmiş ve eğitimli başarılı öğretmenleri tarafından 1: 1 canlı olarak öğretilir. 

138. Resquared

Ulaşılması en zor B2B segmenti olan yerel işletmeler, ABD'deki firmaların yüzde 60'tan fazlasını kapsıyor. Resquared'ın SaaS uygulaması, her yerel işletme hakkında verilere sahip. Böylece şirketler, girişimin özel pazarlama otomasyon araçlarını ve iş akışlarını kullanarak B2B işletmelerle kolayca iletişime geçebiliyor. 

139. QuikNode

Blok zinciri uygulamaları oluşturmak, test etmek ve ölçeklendirmek için bir Web3 geliştirici platformu. QuikNode; Ethereum, Bitcoin, BSC, Polygon ve xDai düğümlerine yıldırım hızında erişim sunuyor. Kontrol panelinden esnek API'ler, güçlü araçlara, analizlere erişebiliyorsunuz. Girişim, Auston Bunsen, Dmitry Shklovsky, Manuel Kreutz ve Alexander Nabutovsky tarafından kuruldu. 

140. ProPhone

Shannon Kay,Nick Ornitz ve Daniel Stepanov tarafından kurulan ProPhone, ev hizmeti profesyonelleri için müşteri iletişimini yönetiyor. Ürün, iki ana bileşene sahip. Bunlardan biri; otomasyon ve hafif CRM özelliklerine sahip bir uygulamada iş telefonu sunması. Diğeri ise 15 dakikada otomatik olarak oluşturulabilen özel bir web sitesi ile entegre olması. 

141. Quotabook

Andy Choi, Dan Hong ve Pilseon Jun tarafından kurulan Quotabook yeni başlayanlar ve yatırımcılar için hisse yönetimi platformu.

142. Flextock

Flextock, Orta Doğu ve Afrika'da teknoloji destekli bir sipariş karşılama (fulfillment) sağlayıcısı. Yerel tüccarlar için, stokları depoluyor ve siparişleri; teslimat ortakları ağı aracılığıyla doğrudan müşterilerine teslim edıyor. Girişim, Mohamed Mossaad ve Enas Siam tarafından kuruldu. 

143. SST

SST sunucusuz (serverless)  uygulamalar oluşturmanın en kolay yolu olarak karşımıza çıkıyor.  SST, değişiklikler yapmanızı ve Lambda işlevlerini canlı olarak test etmenizi sağlayan serverless geliştirmeler yapmak için açık kaynaklı bir framework. Jay V ve Frank Wang tarafından kurulan girişim, aynı zamanda sunduğu geliştirme kaynaklarıyla dikkat çekiyor. 

144. Partnered

Adam Michalski ve Tim Sherwood tarafından kurulan Partnered, kurumsal B2B şirketlerin yeni ortaklıklar kurmasını sağlıyor. Partnered'a katılan kullanıcılar, gizli ve ortak CRM paylaşımı ile müşterilerini birbirileriyle kolayca paylaşabiliyor.

145. Homebase 

Homebase, Güneydoğu Asya'daki alıcılara "Sahip Olmak İçin Kirala" modeli ile  gayrimenkul finansmanı sağlıyor. Girişim, bölgedeki esnek olmayan ve yüzde 12 gibi yüksek faiz oranına sahip ipoteklerin tek alternatifi. Phillip An ve JunYuan (JY) Tan tarafından kurulan Homebase, ev sahibi olmaka isteyenler için daha yenilikçi ve empatik çözümler sunuyor. 

146. Benga

Moran Mishan ve Tomer Biger tarafından kurulan Benga, şirketlerin müşterilerinin kredi notunu hızlı bir şekilde değerlendirmelerine ve zaman içinde izlemelerine yardımcı oluyor. Girişim, bunu, hızlı bir şekilde kredi riski altyapısı oluşturmak için gereken modüler bileşenlerini bir araya getirerek yapıyor. 

147. LogisticsOS

Teslimat şirketlerinin aynı gün ve bir saat içinde saatte teslimat sunmasını sağlayan LogisticsOS, rota optimizasyonu hizmeti ve filo gönderme algoritmaları sunuyor. Teslimat başına kârı yüzde15 artıran LogisticsOS, 30 kat daha hızlı algoritmalar kullanarak binlerce teslimatı saniyeler içinde optimize ediyor. Girişimin kurucuları Tiangang Song ve Yuzhe Yan, aynı zamanda FedEx ve USPS'nin kullandığı rota optimizasyon motorunun yaratıcıları. 

148. Veera Health

Shashwata Narain ve Shobhita Narain tarafından kurulan Veera Health, Hindistan'daki 110 milyon kadının Polikistik Over Sendromu (PCOS) için tedavi edilmesine yardımcı oluyor. Abonelik modeliyle çalışan uygulama, kanıta dayalı terapiyi, koçluk ve uzman desteğiyle birleştiriyor. 

149. LightTwist

LightTwist, kreatif direktörler ve içerik üreticiler için iPhone'da yer alan bir görsel efekt stüdyosu. Gerçekliği etkileşimli 3D sahnelerle harmanlayan yüksek kaliteli video ve fotoğraf varlıkları oluşturmanıza olanak tanıyor. Girişimin kurucusu Vikas Reddy. 

150. Text Blaze

Text Blaze, tekrarlanan yazma görevlerini otomatikleştirerek zamandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Kullanıcılar metin parçacıklarını (snippets) kaydedip, klavye kısayollarını kullanarak bunları web'de herhangi bir yere ekleyebiliyor. Söz konusu metin parçacıkları, dinamik tarihler, formüller, gerçek zamanlı bilgiler ve diğer uygulamalarla entegrasyonlar içerebiliyor.

151. Sendbox

Sendbox, kendi çevrimiçi kanalları veya sosyal medya platformları aracılığıyla müşterilere doğrudan satış yapan küçük e-ticaret işletmelerine, sipariş karşılama (fulfillment) hizmeti sunuyor. Olusegun Afolahan ve Emotu Balogun tarafından kurulan girişim, Nijerya'da 7.500'den fazla tüccar için yerel ve uluslararası sipariş karşılama hizmeti veriyor. 

152. Coderhouse

Coderhouse, programlama, tasarım, veri, çevrimiçi pazarlama ve daha pek çok konuda canlı çevrimiçi kurslar sunan bir web uygulaması. Uygulamada 15 öğrenci başına bir mentorun, 100 kişiye ise bir uzman profesörün düştüğü canlı dersler veriliyor. Her derste öğrencilerin, danışmanları tarafından denetlenen ödevleri teslim etmesi bekleniyor. Ayrıca kursun sonunda teslim edilen final projesinin de onaylatılması gerekiyor. 

153. Enode

Enode; elektrikli araçları, güneş enerjisini, pilleri ve ısıtmayı enerji sağlayıcılarına bağlayan API'ler oluşturuyor. Enode'u, enerji tüketim ürünleri için Plaid olarak tanımlayabiliriz. Henrik Langeland, Thorvald Thorsnes ve Nikolai Heum tarafından kuruldu. 

154. Datrics

Datrics, FinTech şirketlerinin kod yazmadan makine öğrenimi modelleri oluşturmasına ve dağıtmasına yardımcı oluyor. Örneğin; girişimin müşterileri arasında yer alan bir tüketici kredisi şirketi, sadece Datrics'in sürükle ve bırak arayüzünü kullanarak yeni bir risk modeli geliştirdi. Girişim, Volodymyr Sofinskyi, Kirill Kirykov ve Anton Vaisburd tarafından kuruldu. 

155. Great Question

Great Question, müşteri araştırmalarındaki iş süreçlerini otopilota bağlıyor. Bu süreçlere; katılımcıları işe almak, görüşmeleri planlamak, anketler veya prototip testleri göndermek ve öğrenilenleri ekiple paylaşmak da dahil. Girişimin müşterileri arasında Adidas Runtastic, O'Reilly Media ve MainStreet gibi şirketler yer alıyor. 

156. Invoid

Kimlik doğrulama odağında iş akışları oluşturmanızı sağlayan Invoid şu anda ayda 5 milyon KYC işliyor. Hindistan'daki lider bankalar, fintech'ler, yatırım platformları ve paylaşımlı ekonomi şirketleri dahil olmak üzere 35'ten fazla şirkete hizmet veriyor. Invoid'i kullanan şirketler, müşteri kazanma hızının 5 kat arttığını ve maliyetlerin yüzde 80'den fazla düştüğünü söylüyor. Girişimin kurucuları Sarthak Goel ve Kunwar Raj Sethi. 

157. Hudu

Hudu, BT departmanlarının işbirliği yapmasına, işlemlerini basitleştirmesine ve bilgilerini düzenlemesine yardımcı oluyor. Kullanıcılar, parolaları, ağ belgelerini, iş süreçlerini ve diğer teknik bilgileri tek bir güvenli, özelleştirilebilir ve kullanımı kolay bir arabirimde paylaşabiliyor. Şirketler, işlerini yönetmek için birden fazla karmaşık hizmet kullanmak yerine artık tek bir bütünleşik çözüm kullanabilir. 

158.  LiveFlow 

Lasse Kalkar, Anita Koimur, Andrey Los ve Danylo Prusakov tarafından kurulan LiveFlow, dünyanın ilk tam otomatik yeni nesil dijital doküman sistemi. Ağırlıklı olarak finans alanına odaklanan girişim, gerçek zamanlı verileri Google E-Tablolarınızdan, bankalarınızdan, muhasebe ve gelir platformlarınızdan dakikalar içinde çekmenize olanak tanıyor.

159. Remora

Remora'nın ürettiği cihaz, kamyonetten çıkan karbon emisyonlarını yakalıyor. Girişim, yakalanan ve depolanan karbondioksiti beton üreticilerine ve diğer son kullanıcılara satıyor. Böylece şirketler, iklim taahhütlerini yerine getirirken yeni gelir elde etmelerine yardımcı oluyor. Girişimin kurucuları Paul Gross, Eric Harding ve Christina Reynolds. 

160. Finary.eu

Julien Blancher ve Mounir Laggoune tarafından kurulan Finary, Avrupa için yeni bir dijital varlık yöneticisi. Girişim, zengin kitlelerin varlıklarını takip etmesini, yatırım yapmasını ve yönetmesini sağlıyor. 

161. zingbus

Zingbus, Hindistan şehirleri arasında güvenli ve uygun fiyatlı otobüs seferleri sunuyor. Küçük otobüs şirketlerini bir araya getiren girişim, bu şirketlerin programlarını ve fiyatlarını optimize ediyor. Bu sayede şirketlerin gelirlerini artırıyor. Bu modelin bir benzerini Turna.com'un Akıllı Sefer uygulamasında da görmüştük. 

162. Greywing

Greywing, gemi operatörlerinin eyleme geçirilebilir zeka, daha iyi veri ve iletişim yoluyla işlerini otomatikleştirmeleri için bir platform sunuyor. Şirketin Flotilla, CRY4, Landfall ve Semaphore isimli farklı ürünleri, kullanıcılara, ekip yönetiminden, monitoringe ve hatta operasyon yönetimine kadar farklı alanlarda destek oluyor.

163. GimBooks

Yash Agrawal tarafından kurulan GimBooks, muhasebe alanında bulut tabanlı defter tutma ve Entegre bankacılık hizmetleri sunuyor. Girişim, temel olarak Hindistan'ın küçük ve mikro ölçekli işletmelerini hedefliyor. 

164. R2 Capital

R2 Capital, Latin Amerika'daki KOBİ'lere esnek işletme sermayesi sağlıyor. Girişim, satışlardan belli bir yüzde alarak sermayeyi otomatik olarak topluyor.  R2 Capital ödeme işlemcilerine, POS sistemlerine ve pazar uygulamalarına eklenebiliyor. Girişim Roger Larach ve Roger Teran tarafından kuruldu. 

165. Measured

Measured, kişiselleştirilmiş düşük karbonhidratlı beslenme planları, eğitim ve topluluk desteği sunan bir kilo verme platformu. Kilolarının önemli bir sağlık sorunu haline gelmesiyle en az 13 kilo vermesi gereken kullanıcıları hedefliyor. Girişimin kurucuları Frankie Brannon ve Monji Dolon. 

166. Rinsed

Aylık abonelik modeline geçiş yapan araç yıkama şirketlerinin, işlerini verimli hale getirmesini ve gelirlerini artırmasını sağlayan yazılım çözümü. Girişim, Austin Esecson, Nic Hippenmeyer ve Sam Logan tarafından kuruldu. 

167.  Purpose

Kullanıcıların, çevreci değerleri ile uyumlu şirketlerden alışveriş yapmalarını sağlıyor. Kart, şirketler hakkında çevresel, sosyal ve yönetişim verileri sunarak tüketicilerin karar verme sürecini kolaylaştırıyor. Buna ek olarak kullanıcıların pek çok farklı ayrıcalık ve ödülden faydalanmasını sağlıyor.

168. Cahtbiz 

Endonezya'daki çevrimiçi işlemlerin çoğu WhatsApp üzerinden başlatılıyor. Girişimin SaaS'ı işletmelerin sipariş almasına, ödemeleri kabul etmesine ve müşteri hizmetlerini doğrudan WhatsApp üzerinden yönetmesine imkan tanıyor. Girişim mesajlaşma uygulamalarını işletmeler için ölçeklenebilir, konuşma ticaretinin etkin olduğu bir uygulamalara dönüştürüyor.

169. BrioHR

Benjamin Croc ve Nabil Oudghiri tarafından kurulan İK yönetimi platformu, şirketlerin tüm İK işlevlerini ve tüm çalışan yolculuğunu tek bir yerde dijitalleştirmesine yardımcı oluyor. Buna, yeni yetenekleri işe alma, İK yönetimi ve performans yönetimi de dahil. 

170. Hyperplane

Daniel Habib ve Travis Kaufman tarafından kurulan girişim, kendini Sanal Gerçekliğin "Twitch"i olarak tanımlıyor. 

171. Popl

Jason Alvarez-Cohen, Nick Eischens ve Jeremy W. Greenfield tarafından kurulan Popl, yeni nesil kartvizi. İş insanları, iletişim bilgilerini potansiyel müşterilerle anında paylaşmak için girişimin NFC etiketini telefonlarına yapıştırıyor. 

172.Hermes Robotics

Guilhem Herail ve Mattia Pelissou tarafından kurulan Hermes Robotics, iyileştirilmiş araçlarla otonom sokak süpürme hizmeti sunuyor. 

173. Roin Technologies

Roin Technologies beton zemin yapımı için otomatik robotlar üretiyor. Girişimin robotlarını kulllanan bir kişi, 6 inşaat işçisinin yaptığı işi yapabiliyor. Roin Technologies'in kurucuları Jim Delaney ve Gunner Robinson. 

174. Logica

Logica, finans ekiplerine tahminleme ve bütçe oluşturma konusunda destek oluyor. Sürükle ve bırak arayüzüne sahip yazılım, finansal modeller oluşturmak için kullanılıyor. Bu finansal modeller, gerçek zamanlı olarak güncellenip paylaşılabiliyor. Logica, aynı zamanda ekiplerin düzenlediği planı gerçek verilerle karşılaştırmak için muhasebe ve analiz araçlarına da bağlanabiliyor. 

175. Procoto

Procoto, küçük ve orta ölçekli işletmeler için bir self servis satın alma çözümü. Girişimin sunduğu yazılım, kurumsal satın alma platformlarına kıyasla daha düşük maliyetli, kullanıcı dostu bir alternatif olarak onumlanıyor. Şirketin kurucuları Michael Otis ve Ryan Muckel. 

176. Anima 

Anima, otomatik triyaj toplama yoluyla klinik iş akışını 10 kat hızlandırıyor. Böylece sağlık merkezlerinin hastalar için doğru bakımı 24 saat içinde sunmasına olanak tanıyor. Tıbbi randevular arasında yeterli bilgi akışı olmadığı için her yıl ciddi sorunları olan milyonlarca hasta ölüyor. Hastalar, artık muayeneyi beklemek yerine problemlerini ve taleplerini Anima üzerinden iletiyor. Anima ise sağlık kurumuna trendler, riskler ve önerilerle birlikte eyleme geçirilebilir bir rapor gönderiyor.

177. Pangea.app

Adam Alpert ve John Tambunting tarafından kurulan Pangea.app üniversite öğrencisi  olan serbest çalışanları (freelance) işe alma platformu. Girişim, üniversite öğrencilerini yarı zamanlı, uzaktan çalışma koşullarında işe almayı kolaylaştırıyor.

178. Kredi

İsminden de anlayabileceğiniz üzere, Kredi, Lain Amerika için bir ipotek kredisi pazar yeri. Müşteriler, girişimin web sitesinde genel bir kredi başvurusu formu dolduruyor. Kredi is piyasadaki en düşük ipotek oranını almalarına yardımcı oluyor.

179. WeWeb.io

Raphael Goldsztejn, Florian Briou ve Marc Fabre tarafından kurulan WeWeb Jamstack için kodsuz bir  web sitesi oluşturma aracı. Siteleri daha hızlı oluşturmanızı sağlayan girişim, ekip çalışmasını destekleyen profesyonel bir düzenleyiciye sahip. Girişim ayrıca Airtable, Headless CMSes, REST API'dan veri almanızı sağlıyor. 

180. Topkey

Topkey, yatırım amaçlı gayrimenkul sahiplerinin nitelikli mülk yöneticilerini bulmasını ve işe almasını sağlayan için bir platform. Ev sahipleri için ücretsiz olan Topkey, her mülk için, ev sahibine arama sürecinde rehberlik edecek dijital bir asistan veriyor. Girişimin kurucuları Tom Patton ve Jonathan Sukhia. 

181. Udhaar App

Girişimi Pakistan için Khatabook ya da OkCredit olarak tanımlayabiliriz. Udhaar App, Pakistan'daki küçük işletmelerin mali durumlarını takip etmeleri için dijital bir defter. Küçük işletmeler için finansal süreçlerin tamamen manuel yönetildiği bölgede, uygulama adeta finansal bir dijital dönüşüm gerçekleştiriyor. Girişimin aylık brüt emtia değeri 6 ayda yüzde 230 büyüme kayderek 41 milyon dolara ulaştı.   6 ayda yüzde 180 büyüme gösteren girişim, ayda ikiden fazla işlem yapan 26 bin kullanıcıya sahip. 

182. Lalabox

Kirill Avery ve Yurii Yatsenko tarafından kurulan Lalabox, güzellik ürünleri için canlı yayın alışveriş uygulaması.

183.  Kodo

Deepti Sanghi ve Gaurav Thapa tarafından kurulan Kodo, Hindistan'daki girişimler ve küçük işletmeler için kurumsal birkredi kartı.

184. Orbillion Bio

Orbillion Bio, laboratuarda yetiştirilen birinci sınıf etleri pazara sunan ilk şirket olacak. Birinci sınıf sığır eti ve wagyu'yu; etik bir alternatifle değiştirmeyi hedefliyor. Kurucuları Patricia Bubner, Samet Yıldırım, ve Gabriel Levesque-Tremblay, iş ve ürün geliştirme, biyoproses ve biyo-ilaç alanlarında 30 yılı aşkın deneyime sahip.

185. Dashlabs.ai

Dashlabs.ai, kendin yap (DIY) laboratuvar yazılımı sağlar. Girişim, gelişmekte olan pazarlarda hala manuel işlemler yapan ve iyi laboratuvar yazılımlarına erişimi olmayan küçük ve orta ölçekli laboratuvarlara odaklanıyor.. Girişimin kurucuları Bryan Giger, Martin Gomez, Weston Coleman Lim ve JB Tiu. 

186. Prescribe

Teletıp çözümlerinin artmasıyla hastaneler gelirlerinde yaklaşık yüzde  50 seviyesinde azalma görüyor. Prescribe WhatsApp aracılığıyla çevrimiçi hale getirerek daha fazla kazanmalarına yardımcı oluyor. Girişim, her hastane için hastalarının muayene rezervasyonu yapabileceği, ilaç yazdırabileceği ve diğer hizmetlerden yararlanabileceği bir WhatsApp sohbet robotu kuruyor. 

187. Fintoc

Fintoc'u Latin Amerika için Plaid olarak tanımlayabiliriz. Geliştiricilerin banka havalesi işlemlerini başlatmalarına ve kullanıcılarının banka hesaplarından işlem verilerini çekmelerine imkan tanıyor. Girişimin kurucuları Cristóbal Griffero ve Lukas Zorich.

188. Superpowered

Superpowered, Zoom, Google Meet, Microsoft Teams, WebEx ve Around görüşmelerinizi takviminize ekleyerek; toplantılara takviminiz üzerinden tek tıkla katılmanızı sağlıyor. Girişimin kurucuları Jordan Dearsley, Ibrahim Irfan, Nick Yang ve Nikhil Gupta. 

189. Alinea

Alinea, yatırım yaptıkları şirketleri anlamak isteyen Z jenerasyonu için bir yatırım uygulaması. Her şirketin nasıl para kazandığını, paydaşlarına nasıl davrandıklarını ve dünya üzerindeki çevresel etkilerini açıklıyor. Böylece müşteriler inandıkları şirketlerden hisse senedi satın almış oluyor. Alinea, genç girişimciler Nikhil Agrawal, Nikhil Agrawal ve Anam Lakhani tarafından kuruldu. 

190. Lendflow

Şirketlerin, yazılımlarına kredi verme hizmetlerini yerleştirmelerine yardımcı oluyor. Böylece şirketler, müşterilerinin sermayeye erişmelerini kolaylaştırırken, kendi ürünlerine katılımlarını artırıyor. Aynız zamanda şirketler, elde tutma oranlarını iyileştirip, kullanıcı başına gelirlerini kolayca artırıyor.

191. Parsagon

Parsagon, yalnızca 3 satır kodla geliştiricilerin web'deki herhangi bir yerden veri toplamasını sağlıyor.  Girişimin müşterileri, Parsagon ile bir aylık mühendislik projesini tek günlük bir işe dönüştürebiliyor. Jon Fry ve Matthew Watts tarafından kuruldu. 

192. Emerge

Emerge, uygulama boyutunu takip etmek ve küçültmek için araçlar geliştiriyor. Girişimin sunduğu eyleme geçirilebilir içgörüler, anında tasarruf sağlıyor. Takip özelliği ise geliştiricilerin her çekme isteğinde ikili boyutun profilini çıkararak daha küçük ve daha iyi kod yazmalarına yardımcı olur.

Yüksek boyutlu uygulamalar, daha düşük yükleme ve daha yüksek kaldırma oranına sahip. Bu açıdan Emerge'ün bağımsız geliştiricilere önemli seviyede kullanım oranı kazandırdığını söyleyebiliriz.

193. Pry Financials

Pry, şirketlerin bütçelerini, işe alım planlarını, finansal modellerini ve nakit akışlarını yönetmelerini kolaylaştırıyor. Günümüzde çoğu insan, işlerini üç ayda bir planlıyor. Excel'de yapılan bu planlar, sıkıcı, kafa karıştırıcı ve gerçekten zaman alıcıdır. Pry Financials tüm bu süreci kolaylaştırırken, etkileşimli veri tablolarıyla çıtayı yükseltiyor.

194. Juniper

Juniper, Kliniklerin lojistik sorunlarnı çözen davranışsal sağlık uygulama yönetimi yazılımı geliştiriyor. Bu sayede sağlık kuruluşları kolayca ölçeklenebiliyor. Günümüzde  klinik çalışanlarının zaman harcadığı manuel işlerin yerini alan Juniper, hasta kaydından faturalandırmaya kadar her şeyi kapsıyor. Juniper'in  3. taraf uygulamalara sorunsuz bir şekilde entegre olduğunu da belirtelim.

195. Aviron Interactive

Aviron'u kürek çekmek için tamamen animasyonlu video oyunlarına sahip bir Peloton olarak tanımlayabiliriz. Kanada merkezli girişim Andy Hoang tarafından kuruldu. 

196. Promoted

Promoted, pazaryerlerinin yerel promosyonlar yayınlamasını sağlıyor. Platformda zaten satışta olan ürünlerin reklamlarını yapan şirket, pazaryeri aramasında alıcıları satıcılarla daha iyi eşleşmesine olanak tanıyor. Reklamverenler için reklam fiyatlarını açık artırma yöntemiyle belirliyor.  Satıcılar, ürünlerini kimin gördüğünü ve promosyonların satışları nasıl artırdığını anlık olarak görüntüleyebilmek için Promoted'ı kullanıyor. 

197. FifthTry

Fifthtry, güncellenmiş dokümantasyon olmadan hiçbir kodun yayınlanmamasını sağlamak için Github Pull Request ile entegre olan bir dokümantasyon aracı. Notion benzeri bu yapı Deepak Angrula ve Amit Upadhyay tarafından tasarlandı. 

198. June

Anlık ürün analizi sunan June izlemeniz gereken metriklerin grafiklerini otomatik olarak oluşturuyor. Bunun için Segment hesabınızı bağlamanız yeterli. Her girişimin  ölçümlerini Airbnb, Facebook ve Slack gibi şirketlerin yaptığı gibi takip etmesini sağlıyor. 

199. Per Diem

Per Diem, yerel işletmelerin çevrimiçi abonelik satmasını kolaylaştırıyor. Girişim, işletmelerin ihtiyaç duydukları tüm pazarlama ve sipariş karşılama araçlarını sağlıyor. Girişimin kurucuları Tomer Molovinsky ve Doron Segal. 

209. OctiFi

Girişim, sorumlu harcama yapanlara anında % 0 faizli krediler vererek ticareti güçlendiriyor. Böylece tüketiciler hayallerindeki evleri yenileyebilir veya daha geniş bir bütçeyle çevrimiçi mobilya satın alabilir. Daha da önemlisi kredi için  hiçbir ekstra ücret ödemeden daha sonra ödeme yapabilir. 

200. Firstbase.io

Firstbase.io, dünyanın dört bir yanındaki şirketlerin ABD'de şirket kurmasına destek oluyor. Kuruluş, banka hesapları, uzmanlardan hukuki tavsiyeler ve kurucular topluluğu hepsi tek bir yerden gerçekleştiriyor. Girişim şimdiye kadar 160 farklı ülkedeki kurucular için yaklaşık 5000 ABD şirketini bünyesine kattı. 

201. Bimaplan

Bimaplan, uygun fiyatlı bir sigorta platformu. Girişim yaşam ve sağlık sigortası ürünleri aracılığıyla 150 milyon savunmasız haneye finansal güvenlik sağlamayı planlıyor. Hindistan'da mobil penetrasyondaki büyüme ve dijital altyapının evrimi artık bu savunmasız nüfusa ulaşmayı mümkün kıldı. Bu da 8 milyar dolarlık bir pazar anlamına geliyor. 

202. Bueno Finance

Bueno Finance bir milyar kullanıcı için kredi oluşturma platformu. UPI üzerinden dijital kredi kartı sunan girişim Sandeep Arora ve Saurav Gandhi tarafından kuruldu. 

203. Version Story

Version Story, avukatlar için bir belge karşılaştırma ve sürüm yönetimi aracı.  Avukatların belge geçmişlerini, sürümleri birbirine bağlayan çizgilerle görsel bir harita olarak görüntülemelerini sağlıyor. Haritaya tıklandığınızda karşınıza çıkan kırmızı çizgiler ile belgede yapılan değişikliklerin karşılaştırmasını yapabiliyorsunuz.

204. Gridware

Gridware, güç dağıtım şebekesi için sensörler ve yazılımlardan oluşan bir şebeke izleme sistemi sunuyor. Sistem, güç kutuplarına kolayca ve kalıcı olarak yerleştirilen düşük maliyetli bir donanım platformu etrafında şekilleniyor. Girişimin kurucuları Tim Barat, Omar Binomar ve Hall Chen. 

205. FanPlay

Sosyal medya Influencerlarının, uygulama üzerinden hayranları ve takipçileri ile mobil oyunlar oynayarak gelir elde etmesini sağlıyor. Inflencerlar ayrıca oyunlara ev sahipliği de yapabiliyor. FanPlay'de oyunlar canlı olarak sunulurken, gerçek parayla oynanıyor. Girişim, Bharat Gupta ve Pritesh Kumar tarafından kuruldu. 

206. Expent

Harikrishna Narayanan ve Srikanth Veeraraghavan tarafından kurulan Expent, şirketlerin tüm satın alma süreci üzerinde söz sahibi olmasını sağlarken, geliştirici ekipler için yazılım üretimini hızlandıran bir pazar yeri. 

207. Faction

Faction, bir motosiklet fiyatına arabaların hızına ve performansına sahip, sürücüsüz elektrikli araçlar geliştiriyor. Şirketin sürücüsüz araçları, şimdlik uzaktan insan denetimine dayalı. Şirket,  bu nedenle% 100 otonom araç teknolojisini bekliyor. Araçların deneme sürüşü 2021'in son bahar döneminde gerçekleşecek. Girişim Ain McKendrick tarafından kuruldu. 

208. Remix

Simon Sturmer ve Ning Zhang tarafından kurulan Remix, gerçek dünyadaki buluşma ve etkinliklerde özlediğiniz sosyalleşme ve etkileşim özelliklerini, Clubhouse'ın sesli sohbet özelliği ile buluşturuyor. 

209. YourQuote,

Harsh Snehanshu ve Ashish Singh YourQuote, sıradan insanların kısa formatta yaratıcı yazılarını paylaşmalarına yardımcı olan bir sosyal yazı paylaşımı  uygulaması. Instagram'ın her birimizi bir fotoğrafçıya dönüştürmesi gibi, YourQuote da Hindistan'da 2,5 milyon insanı amatör yazarlara dönüştürdü. Bu girişim sizlere Wattpad'i anımsatmış olabilir. 

210. Terapify

Terapify, psikolojik yardıma ihtiyaç duyan kişileri, kültürlerini ve dillerini paylaşan güvenilir psikologlarla bir araya getiriyor. Görüntülü sohbet platformu, insanların güvenli bir şekilde profesyonel destek almasını sağlıyor. Juan Daniel Velez Santiago ve Eduardo Velez Santiago'nun kurduğu girişim 25 farklı ülkeden kullanıcıları kendine çekiyor.

211. Cyble

yapay zeka destekli bir siber istihbarat şirketi olan Cyble, kurumlara darkweb ve siber suç izleme hizmeti veriyor. Şirket, izlemenin ötesinde bu suçlara müdahale ederek azaltıyor. Şirketin kurucuları Beenu Arora ve Manish Chachada. 

212. Noya

Noya gökyüzünden CO2 yakalayıp, piyasadaki mevcut seçeneklerden 2 kat daha ucuza yeniden satıyor. Şirket, soğutma kuleleri gibi mevcut endüstriyel ekipmanları güçlendirip bu ekipmanları CO2 yakalama makinelerine dönüştürüyor. "Havadan para kazanmak" deyimi bu girişimde vücut buluyor. Noya, Daniel Cavero ve Josh Santos tarafından kuruldu. 

213. Axle Health

Girişim, Tele-sağlık şirketlerinin, hastanelerin, sigorta şirketlerinin ve araştırmacıların hastalarının evlerine hemşire göndererek kan alma ve enjeksiyon gibi fiziksel hizmetleri yönetmelerine imkan tanıyor. Bu sayede hastalar artık temel hizmetleri bir laboratuara veya doktorun muayenehanesine gitmek yerine evde alabiliyor.

214. Gradia Health

Hastaların telefonlarına zamanında bilgi göndererek kliniklerin iş yükünü yönetmesine yardımcı oluyor. Örneğin, kolonoskopi hastalarına kliniğe hazırlıklı gelmeleri için uzmanlar tarafından oluşturulan talimatlar gönderiyor. 

215. Sivo

Sivo  borç vermeyi bir hizmet olarak konumlandırıyor. Girişimi, borç için Stripe olarak tanımlayabiliriz. Girişimin API ve risk protokolü, fintech'lerin, neobankaların ve gig platformlarının kullanıcılarına büyük ölçekte kredi vermesine olanak tanır. Şirketin müşteri adayları arasında Uber dahil olmak üzere 100'den fazla şirket yer alıyor.

216. Charge Running

Charge Running, tüm koşucular için bir topluluk. Girişim her gün, koşucuların bir mobil uygulama aracılığıyla dünyanın her yerinden birlikte koştuğu 20'den fazla canlı sanal koşu dersine ve yarışa ev sahipliği yapıyor. Her sınıfa, sertifikalı bir koşu koçu bulunuyor. Koç, ses yoluyla koşucuları yönetirken tüm katılımcıların mesafelerini, adımlarını, kadanslarını ve aralık özetlerini takip ediyor. 

217. Flok

Flok, şirket tatillerini planlamanıza yardımcı oluyor. İdeal varış noktasını bulan Flok, iş için optimize edilmiş mekanları seçerken, uçuşları ve lojistiği de koordine ediyor.  yapacağınız aktiviteleri belirleyen girişim ekibinizi güvenle bir araya getiriyor. Flok'un sizi haftalarca süren planlama yükünden ve stresten kurtardığını söylemek mümkün. 

218. Prequel

Prequel, hızlı büyüyen şirketler için tüm veri yığınını kurup, yönetiyor. Veri çıkarma, depolama, dönüştürme, sorgulama ve görselleştirme işlerini tamamını üstleniyor. Altyapı katmanı tarafındaki iş yükünü ekiplerin üzerinden alan girişim, alarak ekiplerin daha önemli işlere odaklanmasını sağlıyor. 

219. Avenue

Avenue, iş ekiplerinin veritabanlarından veya veri ambarlarından uyarılar ayarlamalarının basit bir yolu olarak karşımıza çıkıyor. Girişimi, operasyon ekipleri için PagerDuty gibi düşünebilirsiniz. Avenue, müşterilerin kullandığı veri kaynakları üzerinden doğrudan uyarıda bulunarak kritik sorunlara yanıt sürelerini kısaltıyor. Böylece sorunların gerçek zamanlı olarak çözülmesini sağlıyor.

220. LiliumX

Bispesifik antikorlar, kanser terapisinde en önemli atılımlardan biri. Ancak bu konudaki mevcut Ar-Ge çalışmaları, ölçeklenebilir ve esnek tasarım platformlarının eksikliği nedeniyle sınırlı kalıyor. LiliumX, robotik tarama ve büyük veri analizinden faydalanan modüler bir protein platformu kullanıyor. Böylece binlerce bispesifik adayını hızla üretip, vtest ederek bu sınırlamanın üstesinden geliyor. 

221. Finary

Finary,  Z kuşağı için grup sohbetleri oluşturan bir sosyal yatırım platformudur. Portföyünüz hakkında arkadaşlarınızla sohbet edebilir, yeni yatırım toplulukları keşfedebilir ve aracı kurumunuzla al-sat yapabilirsiniz.

222. ClipDrop

ClipDrop, normal mobil fotoğrafları profesyonel ürün görsellerine dönüştüren bir uygulama.  Poshmark, Etsy ve Ebay gibi şirketler sayesinde, artık dükkanları için profesyonel görsellere ihtiyaç duyan ancak bütçesel olarak  profesyonel bir fotoğrafçıya veya tasarım ekibine erişimi olmayan 25 milyondan fazla satıcı var. Girişim, bu durumu mobil ve masaüstünde kullanılabilen uygulaması ile değiştiriyor.

223. Fractional 

Başkalarıyla ortalaşa emlak yatırımı yapmanızı sağlayan bir pazar yeri. Platformdan satın aldığınız evlerin değerini dijital olarak takip edebilir, vergi yükünü paylaşabilir ve kira gelirini bölüşebilirsiniz. Girişimin kurucuları Stella Han ve Carlos Trevino

224. PingPong

Birden çok zaman dilimindeki uzak ekipler için bir video mesajlaşma uygulaması. Jeff Whitlock ve Enaho Murphy tarafından kurulan girişimi, video odaklı Slack olarak tanımlayabiliriz. PingPong ile ekipler, kısa video, ses ve ekran kayıt klipleri alışverişinde bulunarak ekip çalışmasını sürdürür. 

225. CashBook

CashBook, Hindistan'daki küçük işletmelerin gelir ve giderleri kaydetmesi için bir nakit muhasebe uygulaması. 6 ay önce kullanıma sunulan uygulamada şu anda aylık 200 bin aktif kullanıcı bulunuyor. Üstelik girişimin kullanıcı tabanı  her ay % 27 artış gösterdi.  Geçen ay kullanıcılar CashBook'u kullanarak 500 milyon dolar nakit işlem gerçekleştirdi. 

226. Cord

Cord, veri bilimcilerinin ve araştırmacıların makine öğrenimi uygulamaları için eğitim verilerini oluşturma ve yönetme sorununu algoritmik olarak çözmelerine olanak tanıyan bir yazılım geliştiriyor. Girişim, bilgisayarla görmeden başlayarak, binlerce saatlik manuel etiketlemenin yerini alıyor. Girişimin kurucuları Ulrik Stig Hansen ve Eric Landau.

227. Segments.ai

Segments.ai bilgisayar görüşü (computer vision) için bir veri platformu. Tesla'nın veri motoru yaklaşımına çok benzer şekilde, şirketin müşterileri görüntüleri etiketleyebilir, model tahminlerini görselleştirebilir, arıza durumlarını belirleyebilir ve veri kümelerini iyileştirebilir 

228. Axiom.ai

Simon Williams, Alex Barlow ve Yaseer Sheriff tarafından kurulan Axiom, kodsuz bir RPA platformu. Sadece masaüstü otomasyonlarına odaklanan bir Robotik Süreç Otomasyonu (RPA) şirketi. Şirket Y Combinator'ın yanı sıra SAP tarafından da destekleniyor. Halka arza hazırlanan UiPath'in pazar lideri olduğu RPA sektörü, ülkemizde de birbirinden farklı girişimlerle hareketliliğini koruyor.  Söz konusu yerli RPA girişimleri olduğunda Robomotion, Robusta ve Kronnika aklımıza gelen ilk örneklerden. 

229. Tachyon

Tachyon, geliştiriciler için internet üzerinden büyük miktarda veriyi aktarmayı hızlı ve kolay hale getiren API'ler sunuyor. Şirket bu konuda protokol optimizasyonu ve bir uç sunucular ağından faydalanıyor.

230. Pragmatic Leaders

Pragmatic Leaders, kariyerinin ortasında olan Hindistan'daki profesyoneller için ürün yönetimi konusunda çevrimiçi eğitim programları yürütüyor. Ürün, büyüme ve pazarlama gibi teknoloji işlerine özgü rollerde uzmanlaşmak için MBA almaya kıyasla daha iyi, daha hızlı ve uygun maliyetli bir alternatif.

231. Smartcuts

Smartcuts, kodlamaya gerek duymadan tarayıcınızdaki her şeyi otomatikleştirmenizi sağlayan bir Chrome uzantısı. Tıklamalarınızı ve tuş vuruşlarınızı kaydedebilir ve onları benzer web sayfalarında daha sonra tekrar oynatabilirsiniz. Excel makrolarını andıran bu yapı, tekrarlayan işleri otomatikleştirmek için birebir. Girişimin kurucusu ise Brian Noguchi. 

232. Weekday 

Bir Chorme uzantısı olan Weekday, şirketlerin, teknoloji sektöründe çalışanlar tarafından önerilen geliştiricileri, işe almasını sağlıyor. Önerdiğiniz kişiler, işe alındığında kişi başına 1500 dolarlık bir komisyon alıyorsunuz. Şirketler de kitle kaynaklı bir ön eleme gerçekleştirerek doğru adaylara kısa zamanda ulaşmış oluyor.

233. BeWell Digital

Hindistan'da 1,5 milyon hastane, eczaneler ve laboratuvarlar için sigorta mevzuatına uygunluk sağlıyor. Alagiri Senthilkumar ve Vishnu Vardhana Balu tarafından kurulan girişim, kalite süreçleri inşa ederken hastanelerin iş süreçlerini de dijitalleştiriyor. 

234. Instamenu

Nick Evans, Thomas Garrison ve Shayan Guha tarafından kurulan Instamenu, restoranlar için yeni bir ödeme platformu. 800 milyar dolarlık restoran endüstrisi için Starbucks uygulamasına benzer bir hizmet sunuyor. Şirket, restorandan değil, restoran misafirlerinden ücret alıyor. Bu ücretlendirme modeli ile restoranlar mali açıdan tasarruf ederken, Instamenu'nun konum başına 20 bin ila 100 bin dolar arasında gelir elde etmesini sağlıyor.

235. Ennerate

Ennerate, küçük işletme değerlemelerini otomatikleştirir. Değerlemelerin otomatikleştirilmesi, müşteriler tarafından mali tabloları yükleyen ve tahminler oluşturmak için belirli sorular sorulan müşteriler tarafından yapılır.

236. Fountain9

Fountain9, tahmine dayalı bir envanter planlama çözümü. Gıda markalarının ve perakendecilerinin gelecekteki envanter ihtiyaçlarını tahmin ederek gıda israfını azaltmalarına yardımcı oluyor. Bununla birlikte bu şirketlerin ürün kullanılabilirliğini iyileştirmelerini de sağlıyor. Her yıl tahmini 1,3 milyar dolarlık gıda israfının % 7 ila %15'i yanlış yönetilen envanterden kaynaklanıyor. Aynı işi yapmıyor olsalar da; yerli girişim Wastespresso da gıda atıklarını değerlendirerek gıda israfı ve atık problemine yeni bir yaklaşım getiriyor. 

237. Brick

Brick, ev sahiplerine yönelik bir bankacılık platformu. Platform, ev sahiplerinin yüksek yatırım getirisi iyileştirmelerini planlamasına ve ödemesine yardımcı oluyor. Girişimin ilk finansal ürünü, yatırım getirisi analizini % 0 finansmanla eşleştirerek, ev sahiplerinin ev değerini en çok artıran iyileştirmeleri planlamasına ve ödemesine yardımcı oluyor.

238. Clay

Clay 3D modeller için gerçek zamanlı ve işbirliğine dayalı, web tabanlı bir inceleme aracı. Kullanıcıların 3D varlıkları yüklemesine, 3D görüntüleyiciye ait bir bağlantı paylaşmasına ve gerçek zamanlı olarak yorum ve geri bildirim almasına olanak tanıyor. Girişimin kurucuları Phillippe Siclait ve Sebastien Siclait. 

239. CoVerified

CoVerified, COVID-19 test sonuçlarını ve belirti verilerini kullanan entegre bir yazılım kullanıyor. Böylece gerçek zamanlı uyumluluğu doğrularken,  kuruluşların güvenli bir şekilde yeniden açılmasına yardımcı oluyor.  Girişim yalnızca yedi ayda Netflix ve Wynn Resorts gibi Fortune 500 şirketlerinin ve 350'den fazla üniversite ve huzurevinin işini üstlendi. 

240. Krab

Resmi kredi notu olmayan kamyoncuların ve kamyon şirketlerinin, bankalardan kredi almasını sağlayan bir kredi platformu. Krab'in platformu, onay API'leri aracılığıyla çeşitli kaynaklardan 200'den fazla veri (data point) çekiyor. Böylece Krab,ilgili şirketin kredi profilini oluştururken ,60 saniyeden daha kısa bir sürede birçok bankacılık ortağından kredi sunuyor. 

241. Windly

Wyndly, alerjileri evden tedavi ediyor. Kişiselleştirilmiş, reçeteli tedavi ve çevrimiçi bakım ile size ömür boyu alerji tedavisi sunuyor. Çevresel alerjilerden muzdarip 60 milyon ABD'li için alerjisiz bir yaşamı kolay ve erişilebilir hale getiriyor. Girişimin kurucuları Aakash Shah ve Manan Shah.

242. Curvenote

Curvenote, bilim insanları ve mühendisler için Google Dokümanlar benzeri bir yapı oluşturuyor. Gelecekte, her bilimsel rapor, canlı veriler içeren etkileşimli grafikler içerecek. Böylece raporlar üzerinde çalışma yapmak, çalışmayı paylaşmak ve yeniden üretmek önemli ölçüde kolaylaşacak. Girişimin kurucuları Rowan Cockett ve Steve Purves.

243. Splitsub

Splitsub, çevrimiçi tüketici abonelikleri için bir grup satın alma uygulamasıdır. Kullanıcılar, uygulamada dijital yayın platformlarından hizmetinden office gibi üretkenlik yazılımlarına kadar 25'ten fazla farklı türde çevrimiçi aboneliği paylaşıyor. 

244. Aspen Cloud

Matthew Linkous ve Will Ernst tarafından kurulan Aspen Cloud, web sitelerini uygulama kısayollarına çevirirken, tarayıcıyı açmadan bu sitelere ulaşmanızı sağlıyor. 

245. Bluelight 

Bluelight, yüksek performanslı girişimler için finansal veri platformu. Finansal veriler, bir grup siloda yer alır ve bu verilerin birlikte çalışması pek de kolay değildir. Girişim,  finansal analiz ve kıyaslama uygulamalarıyla şirket kurucuları için finansal veri toplama ve sınıflandırmayı otomatik hale getiriyor. Bluelight, aynı işi VC'ler için portföy yönetimi uygulamalarıyla yapıyor. 

246. Gerald

Gerald, tüketicilere ev faturaları için ek ödeme ve gecikme ücreti koruması sağlar. Girişim kullanıcıların banka hesaplarına bağlanıarak, onları yaklaşan ödemeler hakkında bilgilendiriyor. Üstelikle gerekirse nakit avans sunuyor.

247. Queenly

Her yaştan ve her boyuttan kadının tam olarak aradıkları elbiseyi bulmasına ve sonra da satmasına yardımcı oluyor. İOS, Android ve tabii ki web uygulaması üzerinden hizmet veren girişim, sizlere VIP Dolap'ı hatırlatmış olabilir.

Girişim, Uber'in eski CTO'su, Uber'in CPO'su, Stitch Fix'in COO'su, Pinterest'te ML Başkanı, Pinterest'te Strateji Başkanı, Walmart.com ve Samsclub.com'un COO'su tarafından desteklenmenin yanı sıra tavsiye ediliyor. 

248. Moichor 

Matthew Chen, Shevy Karbasi ve Thanh Le tarafından kurulan Moichor, veteriner klinikleri için kan sayımı işlemlerini otomatize ediyor. Girişim, veteriner kliniklerinin tehşis koymasını kolaylaştırmak için yapay zeka destekli yazılım geliştiriyor. Girişimin ekibinde biyologlar ve veri bilimciler yer alıyor. 

249. Debrief 

Debrief, ekiplerin Zoom aramaları veya e-postalar yerine kaydedilen videolarla iletişim kurmasına yardımcı oluyor. Bir ürün demosu, hata raporu veya pazarlama kampanyasının videosu ile bir e-postada anlatacaklarınızın daha fazlasını aktarmış oluyorsunuz. Ayrıca bir araya gelmek için çevrimiçi toplantı organze etmek zorunda kalmıyorsunuz. 

250.Furmacy 

Furmacy, evcil hayvanlara yazılan reçeteleri aynı gün teslimat ile sahiplerine gönderiyor. Böylece ABD'deki evcil hayvan kliniklerinde yer alan eczaneleri daha karlı hale getiriyor. Furmacy, aynı zamanda müşterilere daha uygun fiyatlar ve daha iyi hizmet sunuyor. Girişimi evcil hayvanlar için PillPack olarak tanımlayabiliriz. Girişimin kurucuları Georgia Jeremiah ve Alex Jeremiah.

251.Pibit.ai

İnsanların da desteğiyle AI / ML'den faydalanan Pibit.ai API'si, faturalar, tıbbi kayıtlar, kimlikler, beyanlar gibi tüm kağıt belgeleri yapılandırılmış verilere dönüştürüyor. Pibit.ai, işletmelerin hızlı ve doğru kararlar almalarına yardımcı olmak için yüzde100 otomasyon sağlar. Girişim, Akash Agarwal ve Karan Bedi tarafından kuruldu. 

252. GroMo

Ankit Khandelwal ve Darpan Khurana tarafından kurulan GroMo, Hindistan'daki bağımsız acentelerin sigorta satmasını sağlayan bir uygulama. Girişim, Hindistan'daki 4 milyon bağımsız sigorta acentesine yeni müşteriler edinme ve mevcut müşterileri verimli bir şekilde yönetme konusunda yardımcı oluyor. 

253. ModernLoop

ModernLoop, şirketlerin ve departmanların, işe alma operasyonlarını otomatikleştirip belli düzene sokuyor. Böylece şirketlerin adaylara iyi bir işe alım deneyimi sunmasına yardımcı oluyor. Girişim, şirketlerin mülakat süreçlerini otomatize ederek, olası aksaklıkları ortadan kaldırıyor. ModernLoop, daha önce Brex, Slack, Facebook ve Salesforce'da çalışan Lydia Han ve Facebook'ta 8 yıl boyunca çalışmış olan Christopher Triolo tarafından kuruldu. 

254. Zerobroker

Georgy Melkonyan tarafından kurulan Zerobroker, işletmeler için broker içermeyen nakliye platformu. Girişim, işletmeleri tedarik zinciri süreçlerini otomatikleştirmeleri için bir lojistik sistemi oluşturdu. Şu an için ABD'nin 48 eyaletine gönderim yapan  Zerobroker, şirketlerin tüm ürünlerini komisyon vermeden küresel olarak gönderebilmesini 

255. Gigs Live

Gigs Live, sanal konserler, simulcast'te yayınlanan canlı konserler düzenliyor ve bunları Web, Mobil, OTT, Oyun konsolları ve AR / VR cihazlarında yayınlıyor. Girişim, sanatçıların karakteriyle uyumlu ve benzersiz bir gösteri hazırlıyor. Bu üretilen içeriğin tek sahibi olan Gigs Live,  platformdaki hayranların birbirleriyle ve sanatçılar ile anlamlı bağlantılar kurduğunu belirtiyor. Girişim bu hayranları "kabileler" olarak adlandırıyor. 

256. SigNoz

SigNoz, DataDog'a açık kaynaklı bir alternatif. Ankit Nayan ve Pranay Prateek tarafından kurulan SigNoz, geliştiricilerin uygulamalarını izlemelerini ve sorunları gidermelerini sağlıyor. 

257. PowerRouter

PowerRouter, satış ekiplerinin potansiyel müşterileri ve kişileri Salesforce içinde anında doğru temsilcilere atamasına yardımcı olur. Girişim, kullanıcıların görsel olarak yönlendirme kuralları oluşturması için sürükle ve bırak modeline sahip güçlü bir otomasyon motoru sağlıyor. PowerRouter'ın sunduğu metriklerle, Salesforce CRM'nizdeki her potansiyel müşteriyi ve bu müşterilere verilen satış desteğini yakından takip edebilirsiniz.

258. Stacksi 

Stacksi, şirketlerin kurumsal güvenlik anketlerini yanıtlama sürecini otomatikleştirerek anlaşmaları daha hızlı kapatmalarını sağlıyor. Böylece şirketin en iyi mühendisleri, zamandan tasarruf ederek, odaklarını daha stratejik projelere yönlendirebiliyor.

Hızlı büyüyen kurumsal girişimlerin satış görevlileri, CTO'ları ve CEO'ları, güvenlik anketlerini veya yazılı güvenlik politikalarını Stacksi'nin sistemine kolayca yükleyebiliyor. Stacksi bu belgeleri ayrıştırarak güvenlik politikaları ile standartlar arasındaki boşlukları belirler. Bu sayede başarılı bir güvenlik programı oluşturmalarına yardımcı olur. Girişimin kurucuları Joseph Metzinger ve Emre Murray Mangir. 

259. Hapi

Hapi, Latin Amerika'daki tüketiciler için ABD borsasına erişimi demokratikleştirdi. Kullanıcılar uygulamaya kolayca kayıt olup, yatırım yapmak istedikleri fonları transfer edebilir, komisyonsuz gerçek zamanlı hisse senedi alıp satabilir, yatırımlarıyla ilgili güncel bilgileri takip edebilir ve böylece getiri elde edebilirler! Yeni bir Wall Street Bets skandalına hazır mıyız? 

260. Finley

Finley, borç sermaye artırımını ve yönetimini basitleştiriyor. Finley'in yazılımı, büyüyen şirketlerin, durum tespiti süreçlerini otomatikleştirmesini sağlıyor. Buna ek olarak, şirketlerin yasalara uyumluluk sağlamasını ve sermaye sağlayıcılarına sunduğu raporlamaları kolaylaştırmasına yardımcı oluyor. Girişimin kurucuları Kevin Suh, Jeremy Tsui ve Josiah Tsui; Goldman Sachs, Nova Credit ve Palantir Technologies'deki deneyimleriyle dikkat çekiyor. 

261. Spokn

Spokn, iş için bir podcast platformudur. Podium, Mixpanel ve Superhuman gibi şirketlerin kurum içi iletişimlerini, çalışan katılımların iyileştirirken, çalışanlar tarafından sevilen ses formatıyla, çalışanların kendilerini geliştirmelerine yardımcı oluyor. Girişimin kurucuları Fawzy Abu Seif ve Mariel Davis. 

262. SBX Robotics

SBX Robotics, robotlara görmeyi öğreten sentetik veriler üretir. Şirket, kullandığı simülasyon yazılımı ile eğitim verileri sunan şirketlerden ya da şirket içi ekiplerden 10 kat daha hızlı ve daha ucuz veriler oluşturuyor. SBX verileri, derin öğrenme bilgisayarlı görme modelleri tarafından kullanılmaya hazır.

263. MedMe Health

MedMe Health, eczacıların, ilaç reçeteleme, bakım noktası testi, aşı yapma ve kronik durumları izleme gibi ücretli klinik hizmetler sunmaları için yazılım geliştiriyor. Girişimin web tabanlı platformu, bağımsız eczanelere ve büyük eczane zincirlere çevrimiçi olarak pek çok hizmet sunuyor. Buna randevuları planlama, sanal bakım gerçekleştirme, dokümantasyonu otomatikleştirme ve klinik fırsatları tespit etmek da dahil. Eczaneler, MedMe ile  klinik hizmet alanındaki verimliliklerini 10 kat yükseltirken, kadrolarını büyütme ihtiyacı duymadan gelirlerini artırabiliyor.

264. Taloflow

Taloflow, geliştiricilerin kullanım gereklilikleri (usecase) için en iyi bulut altyapısını ve API ürünlerini seçmelerine yardımcı oluyor. Girişim, 15 dakika içinde bir şirketin AWS kullanım verilerini analiz edebilir ve usecaseleri için hangi Uygulama İzleme aracının daha uygun olduğunu belirtebilir. 

265. Quadrant Eye

Quadrant Eye evinizden çevrimiçi göz muayenesi olmasını sağlıyor. Girişimin ilk ürünü, gözlük ve kontakt lens takan 187 milyon ABD'linim yıllık reçetelerini çevrimiçi olarak yenilemesine olanak sağlıyor.  Bu çevrimiçi yenilemeler, çevrimiçi göz bakımı alanında tek başına 5,6 milyar dolarlık bir pay oluşturuyor. Girişimin kurucuları Kristine Hara ve Quinn Wang.

266. Snazzy

Diş tellerinin alternatifi olarak konumlanan Snazzy, diş düzleştirme için doğrudan tüketiciye yönelik bir "teledentistry" platformu.Tele-tıptan yararlanan girişim, en yüksek kalitede diş hizalayıcılarını, rakiplerinden çok daha uygun ücretlerle satışa sunuyor. 

267. Austin Software

Austin Software, Latin Amerika'da geliştirici ekibinizi kurmanıza ve yönetmenize yardımcı oluyor. Şirket, başlangıç ücreti, işe alma ücreti, iptal ücreti veya sözleşme yükümlülüğü olmayan üst düzey bir mühendislik kuruluşu olarak konumlanıyor. Austin Software ile çalışan iş ortakları, önceden incelenmiş kalite mühendisleriyle çalışmak için kredi kartıyla haftalık ödeme yapıyor. Bu çalışma, istedikleri zaman durdurulabiliyor. 

268. DreamWorld

DreamWorld, milyonlarca kullanıcının birlikte yarattığı devasa dijital bir dünya. Oyuncuların yine oyuncular için içerik oluşturduğu platform, iş modeli olarak Minecraft ve Roblox'a benzerliğiyle dikkat çekiyor. Garrison Bellack ve Zachary Kaplan tarafından kurulan Dreamworld,13-40 yaş arası oyuncuları hedefliyor. 

269. Playmaker

Fantezi spor oyuncuları için yeni bir sosyalleşme platformu. Kullanıcılar, platformda fantezi sporcu kimliğine sahip olabiliyor. Bunun yanı sıra arkadaşlarıyla birlikte canlı sporları izleyerek, gruplarda ve forumlarda yorumlarını paylaşabiliyor.

270. Albedo

Albedo uyduların çektiği görsellerin kalitesini bir üst seviyeye taşıyor. Uydudan çekilen yüksek kalitede görsellerin yanı sıra termal görüntüler de sunuyor. Bu görsel veriler, tarafından belli paket fiyatlarıyla ticari uygulamarın kullanımına sunuluyor. 

271. Humaans

Humaans, İnsan Kaynakları Operasyonları, Finans  ve BT ekiplerinin, personel odağında birlikte çalışmasına yardımcı olmak için tasarlanmış bir HRIS sistemidir. Humaans, çalışan verilerinin kaydını merkezi bir yapıda tutarken, işe giriş çıkış döngüsünü otomatize ediyor. 

272. Alba Orbital

Girişim kendini şu cümle ile özetliyor: "Dünya'nın her yerini her 15 dakikada bir görüntüleyen uydular yapıyoruz. " Dünyanın en büyük dünya gözlem uydusunu inşa eden Alba Orbital, her 15 dakikada bir dünyanın her yerini görüntülüyor.  Böylece geçen yıl Avustralya'da yaşaşan büyük yangınlar gibi pek çok önemli olayı, dakikalar içinde gerçek zamanlı olarak görebiliyor Bugüne kadar yörüngeye 6 uydu fırlatan şirket geçen ay 41 milyon dolarlık bir anlaşmaya imza attı. Ayrıca 2021'in 2. çeyreğinde SpaceX ile 9 uydu daha fırlatacak. 

273. Oxio 

Dünyanın ilk küresel dijital internet hizmet sağlayıcısı olmayı hedefliyor. Sabit fiyatlarla sınırsız internet sunan şirket, aynı zamanda telefon servisleri ve televizyon alıcıları için dijital ve uygun fiyatları sunuyor. Girişimin kurucuları Marc-André Campagna ve Francis Careau. 

274. The Third Place

Vivien Sin ve Glen Wang tarafından kurulan The Third Place, yakınızdaki işletmelere abonelik modeli ile üye olmanızı salıyor. Böylece küçük ve yerel işletmeler desteklenirken, müşteriler sipariş süreçlerinde zamandan tasarruf etmiş oluyor. 

275. Trestle Biotherapeutics

Girişim, böbrek yetmezliği haslarının faydalanması için biyomühendislik ile geliştirilen böbrekler üretiyor. Terapötik doku ile geliştirilen bu böbrekler hastalığın son döneminde olan kişilere cerrahi olarak yerleştirilebiliyor. Dokuyu kullanan hastalar, uzun vadede diyaliz süreçlerinden de kurtulmuş oluyor. 

276. Bristle 

Danny Grannick, David Lin ve Brian Maurer tarafından kurulan Bristle, ağız sağlığını yakından takip etmek için tükürük analizi yapıyor. Bir teletıp girişimi olan Bristle, böylece gelişmesi muhtemel hastalıkları da önlemiş oluyor. 

277. Cloud Humans

Cloud Humans, şirketlerin, genellikle geleneksel çağrı merkezi şirketlerine verdiği satış desteği işlerini, gig ekonomisinden faydalanarak, bağımsız profesyonellere dağıtır. Böylece verilen hizmetin kalitesi artarken, şirketin sağladığı kazanç da katlanarak artar.  

278. Neverland 

Neverland, bahçecilik ile ilgilenen kullanıcıları ABD'deki 24.000 mağazayla buluşturan ilk pazar yeridir. Platformda, iç ve dış mekan bahçeciliği için gereken her şeyi bulmanız mümkün.  Neverland, 26 milyar dolarlık bu pazarı başlayarak çevrimiçi hale getiriyor.

279. Runway 

Matt Varghese, Isabel Barrera, David Filion ve Gabriel Savit tarafından kurulan Runway, ekiplerin mobil uygulama sürümlerini daha kolay ve daha güvenilir bir şekilde yayınlamasını sağlıyor. Girişim, sürüm yayınlama sürecini tüm ekip için daha şeffaf hale getiriyor.

280. Atrato

Atrato'yu Latin Amerika'nın Affirm'ü olarak tanımlayabiliriz. Şirket, tüketicilerin alışverişlerini kredi kartı olmadan 24 aya varan taksitlerle ödemesini sağlıyor.  Meksika'da faaliyet gösteren girişim, küresel markalar da dahil olmak üzere +110 çevrimiçi ve çevrimdışı tüccarla çalışıyor.  Girişim, GMV oranını her ay yüzde 45 artırıyor.

281. Abacum

Abacum, finans ekiplerinin gerçek zamanlı verileri kullanmasını, raporlar oluşturmasını ve iş birliği yapmasını kolaylaştıran bir SaaS platformu. Girişimi Finans sektörünün Notion'ı olarak tanımlayabiliriz. Girişimin kurucuları Jorge Lluch ve Julio Martinez. 

282. Chums

Bit topluluk girişimi olan Chums insanların birlikte alışveriş yapmasını sağlıyor. Kişiselleştirilmiş öneriler ve hashtag takibi özellikleriyle alışverişi sosyal bir olaya dönüştürüyor. Üstelik verdiğiniz alışveriş ve ürün önerileriyle para kazanmanız da mümkün. 

283. Gonddo

B2B toptan satış pazaryeri Gonddo, bağımsız perakendeciler için envanter alımlarını dijitalleştiriyor. Girişim ayrıca Brezilya'daki KOBİ'ler için dağıtım ve ticaret kredisini modernize etmek için teknolojiler geliştiriyor. Perakendeciler Gonddo ile taze ürünler bulabilir, yeni markaları keşfedebilir ve toptancılarla kolayca bağlantı kurabilir.

284. Webiny

Bulut altyapıları artık sunucusuz olmaya doğru ilerliyor.  Bu nedenle uygulama ve hizmetlerin yeniden düzenlenerek bu yeni alt yaıya uyum sağlaması gerekiyor. Yeni araçların oluşturulması ve mevcut uygulamaların yeniden yazılması sürecinde Webiny, geliştiricilere bu sunucusuz uygulamaları oluşturmak için ihtiyaç duydukları her şeyi sağlıyor

285. Degrees of Freedom

Degrees of Freedom, sanal ve geleneksel üniversite modellerini harmanlayarak yüksek kaliteli, düşük maliyetli bir diploma sunuyor. Öğrenciler, kampüste, çevrimiçi olarak ve sanal gerçeklik üzerinde eğitim görüyor. Uygun fiyatlara, konusunda uzman Ivy League profesörlerinden ve usta öğretmenlerden ders alıyor. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.