Clotie, Angel Effect liderliğinde 400 bin dolar yatırım aldı

Temmuz ayında APY Ventures ve Angel Effect‘ten 700 bin TL yatırım alan Clotie, kısa zamanda 6 kat büyüyerek iş dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı yatırım turunda 400 bin dolar yatırım aldı.
Clotie, Angel Effect liderliğinde 400 bin dolar yatırım aldı

Kişisel stil danışmanlığı hizmeti ile alışveriş deneyimi sunan Clotie, Angel Effect liderliğinde ikinci tur yatırımını tamamladı. Temmuz ayında APY Ventures ve Angel Effect‘ten 700 bin TL yatırım alan Clotie, kısa zamanda 6 kat büyüyerek iş dünyasının önemli isimlerinin de katıldığı yatırım turunda 400 bin dolar yatırım aldı.

Angel Effect’in liderliğini üstlendiği bu turda ana yatırımcı APY Ventures iken Lima Ventures’ın yanı sıra melek yatırımcı olarak da Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Nazif Orakçıoğlu, Orka Holding Yönetim Kurulu Eş Başkanı Halidun Orakçıoğlu, iyzico’nun Kurucu Ortağı Barbaros Özbuğutu, Onur Gargılı, Enver Doğuş Kuran, Kemal Cihan Seyithanoğlu ve Seyfettin Ersen Erol yer aldı.

Clotie’nin kurucu ortaklarından Engin Can Kurt, geçtiğimiz yıl temmuz ayında aldıkları yatırım sonrası kısa zamanda 6 kat büyüdüklerini; sektör deneyimleri ile Clotie’ye ekstra değer katacağını bildikleri, alanlarında öncü kişilerin katılımıyla tamamladıkları yatırım turu için heyecanlı olduklarını söyledi. 2021'nin yılı Clotie için çok daha hızlı bir yıl olacağını söyleyen Kurt, sundukları kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimini Türkiye’de ve farklı ülkelerde geniş kitlelere ulaştıracaklarını belirtti.

Yatırım liderliğine ilişkin değerlendirmede bulunan Angel Effect Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akar, Clotie’nin başarı hikayesi yolculuğuna ikinci kez eşlik etmekten mutluluk duyduklarını ve yeni yatırımla birlikte daha da geniş kitlelere ulaşacağına, global için adımlar atacağına inandıklarını söyledi. Bu süreçte sadece yatırım yaparak değil, sektörde tecrübeli ortakları ile mentorluk ederek de yanlarında olacaklarının altını çizdi. 

Albaraka Portföy Genel Müdürü Emin Özer, ilk yatırım turuna liderlik ettikleri ve ana yatırımcı olarak destekledikleri Clotie ekibini pandemi dönemine rağmen sergiledikleri performanstan dolayı tebrik ederken; Lima Ventures Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Argun da özgün iş modeli ile tekstil e-ticaretine yeni bir soluk getiren Clotie’ye yatırım yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Nazif Orakçıoğlu ise Clotie ile beraber online satış kanallarını bir üst seviyeye taşıyacaklarını belirtti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.