Webrazzi Dijital 2021'in yeni konuşmacıları belli oldu

7 Nisan'da gerçekleşecek Webrazzi Dijital 2021'in ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Şimdi konferansımızın birbirinden değerli yeni konuşmacıları da belli oldu. 
Webrazzi Dijital 2021'in yeni konuşmacıları belli oldu

Webrazzi'nin 2021'deki ikinci konferansı Webrazzi Dijital 2021, 7 Nisan Çarşamba günü, online olarak gerçekleşecek. Yeni nesil tüketici alışkanları, yeni nesil içerik tüketimi, influencer marketing, müşteri deneyiminin geleceği, geleceğin pazarlaması gibi birçok konunun gündemimizde olacağı Webrazzi Dijital 2021'in ilk tur konuşmacılarını geçtiğimiz hafta sizlerle paylaşmıştık. Şimdi konferansımızın birbirinden değerli yeni konuşmacıları da belli oldu. 

Webrazzi Dijital 2021'in konuşmacılarına buradan ulaşabilir, Webrazzi Dijital 2021'e katılmak için buradan bilet alabilirsiniz.

Gelin, dijital dünyanın nabzını hep birlikte tutacağımız Webrazzi Dijital 2021'in yeni konuşmacılarına göz atalım.

Ahmed Faruk Karslı (Kurucu & CEO, Papara)

Liseyi Sankt Georg Avusturya Lisesi’nde okuyan Ahmed Faruk Karslı, Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2012 yılında mezun oldu. Hukuk Yüksek Lisansı’na İstanbul Üniversitesi’nde devam ediyor. Karslı, 2007-2015 yılları arasında telekomünikasyon, elektronik ve tekstil sektörlerinde girişimcilik yaptı. Aynı dönemde aile şirketlerinde yönetici olarak sorumluluk üstlenen Karslı, bu süreçte daha çok yeni pazarlar, yeni ürünler, bütçe ve raporlama üzerine çalışmalar gerçekleştirdi. 2013 yılında serbest avukatlık yapmaya başlayan Karslı, 2015 yılında Papara’yı kurdu. Ahmed Faruk Karslı, son olarak Endeavor Girişimcisi unvanını aldı. Harvard, Stanford ve INSEAD gibi kurumlarda birçok eğitim programını başarıyla tamamladı.

Atakan Demirci (Yönetim Kurulu Üyesi, IAB TR)

Dijital medya ve pazarlama kariyerine 2007 yılında başladı. ‘Medya planlama ve satın alma’ göreviyle başladığı bu yolculuğa OMD Türkiye’de Associate General Manager olarak devam etmektedir. Ayrıca IAB Türkiye’de Yönetim Kurulu Üyeliği ve Programatik ve Veri Çalışma Grubu Başkanlığı görevlerini sürdürmektedir.

Ceyda Yalçın (Müşteri Deneyimi Birim Müdürü, Türkiye İş Bankası)

İş Bankası Müşteri Deneyimi Birim Müdürü Ceyda Yalçın, yirmi yıldır İş Bankası’nda çalışıyor. Uluslar arası bankacılık, finansal analiz ve özel bankacılık gibi farklı alanlarda tecrübe kazandıktan sonra yöneticilik kariyerine Dijital Bankacılık Bölümü’nde devam ederek, dijital kanalların yönetimi konusunda çalıştı. 2016-2019 yılları arasında Bankanın Dijital Dönüşüm Proje Yönetimi’nde ve İnovasyon Birimi’nde değişim programların oluşturulmasında ve yürütülmesinde görev aldı. TED Ankara Koleji mezunu olan Ceyda Yalçın, lisans eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nde tamamladı.

Doruk Yılmaz (Business Education Partner, EMEA, Facebook)

1983 İzmir doğumlu olan Doruk Yılmaz Bornova Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra Yeditepe Üniversitesi Ekonomi bölümünü burslu olarak bitirdi. Türkiye’nin en büyük reklam verenlerinden Unilever (2007-2011), Turkcell (2011-2017) ve Coca-Cola Company’de (2017-2018) çeşitli kademelerde marka pazarlama ve dijital iletişim alanlarında yöneticilik yaptı. Kariyeri boyunca prodüksiyonu 0’dan yapılmış 100’den fazla entegre pazarlama kampanyası, Türkiye’nin en büyük telekomünikasyon yatırımı ve lansmanlarından biri olan 4.5G boyunca Turkcell’de marka iletişim liderliğini yürüttü. Oxford Üniversitesi Said Business School’da Strateji ve İnovasyon yüksek lisans programından yeni mezun olan Doruk Yılmaz Facebook’ta EMEA Bölgesinde Is Eğitimleri Partneri olarak çalışıyor. Ajansların, markaların ve sivil toplum kuruluşlarının Facebook ailesine ait uygulama ve hizmetlerinin pazarlama kampanyalarında daha efektif kullanılması için eğitimler veriyor ve dizayn ediyor.

Erhan Acar (Yönetim Kurulu Üyesi, IAB TR)

Ekonomi eğitimi alarak çalışma hayatına 1998 yılında Radikal Gazetesi ve Fanatik Gazetesi’nin İnternet Operasyonları’nda başlamış olan Erhan Acar, 2000-2006 yıllarında Doğan Online(E-kolay) kurucu ekibinde yer alarak başta e-kolay.net portalı olmak üzere bigpara.com, arabam.com gibi bir çok websitesi ile Türkiye'nin en büyük reklam ağı Medyanet'in kuruluşunda yer almış ve ilerleyen zamanda web operasyonlarında yöneticilik yapmıştır, 2006 yılından 2014 yılları arasında Hürriyet'te sırasıyla İnternet Operasyonları Müdürü, Hürriyet Portal ve İş Geliştirme Koordinatörü ve Hürriyet Internet Grubu Başkan Yardımcısı olarak sürdürmüş, son 2 yılında icra kurulu üyeliği yapmıştır. Ocak 2015 itibariyle Sözcü Gazetesi’nde Dijital Grup Başkanı olarak görev almıştır. Şu an kariyerine Hürriyet Gazetesi’nde Chief Digital Officer olarak devam etmektedir.

Fırat İşbecer (Kurucu Ortak & CEO, Commencis)

Girişimci ve aynı zamanda melek yatırımcı olan Fırat İşbecer, iş hayatına Pozitron’un kurucu ortaklarından biri olarak başladı. Pozitron, Fintech alanında önde gelen oyunculardan Londra merkezli Monitise plc tarafından 2014 yılında satın alındı. Monitise bünyesine katıldıktan sonra İşbecer, MEA bölgesi Genel Müdürü olarak şirketin Doğu Avrupa, Orta Asya, Ortadoğu ve Afrika operasyonlarını yönetti. 2017 yılında Monitise, ABD merkezli Fortune 500 üyesi teknoloji devi Fiserv tarafından satın alındı. Monitise-Fiserv satın almasının ardından Fırat İşbecer, şirketten ayrılarak Commencis’i kurdu. Aynı zamanda melek yatırımcı olan İşbecer, 11 ülkede yaptığı 40’tan fazla melek yatırımla Türkiye’nin en aktif yatırımcılarından bir tanesidir. Ek olarak Türkiye’nin ilk melek yatırım ağı Galata Business Angels (GBA)’ın da bir üyesidir. 

Gökberk Ertunç (Programatik ve Veri Çalışma Grubu Üyesi, IAB TR)

Kariyerine OMD’de Programmatic Media Executive olarak başlayan Gökberk Ertunç, 2015 yılından beri OMD bünyesinde çalışmaktadır. Programmatic Lead pozisyonu altında Data & Analytics projelerinin de yöneticiliğini yapan Ertunç, IAB TR ve IAB Avrupa Programatik Çalışma Gruplarının da aktif üyesidir.

M. Gökhan Ahi (Avukat, Ahi Avukatlık ve Hukuk Danışmanlık)

Av. M. Gökhan Ahi, İstanbul Barosu’na kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır. Bilgi Üniversitesi’nde yarı zamanlı öğretim görevlisi olarak Bilişim Suçları dersi vermektedir. Ağırlıkla Bilişim Hukuku, Ceza Hukuku ve Reklam Hukuku alanlarında çalışmaktadır.

Özgür Alaz (Kurucu, Useful)

Özgür Alaz, trend uzmanı ve girişimcidir. Promoqube marka iletişimi ajansının ve Useful iş geliştirme ajansının kurucu ortağıdır. İTU İşletme Mühendisliği, 2005 mezunudur. Dijital strateji ve pazarlama teknoloji geliştirme alanındaki projelere liderlik yapıyor. Finans, telekom ve dijital iş modelleri alanında tecrübeye sahip olan Alaz’ın uzmanlık alanları arasında, sosyal medya, dijital strateji, iş modeli inovasyonu, trend analizi, yalin şirket ve kişisel verimlilik konuları bulunuyor.

Pınar Gökler Özsavaşçı (Şirket Ortağı, McKinsey & Company)

Pınar, McKinsey şirket ortağıdır. Yaklaşık yirmi yıldır yönetim danışmanlığı yapmaktadır. McKinsey’de finans ve hizmet sektöründeki lider şirketlerle büyük ölçekli dijital dönüşümler, yeni dijital girişimler ve yeni nesil organizasyon modelleri ile yetkinliklerin gelişimi konularında çalışmaktadır. Kadınların iş dünyasındaki yeri ve geleceğin işleri konularında yayınlanmış araştırmaları bulunmaktadır. Danışmanlık kariyerinin yanında kitap yazarlığı ve sosyal girişimcilik yapmaktadır.

Raşit Çebi (CMO, Bizim Toptan)

Bizim Toptan'da Pazarlama ve CRM Direktörü olarak görev yapan Raşit Çebi, Bizim Toptan & SEÇ Market'in dijital pazarlama ve dijitalleşme yolculuğu dahil olmak üzere tüm pazarlama, müşteri deneyimi ve CRM faaliyetlerine liderlik ediyor. Daha önce kısa bir süreliğine Medipol'de Kurumsal İletişim Müdürü olan Çebi, PR, medya ilişkileri, dijital medya ve sosyal medya stratejileri üzerine çalıştı. Sonrasında, ajans başkanı ve stratejiden sorumlu başkan olarak 4 yılını hem ulusal hem de çok uluslu müşterilerle çalışma şansı bulduğu Copoint iletişim ajansında geçirdi. Copoint'ten önce kariyerine ABM olarak başladığı Yıldız Holding'de, Dankek, Kekstra ve Hero Baby gibi tanınmış markalarda birkaç yıl çalışma fırsatı buldu. 

Umut Zorer (Avukat, Zorer Hukuk)

Av. Umut Zorer, 2017 tarihinde Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olmuştur. İstanbul Barosu’na kayıtlı olarak Avukatlık Mesleğini sürdüren Umut Zorer bilişim hukuku ve kişisel verilerin korunması hukuku alanlarında çalışmaktadır.

Sponsorlar

Elmas Sponsor

Platin Sponsor

Gümüş Sponsor

Destekleyenler

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.