Oyun stüdyosu HiDef, 7,5 milyon dolar yatırım aldı

HiDef, A serisi yatırım turunda 7,5 milyon dolarlık yatırım aldı. Alınan yatırım girişimin ilk oyun projesi için kullanılacak.
Oyun stüdyosu HiDef, 7,5 milyon dolar yatırım aldı

San Diego merkezli yeni bir oyun stüdyosu olarak karşımıza çıkan HiDef, yatırım aldığını duyurdu. Girişim tarafından edindiğimiz bilgilere göre HiDef, A serisi yatırım turunda 7,5 milyon dolarlık yatırım aldı. Alınan yatırım girişimin ilk oyun projesi için kullanılacak.

İlk oyun projesi ile ilgili küçük bir bilgi de paylaşan HiDef, bu oyunun birbiriyle bağlantılı sanal dünyalardan oluşan bir evren olacağını aktardı. Geçtiğimiz dönemde 1,5 milyon dolarlık bir yatırım alan HiDef, aldığı yeni yatırım ile birlikte toplam yatırımını 9 milyon dolara çıkardı. 

7,5 milyon dolarlık A serisi yatırım turu Wick Capital Partners liderliğinde gerçekleşti. Yapılan yatırım ile birlikte Wick Capital Partners'dan George Toulson'un HiDef yönetim kuruluna katıldığını da ekleyelim. 2021 yılın kurulan bir girişim olan HiDef'in kuruları arasında ilginç isimler de bulunuyor.

HiDef kurucuları

HiDef, oyun dünyasının önemli isimlerinden olan Anthony Castoro, eski NBA oyuncusu Rick Fox, daha önce Warner Bros. Interactive Entertainment'ta görev yapan Jace Hall ve Beyaz Saray'da görev yapan Dr. David Washington tarafından kuruldu. Şirketin CEO koltuğunda ise Anthony Castoro oturuyor.

HiDef ile ilgili açıklamalarda bulunan HiDef kurucu ortağı ve CEO'su Anthony Castoro, şirketin GaaS (Games-as-a-service) modeli üzerinde çalıştığını paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.