Bensu Soral'ın NFT eseri satıldı

Kobe Bryant'ın karakalem tekniğiyle resmedildiği eser, 2,5 ETH'e satıldı. Bensu Soral ilk eserini yüklemesinin ardından ilk koleksiyonunu da OpenSea'de satışa sundu.
Bensu Soral'ın NFT eseri satıldı

Bensu Soral'ın geçtiğimiz hafta NFT pazaryeri OpenSea'de açık artırmaya çıkardığı "RIP Black Mamba" adlı eseri satıldı. Kobe Bryant'ın karakalem tekniğiyle resmedildiği eser, 2,5 ETH'e satıldı. 2,5 ETH'in şu anda 3 bin 968,80 dolara denk geldiğini belirtelim.

Bensu Soral ilk eserini yüklemesinin ardından ilk koleksiyonunu da OpenSea'de satışa sundu. The Women with White Rose, Not My Cup of Tea, Red Queen, Kids of TB ve The Immortal King isimli eserlerin minimum teklif fiyatı 0,9 ETH ile 2,75 ETH arasında değişiyor. Soral'ın hayranları bu yeni koleksiyona ilgi gösterebilir. 

Bu arada ünlü oyuncu, NFT pazaryerinde sadece üretici değil, koleksiyoner olarak da faaliyet gösteriyor. Soral, Gökmen Akça tarafından üretilen Micro Book Of The Cosmos, Page 2 isimli NFT eserini 0,05 ETH'e satın aldı.

 

Bensu Soral'ın ardından 4129Grey CEO'su Alemşah Öztürk de NFT pazaryerlerinde varlık göstermeye başlamıştı. Öztürk'ün Foundation ve OpenSea'de satışa sunduğu eserlerin sayısı artış göstermeye devam ediyor. 

Ülkemizden tanınmış isimlerin NFT pazaryerlerine gösterdiği ilgi, geleneksel müzayede evlerinin dikkatini NFT pazaryerlerine çekebilir. Özellikle Foundation gibi daha sanat odaklı platformlar, pek çok yeni dijital sanatçının parlamasını sağlıyor. Yakında ülkemizdeki köklü galeri ve müzayede evlerinin NFT pazaryerlerinde varlık göstermeye başlaması olası. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.