SPONSORLU

KFC Türkiye & Publishme İş Birliği ile Hayata Geçen KFC Gaming TR, Oyunculara Eşsiz Deneyimler Sunuyor

KFC Türkiye ve Publishme iş birliği ile hazırlanan KFC Gaming TR; eğlenceli paylaşımları, sürpriz menüleri, farklı içerikleri ve ezber bozan etkinlikleri ile yayında...
KFC Türkiye & Publishme İş Birliği ile Hayata Geçen  KFC Gaming TR, Oyunculara Eşsiz Deneyimler Sunuyor

Günümüz oyuncuları bir oyundan artık sadece eğlence değil; rekabetin, takım ruhunun, turnuva başarısının da olduğu, arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirecekleri bir ortamda buluşmayı bekliyor. Türkiye’deki oyuncular için 7/24 yaşayan bir oyun ekosistemi geliştiren KFC Gaming TR dünyasında; renkli, eğlenceli ve rekabet dolu içerikler oyun tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Oyun dünyasının önemli bir parçası olma amacıyla tasarlanan KFC Gaming TR sosyal medya hesapları ile oyuncuların buluşma noktası olmayı hedefleyen KFC Türkiye, Twitch ve Discord gibi oyuncuların en çok kullandığı platformlarla birlikte TikTok, YouTube, Instagram, Twitter, Facebook ve Spotify hesaplarından da oyunculara sesleniyor.

KFC Gaming TR ile oyuncuları neler bekliyor?

12 Şubat’tan beri oyuncularla buluşan KFC Gaming TR hesaplarında, oyun dünyasından gelişmeler, video içerikler, fenomenler ile özel projeler ve KFC’den sürprizler oyuncularla paylaşılıyor. Bununla birlikte takipçiler, bu hesaplardan önemli e-spor müsabakalarını, Türk oyuncuların global arenadaki mücadelelerini ve büyük oyun etkinliklerini takip edebiliyor.

KFC Gaming TR ile Twitch, YouTube ve Discord heyecanı...

KFC Gaming TR Discord kanalında, Team Chicken moderasyon ekibinin öncülüğünde 7/24 oyun dünyasına dair içerikler, sürprizli küçük etkinlikler ve oyun sohbetleri paylaşımlarının yanı sıra KFC Gaming TR’nin düzenleyeceği; günlük, haftalık ve aylık periyotlarda oyun turnuvaları ile oyunculara lezzetli ve rekabetçi bir deneyim yaşatmayı amaçlıyor.

Eğlenceli takvimi ile dikkat çeken KFC Gaming TR Twitch kanalı ise ilk gününde Sea of Thieves ile başlayan yayınlarıyla 5 farklı günde 5 farklı içerikle (CS:GO, Minecraft, World of Warcraft ve Fortnite) oyuncuların yeni gözdesi oldu. KFC Gaming TR Twitch hesabı, yayınlara özel sürprizleri ve lezzetli KFC menülerini yetenekli genç yayıncılar ile buluşturuyor.

İyi bir oyuncu olma hedefiyle yola çıkan KFC Türkiye, KFC Gaming TR YouTube kanalında ise özel oyun etkinlikleri, influencer’ların konuk olduğu programlar ve özel formatlarla oluşturulacak içerikleri çok yakında oyun severlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

KFC Gaming TR sosyal medya hesaplarına bu linkten ulaşabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.