WhatsApp, sesli mesajların oynatma hızında değişiklikler yapılmasını test ediyor

WhatsApp'ın iOS versiyonunun 2.21.60.11 sürümü ile karşımıza çıkan özellik ile birlikte sesli mesajları normal hızın yanı sıra 1.5x ve 2.0x şeklinde yani hızlandırılmış olarak dinleyebileceksiniz
WhatsApp, sesli mesajların oynatma hızında değişiklikler yapılmasını test ediyor

Günümüzün en popüler mesajlaşma ve iletişim platformlarının başında yer alan WhatsApp, hem iOS hem Android platformlarında yer alan versiyonları için yeni bir özelliği test etmeye başladı. WhatsApp ile ilgili yaptığı doğru tahminler ile dikkatleri çeken WABetaInfo'da yer alan bilgilere göre WhatsApp, sesli mesajların oynatma hızında değişiklikler yapılmasını test ediyor.

WhatsApp'ın iOS versiyonunun 2.21.60.11 sürümü ile karşımıza çıkan özellik ile birlikte sesli mesajları normal hızın yanı sıra 1.5x ve 2.0x şeklinde yani hızlandırılmış olarak dinleyebileceksiniz. Henüz test aşamasında olan bu özellik özellikle uzun ses kayıtları için kullanışlı bir çözüm olabilir. Ortaya çıkan görsellere göre söz konusu özellik kullanıldığında sesli mesajın sağ alt köşesinde hangi hızda dinlendiği belirtiliyor. 

Hatırlatmak gerekirse oynatma hızında değişiklik yapma özelliği YouTube platformu ile popüler olmuştu. Kısa zaman önce ise Netflix'e de gelen özellik, ilerleyen dönemlerde WhatsApp için kullanıma sunulacak gibi görünüyor. WhatsApp'ın 2.21.60.11 versiyonunun henüz beta aşamasında olduğunu ve kullanıma sunulmadığını da ekleyelim.

2.21.60.11 versiyonunun kullanıma sunulması ile birlikte sesli mesajların oynatma hızında değişiklik yapma özelliğinin de tüm kullanıcıların beğenisine sunulması bekleniyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.