Microsoft'un sunum pratiği yapmanıza yardımcı servisi: PowerPoint Presenter Coach

İlk olarak web kullanımı için piyasaya sürülen Microsoft'un sunum pratiği yapmayı kolaylaştıran platformu PowerPoint Presenter Coach, şimdi hem Windows ve Mac hem de iOS ve Android için kullanıma açıldı.
Microsoft'un sunum pratiği yapmanıza yardımcı servisi: PowerPoint Presenter Coach

İlk olarak web kullanımı için piyasaya sürülen Microsoft'un sunum pratiği yapmayı kolaylaştıran platformu PowerPoint Presenter Coach, şimdi hem Windows ve Mac hem de iOS ve Android için kullanıma açıldı. Kısacası artık, istenilen her yerde, her cihazda sunumlarınız için pratik yapabilmeniz olası hale getirildi.

Bunun da aslında PowerPoint kullanıcıları için bir hayli önemli bir gelişme olduğunu söyleyebiliriz. Zira gelişen teknolojiyle birlikte mobil artık fazlasıyla hayatımızın içinde yer alıyor. Artık alışverişlerimizi, izlediklerimizi, dinlediklerimizi ve çok daha fazlasını mobilden yönetiyoruz. Bir iş toplantısına katılırken yanımızda bilgisayar taşımamıza gerek kalmıyor, çünkü ihtiyacımız olan her şeyi telefonlarımızda bulabiliyoruz. Microsoft'un bu hamlesi, bir sunum öncesi oturduğunuz yerden o sunumun pratiğini yapmanıza imkan sağlayacak gibi duruyor. 

Platformun nasıl çalıştığına göz attığımızda da karşımıza ilgi çekici bir süreç çıkıyor. PowerPoint Presenter Coach, siz bir sunumu yüksek sesle anlatırken sizi dinliyor, "eee", "hmm" gibi takılma sesleri çıkardığınızda sizi uyarıyor. Aynı şekilde çok hızlı veya çok yavaş konuştuğunuzda da bir uyarı ile karşılaşıyorsunuz. Ayrıca orijinal olmayan içeriğe ve insanların kaçınması gereken hassas ifadelere de göz atabiliyor. Platform, insanların geri bildirim ve koçluk ile sunumlarını iyileştirmelerine yardımcı olmak için yapay zekadan faydalanıyor. Araç kullanıcıya gerçek zamanlı geri bildirim sağlıyor ve ayrıca sunum becerilerinizi gözden geçirmeniz için raporlar sunuyor. 

Genişletilmiş kullanılabilirliğin yanı sıra PowerPoint Presenter Coach'ta sunumunuzu daha iyi hale getirmeye çalışan bazı yeni özellikler de bulunuyor. Platform, cihazının kamerası yardımıyla vücut dilinize de bakıyor. Aynı zamanda kelimeleri tekrar ediyorsanız veya yanlış söylüyorsanız sizi uyarıyor. 

Platform, internete bağlı bir şekilde çalışıyor ve şu anda web dahil tüm platformlarda kullanılabiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.