Experience Talks; Müşteriden çalışana deneyimin tasarımını ve uygulamasını konuşacağız [Akbank'ın Katkılarıyla]

Webrazzi Experience Talks serisi ile birlikte pandemi ile birlikte kökünden değişen iş dünyasındaki deneyimlere ve bu deneyimlerin kısa süre içindeki değişimlerine yakından bakacağız.
Experience Talks; Müşteriden çalışana deneyimin tasarımını ve uygulamasını konuşacağız [Akbank'ın Katkılarıyla]

Webrazzi olarak Akbank iş birliği ile birlikte hem dijital hem de iş dünyasındaki deneyimleri ele alacağımız bir canlı yayın serisine başlıyoruz. Experience Talks adındaki canlı yayın serimiz 4 ay sürecek. İçinde bulunduğumuz Mart ayında başlayacak olan serimiz her ay bir canlı yayın şeklinde devam ederek Haziran ayında tamamlanacak. Müşteri deneyiminden çalışan deneyimine birbirinden farklı konular ilgi çeken konularla sizlere buluşacak.

İlk canlı yayınımız ise 23 Mart tarihinde yani önümüzdeki hafta Salı günü gerçekleşecek. Experience Talks serisi ile birlikte pandemi ile birlikte kökünden değişen iş dünyasındaki deneyimlere ve bu deneyimlerin kısa süre içindeki deneyimlerine yakından bakacağız.

1 saat boyunca sürecek olan canlı yayınımız 11.00 - 12.00 saatleri arasında gerçekleşecek. İlk canlı yayınımızın ana konusu ise müşteri deneyiminin tasarlanması olacak.

Webrazzi'nin içerikten sorumlu genel müdür yardımcısı Ahmet Buğra Ferah moderatörlüğünde gerçekleşecek olan canlı yayınımızın konuşmacıları arasında ise Akbank'ın strateji, dijital bankacılık ve ödeme sistemleri genel müdür yardımcısı Burcu Civelek Yüce ve akademisyen / yazar Yüce Zerey bulunuyor. 

Müşteri deneyiminin tasarlanmasını derinlemesine olarak ele alacağımız canlı yayınımızda müşteri edinmenin yanı sıra müşterinin dijital yolculuğunun nasıl değiştiği de konuşulacak.

Pandeminin hayatımıza girmesi ile birlikte hem müşterilerin dijital yolculuğu hem de dijitalleşme kavramı kökten değişti. Experience Talks'un ilk canlı yayınında bu değişimlerin müşteri deneyimlerinin tasarlanmasını nasıl şekillendirdiği de detayları ile aktarılacak. Canlı yayın serimizin ikinci bölümü ise 20 Nisan tarihinde gerçekleşecek. İkinci canlı yayınımızın ana konusu ise çalışan deneyimi olacak. 23 Mart saat 11.00'de görüşmek üzere!

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.