E-ticaret teknolojileri ve entegrasyon yazılımları geliştiren platform: Projesoft

Projesoft'un entegrasyon yazılımları, n11.com, GittiGidiyor, Trendyol, Amazon, Hepsiburada, Aliexpress, Çiçeksepeti ve e-PTT AVM gibi Türkiye’nin önde gelen e-ticaret platformları tarafından kullanılıyor.
E-ticaret teknolojileri ve entegrasyon yazılımları geliştiren platform: Projesoft

Projesoft, e-ticaret teknolojileri ve entegrasyon yazılımları geliştiren bir platform olarak faaliyet gösteriyor. Türkiye’de PCI DSS Level 1 Güvenlik Sertifikası alan Projesoft tarafından geliştirilen e-ticaret alt yapısı, bankaların ve ödeme kuruluşlarının alabildiği PCI DSS Level 1 Güvenlik Sertifikasının da sahibi. Aynı zamanda Trendyol, n11.com, GittiGidiyor, Hepsiburada, Aliexpress, Amazon ve Çiçeksepeti ile tam entegre bir e-ticaret ve B2B alt yapısı sağlayan Projesoft e-ticaret yazılımı, Logo, Mikro, Nebim, Netsis, Eta, Mikro, Akınsoft, Dia ve BAYT gibi ERP yazılımları ile de bulut teknolojiler kullanarak tam entegrasyon sağlıyor.

3 ayrı lokasyonda, 30'dan fazla kişilik ekibiyle hizmet veriyor

2006 yılında Cumhur Zümrüt ve Yüksel Eminoğlu tarafından hayata geçirilen Projesoft, İstanbul Merkez Ofis, Gaziantep Teknopark Ar-Ge Ofisi ve Malatya Call Center olmak üzere 3 ayrı lokasyonda 30'dan fazla kişilik ekibiyle e-ticaret entegrasyon hizmetleri veriyor. Projesoft'un yazılım programlarının çekirdeği, Projesoft kurucularının da aralarında bulunduğu bilgisayar mühendislerinden oluşan bir ekip tarafından geliştiriliyor ve bu yazılım geliştirme süreci 2006 yılından beri devam ediyor.

Projesoft, müşterilerini PCI - DSS LEVEL 1 Güvenlik Sertifikası ile koruyor

Projesoft, tüm altyapısını bulut platform temelinde geliştiriyor. Gerek e-ticaret gerekse de entegrasyon altyapısı, tamamen bulut üstünde çalışıyor. Kurumlarda personel bilgisayarlarının masa üstüne veya müşteri makinelerine en ufak herhangi bir yazılım kurulmuyor; bu da Projesoft'a tüm süreci daha etkin ve aktif olarak kontrol etme imkanı sağlıyor. Bu durum, aynı zamanda entegrasyonların ve altyapının sorunsuz bir şekilde çalışmasını ve süreç içinde oluşabilecek aksaklıkların kontrolü ile hızlı çözümler için anında müdahale edebilir hızlı bir altyapı sağlıyor. Projesoft, e-ticaret alt yapısını kullanan tüm müşterilerini PCI - DSS LEVEL 1 Güvenlik Sertifikası ile koruyor.

Pandemi sonrasında Londra ofisi açılıyor

Bugüne kadar herhangi bir yatırım almayan Projesoft, SaaS modeli ile; gerek yazılım satışı, gerekse yıllık ücretler ve projelerden gelir elde ediyor. Projesoft'un PCI- DSS  LEVEL 1 sertifikasınının yanı sıra kısa bir süre içinde Masterpass ile entegrasyon sağlayacağını da belirtelim.

Projesoft, pandemi sürecinden sonra Londra'da da ofis açıyor. Şirket, Türkiye’de ürettiği e-ticaret ve entegrasyon alt yapısını, Londra merkezli olarak önce İngiltere ve daha sonra da Avrupa Birliği ülkelerine satmayı hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.