Bensu Soral, ilk NFT eserini satışa çıkardı

"RIP Black Mamba" adlı eserde, geçen yıl hayatını kaybeden Kobe Bryant'ın karakalem tekniğiyle resmedildiğini görüyoruz. OpenSea'de açık artırmaya çıkan ürünün minimum teklif fiyatı ise 2,5 ETH'den başlıyor.
Bensu Soral, ilk NFT eserini satışa çıkardı

Geçtiğimiz yıl Peppap'a yaptığı yatırımla gündeme gelen ünlü oyuncu Bensu Soral, NFT Pazaryeri OpenSea'ya ilk eserini yükledi. "RIP Black Mamba" adlı eserde, geçen yıl hayatını kaybeden Kobe Bryant'ın karakalem tekniğiyle resmedildiğini görüyoruz. 

OpenSea'de açık artırmaya çıkan ürünün minimum teklif fiyatı ise 2,5 ETH'den başlıyor. Bu miktarın 4 bin 449 dolara denk geldiğini belirtelim. Dün yüklenen esere şimdilik teklif veren olmadı. Eser, 5 gün boyunca açık artırmada kalacak. 

NFT Eserini sosyal ağlarda da paylaşan Soral, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşabilir. Ülkemizde de tanınmış simaların NFT pazaryerlerine ilgi göstermeye başlaması mühim. Bana kalırsa, bir sonraki adımda markaların ve ünlü isimlerin sanal iş birliklerini görmeye başlayacağız.

Markalar, oyun endüstrisine ilişkin 3D ortamlar yaratırken, ünlü isimler, avatarlara özel sanal giyim koleksiyonları üretebilir. Bunun güzel bir örneğini Mesut Özil ve Genies iş birliğinde görmüştük. Bir sonraki isim neden Bensu Soral olmasın?  

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.