Bensu Soral Baş, ilk yatırımını Pepapp'e yaptı

Bir süre önce Erdem Yurdanur ve Kokteyl'den 225 bin dolar yatırım alan Pepapp, Bensu Soral Baş'tan yatırım aldı.
Bensu Soral Baş, ilk yatırımını Pepapp'e yaptı

Dizi ve sinema dünyasının yetenekli ismi Bensu Soral Baş, kadınlara özel dijital asistan Pepappa yatırım yaptı. İlk kez bir girişime yatırım yapan Soral, girişim ekosistemindeki yatırımcılar arasında yerini aldı. 

Regl, yumurtlama ve doğurganlık dönemlerini kadınlar için takip eden Pepapp; her gün kullanıcılara eğlenceli ve bilgilendirici tavsiyelerde de bulunuyor.  Eklenen yeni özellikleriyle Pepapp'in, bir regl takip uygulamasından çok dijital asistan olarak konumlandığını söylemek mümkün. 

Kendini sürekli yenileyen girişim, şu anda 2 milyon kadın tarafından kullanılıyor. Aynı zamanda özgün Pepzine içerikleriyle de kadınları her konuda bilgilendiren Pepapp, yakın zamanda yeni özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkmayı planlıyor. 

Hamilelik ve Partner modlarını da kullanıcılarına açacak olan Pepapp'in, bir süre önce Erdem Yurdanur ve Kokteyl'den  225 bin dolar yatırım aldığını hatırlatalım. Bensu Soral Baş'ın yatırım miktarı ve yatırımın detayları ise henüz açıklanmadı. Görünen o ki; Bensu Soral Baş’dan aldığı yatırımla birlikte Pepapp'in büyüme planları daha da hız kazanacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.