Bundle, "Premium Bültenler" özelliğini yayına aldı

Kullanıcı sayısı 1 milyon 100 bini bulan Bundle, teknoloji, finans, spor, sinema ve tv gibi belli konu başlıkları altında derlenen "Premium Bültenler" özelliğini yayına aldı.
Bundle,

Aylık aktif kullanıcı sayısı 1 milyon 100 bini bulan Bundle, kullanıcı kitlesini odağına alarak, belli ilgi alanlarına odaklanan yeni modeller geliştirmeye devam ediyor. Bundle kullanıcılarının talepleri doğrultusunda geliştirilen ve geçtiğimiz ay ilki yayınlanan haftalık haber bültenleri de bu modellerden en yenisi.

Bu modelde haftalık gündem; teknoloji, finans, spor, sinema ve tv gibi belli konu başlıkları altında derleniyor. Bu alanlardaki güncel haberlerden oluşan haftalık seçkiler push notification ile ilgili kullanıcılara ulaştırılıyor. Her hafta bir sponsor tarafından sahiplenilen bültenler markaların, 1 milyonun üzerinde kullanıcısı olan bir havuza daha segmente ve hedefli olarak ulaşmasına imkan sağlıyor, doğru markayla doğru kullanıcıyı buluşturuyor.

Bundle’ın şu an 5 farklı, sabit haftalık bülteni bulunuyor ancak özel günler ve konular etrafında da istenilene özel bültenler yaratılabiliyor. Bundle'ın premium bültenlerine kısaca bir göz atalım.

Bundle Edition

Bundle, dünyanın en önde gelen mecralarında yayınlanan nitelikli içeriklerden oluşan bir seçki derliyor. New York Times, Financial Times, Bloomberg, Time gibi dünyadaki prestijli kaynaklardan seçilen 4 makale Türkçeleştiriliyor ve özetlenerek “Bundle’ın premium haftalık bülten modeli” niteliğinde kullanıcılara sunuluyor.

Bundle Bilim & Teknoloji

Bundle’da her ay 2.5 milyon teknoloji ve bilim haberi okunuyor. Bundle bu kullanıcılarını düşünerek, Dünyadan ve Türkiye’den o hafta öne çıkan bilim ve teknoloji haberlerini 5-6 haberlik bir seçki olarak derliyor, 600 bin tekil kullanıcıya hedefli olarak ulaştırıyor.

Bundle Finans

142 bin KOBİ ve girişimci iş ve finans haberlerini Bundle’dan alıyor. Dünyada ve Türkiye’deki önemli ekonomi başlıkları ve bu başlıklara dair alanında uzman ekonomistlerin yorumları bu bültende derleniyor, iş ve finans dünyasının sıkı takipçisi olan 330 bin tekil Bundle kullanıcısına erişiyor.

Bundle Popcorn

Bundle’da dizi ve film derlemeleri yüzde 45’e yakın etkileşim alıyor. Bu oranı göz önünde bulundurarak Bundle, artık evde tüketecek yeni içerik bulmakta zorlanılan bu dönemde, kullanıcılara her hafta yeni çıkan veya çok konuşulan dizi ve filmlerin habercisi niteliğinde bir bülten sunuyor. Ekrana dair öneri, haber ve yorumların yer aldığı bülten; dizi, film, eğlence ve kültür sanat konularının meraklısı 450 bin tekil kullanıcıya hedefli olarak erişiyor.

Bundle Spor

Bundle’da 7 farklı spor dalını 293 bin kişi takip ediyor. Bundle bu geniş kitlenin ihtiyacını göz önünde bulundurarak, genelde yalnızca futbol haberleri ile karşılaşılan spor bültenlerinin ötesinde, basketbol, voleybol, atletizm, tenis gibi çeşitli spor dallarındaki gelişmelerin ve spor gündeminin takip edildiği bir haftalık bülten sunuyor. Spor ve sağlıklı yaşam konularıyla ilgilenen 250 bin tekil Bundle kullanıcısına erişmeyi hedefliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.