BRAND SPEAK

Uğur Okulları'nın finansal süreçleri Paynet ile güvenli şekilde dijitalleşti

Uğur Okulları, Paynet uzaktan tahsilat sistemleri ve ödeme çeşitliliği çözümleriyle finansal süreçlerini dijitalleştirdi.
Uğur Okulları'nın finansal süreçleri Paynet ile güvenli şekilde dijitalleşti

Paynet olarak 2000’li yılların başlarında “bayi kanalında kredi kartı ile tahsilat” fikriyle yola çıktık. Bugün ise farklı sektörlerde faaliyet gösteren 20 binden fazla işletmenin finansal süreçlerini dijitalleştiren Merkez Bankası lisanslı bir finansal teknoloji şirketiyiz. 

Paynet'te sunduğumuz çözümlerle işletmelerin ödeme ihtiyaçlarına cevap veriyor ve gelir elde etmelerini kolaylaştırıyoruz. Kasım ayında sizlerle, alanının en büyük üreticilerinden biri olan Albert Genau'nun Paynet ile tahsilat süreçlerini dijitalleştirme hikayesini paylaştık. Ocak ayında ise Hoya'nın Paynet ile aylık kredi kartı tahsilat tutarını ve tahsilat oranını nasıl artırdığını sizlere aktardık. Şimdi de gelin, Uğur Okulları'nın başarı hikayesini birlikte inceleyelim.

Uğur Okulları ve Paynet iş birliği nasıl başladı?

Uğur Dershanelerinin 1968 yılından günümüze ulaşan deneyimi, global vizyonu ve uluslararası başarısından güç alarak 2013 yılında kurulan Uğur Okulları, toplamda 108 okulu ile eğitime yeni bir yaklaşım getiriyor. Uğur Okulları, sayısını artırarak kaliteli eğitimi ülkemizin dört bir yanına yaymaya devam ediyor.

Kurumun finansal alandaki ihtiyaçlarını giderirken hızlı yol alması gerekiyordu. Bu anlamda Paynet, ürettiği çözümlerle  Uğur Okulları'nın ihtiyaçlarına tam anlamıyla cevap verdi. Uğur Okulları Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Melih İnce iş birliği hakkında şu yorumu yapıyor: 

Birlikte çalışmaktan memnunuz. Finansal süreçlerimiz güvenli şekilde dijitalleşti.

Paynet ile uzaktan ve güvenli ödeme işlemleri 

Uğur Okulları, Paynet ile hızlı bağlantı ve entegrasyon ihtiyacına yanıt alırken, mail order ve karekod uygulamasıyla tahsilat gibi farklı ürünleri de eğitim kurumlarında deneyimledi. Kurum, SMS ve IVR yani Etkileşimli Sesli Yanıt sistemi ile tahsilat konusunda da aldığı desteklerden memnun. Uğur Okulları, Paynet'in veliler için kullanımı kolay ve güvenli ödeme çözümleri ürettiğini belirtiyor. 

Uğur Okulları Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Melih İnce, Paynet'in yarattığı faydayı şöyle açıklıyor:  

Uğur Okullarının hızlı bağlantı ve entegrasyon ihtiyacına en iyi şekilde yanıt verildi. Bunun yanı sıra Paynet olarak mail order ve karekod uygulamasıyla tahsilat gibi farklı ürünleri de bizlere sundunuz. SMS ve IVR yani Etkileşimli Sesli Yanıt sistemi ile tahsilat konusunda da aldığımız desteklerden ötürü memnunuz.

Özellikle COVID 19 pandemisi hepimiz için yeni bir dönemin başlangıcı oldu. Uzaktan yapılabilen bu ödeme işlemleri hem veliler hem de bizim açımızdan çok faydalı oldu. Veli telefonuna gelen bir SMS’te yer alan link ile gerekli ödemeyi yapma imkanı buldu. Bu anlamda Paynet’in online tahsilat konusunda avantajlar sağladığını belirtmek isterim.

Öte yandan Paynet’in velilerimiz için de güvenilir olduğu görüşündeyim. Kredi kartı bilgileri sadece Paynet’te saklı tutuluyor. Yeni eğitim öğretim döneminde öğrenci sözleşmelerinde karekod uygulaması başlatılması konusunda destek alacağız. Veli karekodu okuttuğunda ödeme ekranını görebilecek.

Uğur Okulları: "Uzaktan tahsilat sistemleri ve ödeme çeşitliliği artması kurumumuza katkı sağladı."

Uğur Okulları finansal alanda iş gücünü ve vaktini tahsilata değil, büyümeye ve iş hacmini genişletmeye ayırmak istiyor. Sunduğumuz uzaktan tahsilat sistemleri ve ödeme çeşitliliği çözümleriyle Uğur Okulları'na katkı sağladık ve kurumun finansal süreçlerini dijitalleştirdik. 

Kurumsal olarak ekonomik koşullara uygun hızlı, esnek ve dinamik yanıtlar alıyoruz. Özellikle uzaktan tahsilat sistemleri ve ödeme çeşitliliği artması kurumumuza katkı sağladı. Ayrıca kurum olarak enerjimizi tahsilata değil büyümeye ve iş hacmimizi genişletmeye harcamak istiyoruz. Paynet’in bu anlamda da pozitif desteği olduğunu düşünüyorum. Eğitimde yarım asrı aşkın deneyim ve birikimimizle devam ettiğimiz bu yolda finansal süreçlerimizi dijitalleştirdiğimiz için mutluyuz.

2021'in ikinci yarısında eğitim kurumları Paynet altyapısı üzerinden tüketici kredisiyle de kayıt alabilecek

Paynet CSO'su Onur Ertürk, eğitim sektöründeki faaliyetlerini aktarırken, 2021 yılında da eğitim alanında yeni teknik geliştirmeler ve ürünlerle iş ortaklarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam edeceklerini açıkladı. Ertürk, aynı zamanda 2021'in ikinci yarısında eğitim kurumlarının Paynet altyapısı üzerinden tüketici kredisiyle de kayıt alabileceğini duyurdu. 

Paynet CSO'su Onur Ertürk konuyla ilgili olarak şöyle konuştu: 

2019 yılı itibariyle eğitim sektörünü stratejik olarak odağımıza aldık.  

Bu perspektifle mevcut ürün/hizmetlerimizin sektörün talep ve ihtiyaçlarına uyumlanması için tüm Paynet ekibi büyük bir özveri ile çalıştı.

Geçtiğimiz yıl itibariyle çok sayıda eğitim kurumunun ödeme altyapısını dijitalleştirerek operasyonel ve finansal yüklerini azaltmayı başardık.

Ülkemizin eğitim hayatında çok önemli bir yere sahip olan ve çözüm sunmaktan büyük bir mutluluk duyduğumuz Uğur Okulları da çözüm sunduğumuz markaların başında geliyor.

2021 yılında da eğitim alanında yeni teknik geliştirmeler ve ürünlerle iş ortaklarımızın hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor kartlı ödemeler dışında alternatif ödeme araçlarını da çözümlerimizin içerisine ekliyoruz.

Yılın ikinci yarısı ile birlikte eğitim kurumları Paynet altyapısı üzerinden tüketici kredisi ile de kayıt alabiliyor olacak.

Bu sayede eğitim kurumlarımızın süreçlerine yaptığımız katkıyı bir adım ileriye taşımayı hedefliyoruz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.