Clubhouse, içerik üreticileri için hızlandırma programını duyurdu

Resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Clubhouse, içerik üreticileri için hızlandırma programının detaylarını da paylaştı.
Clubhouse, içerik üreticileri için hızlandırma programını duyurdu

Ses ve konuşma temelli yeni bir sosyal ağ olarak karşımıza çıkan Clubhouse ilk olarak geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. 2021 yılına çok hızlı bir giriş yaparak tüm dikkatleri üzerine çeken Clubhouse, geçtiğimiz dönemde ise hızını biraz kaybetti.

17 Mart tarihinde 1. yılını kutlamaya hazırlanan Clubhouse'ın CEO'su Paul Davison, dün gerçekleştirdiği bir Clubhouse yayınında içerik üreticileri için hızlandırma programı başlatılacağını duyurmuştu. Bu duyurunun ardından resmi Twitter hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Clubhouse, içerik üreticileri için hızlandırma programının detaylarını da paylaştı.

Clubhouse Creator First adına sahip olacak olan hızlandırma programı platformda yer alan içerik üreticilerinin kitlelerini oluşturmaları, markalarla bağlantı kurmaları ve platform üzerinden gelir elde etmelerini sağlayacak. Clubhouse Creator First hızlandırma programının ilk etapta sadece 20 içerik üreticisini kabul edeceğini da ekleyelim. Clubhouse Creator First hızlandırma programına buradan başvurabilirsiniz.

Clubhouse Creator First hızlandırma programı için başvurular açılmış durumda. 31 Mart tarihine kadar Clubhouse Creator First hızlandırma programına başvurabilirsiniz. Geçtiğimiz Şubat ayında 8 milyon indirilme sayısına ulaşan Clubhouse'ın sadece iOS platformunda yer aldığını da hatırlatalım.

Kısa zamanda karşılaştığı büyük ilgi sayesinde büyük sosyal ağların da dikkatini çeken Clubhouse, önemli rakiplerle de karşı karşıya gelecek gibi görünüyor. Twitter'ın Clubhouse benzeri özelliği olan Spaces geçtiğimiz günlerde Android kullanıcıları için de sunuldu. Son olarak Facebook'un da Clubhouse benzeri bir özellik üzerinde çalıştığını da hatırlatalım. Clubhouse'ın nasıl kullanıldığı ile ilgili hazırladığımız videoyu aşağıda bulabilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.