Humble Bundle, 2020'de yardım kuruluşları için 30 milyon dolar topladığını açıkladı

Yardım kuruluşlarına destek amacıyla oyun paketleri satan Humble Bundle, 2020'de hayır işleri için 30 milyon dolar harcadığını açıkladı.
Humble Bundle, 2020'de yardım kuruluşları için 30 milyon dolar topladığını açıkladı

2020'nin hepimiz için ne kadar zor geçtiği su götürmez bir gerçek. Bunun asıl nedeni tüm dünyayı etkisi altına alan salgın olsa da aslında hayatın her alanında farklı felaketlerle karşılaşıyoruz. Bilgisayar oyunları meraklılarının diledikleri kadar bağış yaparak veya belirlenen fırsatları değerlendirerek orijinal oyunları DRM koruması olmaksızın satın alabildikleri bağımsız bir platform olan Humble Bundle, yangın, deprem, sel gibi felaketlerden etkilenenlere destek olmak amacıyla yardım kuruluşları için para toplamasıyla biliniyor.

Şirket, oyunları dünyada iyilik yapmak için bir aracı olarak görüyor ve oyunların insanları birbirine bağlama, farklı bakış açılarını dile getirme ve içimizdeki en iyiyi ortaya çıkarma gücüne inanıyor. Humble Bundle, her ay oyun paketleri satarak bu amaç için para topluyor.

2019'un sonu, 2020'nin başında Avustralya'nın neredeyse tamamını kaplayan, binlerce kişinin evlerine zarar veren; on binlerce hayvanın ölmesine neden olan yangınları hatırlayacaksınızdır. Humble Bundle, bu dönemde Australian Red Cross, Wires, World Wildlife Fund ve RSPCA Australia için 2,2 milyar dolar toplamıştı. Platform, Covid-19'a karşı mücadelede yeniden bir araya gelerek Sınır Tanımayan Doktorlar, Direct Relief, International Rescue Committee ve Partners in Health için 8,1 milyon dolardan fazla para topladı.

Humble Bundle, Covid-19 mücadelesine ek olarak 2020'de toplamda hayır kurumları için 30 milyon dolardan fazla para topladığını açıkladı. Humble Bundle yaptığı açıklamada, 2020'nin zor bir yıl olsa da dünya üzerinde olumlu bir etki yaratmak için eşi görülmemiş bir fırsatı temsil ettiğini söylüyor. Şirket, sundukları Humble Choice aboneliğinin topluluğun önemsedikleri nedenlere ve organizasyonlara geri dönmesi için bir fırsat olduğunun da altını çiziyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.