SPONSORLU

İçerik Bulutu, İçerik Pazarlaması Zirvesini Düzenleniyor: İçerik Bulutu Content Marketing Summit 2021

İçerik Bulutu, Türkiye’nin en önemli İçerik Pazarlaması Zirvesini Düzenleniyor: İçerik Bulutu Content Marketing Summit 2021 
İçerik Bulutu, İçerik Pazarlaması Zirvesini Düzenleniyor: İçerik Bulutu Content Marketing Summit 2021

Marka, KOBİ ve ajanslar için profesyonel içerik, çeviri, lokalizasyon hizmeti ve içerik pazarlaması teknolojileri sunan İçerik Bulutu, Türkiye’nin ilk ve en geniş kapsamlı İçerik Pazarlaması Zirvesi’ni düzenliyor. Etkinlik boyunca Türkiye’de içerik, içerik pazarlaması, içerik pazarlaması teknolojileri gibi alanlarda önemli başarılara imza atmış pazarlama profesyonelleri, girişimciler, yayıncılar ve bağımsız içerik üreticileri deneyimlerini paylaşacak. Etkinlik 24-25 Mart 2021 tarihinde online olarak gerçekleştirilecek.

icerikbulutu.com kurucu ortağı ve CEO'su Ahmet Durmuşoğlu, çok uzun yıllardır mikro etkinlikler ve eğitimler düzenleyerek içerik pazarlamasının tüm dallarında sektörü beslemek için yayınlar yaptıklarını belirtirken sektörün talebi ve gelecek vizyonunun bir parçası olarak “İçerik Pazarlaması” çatısı altında bir zirve planlama kararı aldıklarını söyledi. 

Düzenli olarak yapılması planlanan zirvenin bu sene "From Content to Community'' teması ile düzenlendiğinin altını çizen Durmuşoğlu, etkinliğe içerik pazarlaması ve teknolojileri alanında Türkiye’de başarılı işlere imza atmış isimlerin konuk olacağını vurguladı.

Arda Kutsal'ın da konuşmacıları arasında bulunduğu etkinliğin kesinleşen konuşmacılarına buradan ulaşabilirsiniz.

Diğer konuşmacıların yakında açıklanacağı etkinlik, yeni nesil networking ortamı da sunuyor. Öğlen aralarında etkinlik konuşmacıları ve katılımcıları ile Clubhouse üzerinden tanışmak mümkün. 

2000’e yakın pazarlama profesyonelinin katılması beklenen etkinlikte markaların neden kendi içerik platformlarını oluşturduğu, içerik kürasyonunun ne olduğu, içerik üreterek iş kurma, sesli içeriğin geleceği, içerik üreterek medyaya dönüşmek, içerik ile potansiyel müşterileri dönüştürmek, Influencer Marketing’in içerik stratejisindeki yeri ve kaliteli içerik üreterek şirket büyütme konuları ele alınacak.

Etkinliğe ücretsiz olarak buradan kayıt olabilirsiniz: summit.icerikbulutu.com

İçerik Bulutu Hakkında

2014 yılında kurulan İçerik Bulutu, Türkiye’nin bulut tabanlı en büyük içerik pazarlaması platformudur. Geliştirdiği teknolojiler aracılığıyla içerik ihtiyacı olan marka ve ajansları içerik üreticileriyle buluşturan İçerik Bulutu, kurulduğu tarihten itibaren içerik pazarlamasının gelişime yön veren sektör lideri konumundadır. 15 farklı dilde içerik üretimi, çeviri ve lokalizasyon hizmeti sunar. 

İçerik Bulutu, ContentGo.com markasıyla 2018 yılında Avrupa ve Amerika açılımını da gerçekleştirmiştir. GİG ekonominin Türkiye’deki en büyük oyuncularından olan İçerik Bulutu’nda 5000 üzerinde profesyonel içerik üreticisi, çevirmen ve uzman editör çalışmaktadır. İçerik üreticilerinin %25’i ise yabancı (native) kökenli uzman içerik üreticileridir. Böylece İçerik Bulutu ve ContentGo, yurt içi ve yurt dışında içerik, çeviri ve lokalizasyon ihtiyacı olan ajans ve markaları ihtiyaçlarına en uygun içerik üreticileriyle buluşturur. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.