Vardiya planlama ve optimizasyon yönetimi platformu: Shiftup

2016 yılından bu yana işletmelerin vardiya planlama süreçlerine yazılım çözümleri üreten Shiftup, Levent Gökcan, Volkan Zeytun ve Mustafa Konar tarafından kuruld
Vardiya planlama ve optimizasyon yönetimi platformu: Shiftup

Vardiya planlama süreçleri için dijital bir çözüm sunan Shiftup, başta perakende olmak üzere yeme-içme, market, çağrı merkezi, turizm ve sağlık gibi vardiya usulü çalışılan birçok sektörde vardiya planlaması problemini ortadan kaldırmayı hedefliyor.

2016 yılından bu yana işletmelerin vardiya planlama süreçlerine yazılım çözümleri üreten Shiftup, Levent Gökcan, Volkan Zeytun ve Mustafa Konar tarafından kuruldu. Yaklaşık 5 yıllık bir geliştirme aşamasından sonra kullanıma sunulan Shiftup, 2019 yılının 3. çeyreği ile birlikte ürünleşme sürecini tamamlayarak SaaS modelinde yapılandırıldı ve vardiya planlama ve optimizasyon yönetimi platform konumlandı.

Vardiya planlamanın yanı sıra işgücü yönetimi ve ölçme platformu olarak da hizmet veren Shiftup, mobil PDKS, izin yönetimi, prim yönetimi, saha yönetimi gibi modülleri olan geniş bir ürün ailesi ile müşterilerine SaaS olarak hizmet veriyor. Kısacası Shiftup müşterileri bulut tabanlı ve çok dilli olarak çalışan platform ile vardiya planlama, vardiya optimizasyonu, izin yönetimi, prim yönetimi ve mobil PDKS çözümüyle giriş çıkış takibi yapılabilmekte. 

Mobil uyumlu çalışan sistem işletmelerin başta HR sistemi olmak üzere, donanım bazlı PDKS cihazları, ziyaretçi sayaçları gibi birçok sistemi ile entegre olarak çalışabildiğini ve planlama modülü ile günlük/saatlik yoğunluk akışına göre planlama yapılabilirken aynı zamanda fazla mesai ve denkleştirme sürelerinin anlık takip edilebildiğini de ekleyelim.

Paylaşılan bilgilere göre 2020 yılında pandemiye rağmen yüzde 100 oranında büyüyen Shiftup'ın rakipleri arasında firmaların vardiya yönetimlerini düzenlemelerini sağlayan Microsoft Excel, Piple ve Kolay İK gibi çözümler de yer alıyor.

Şu ana kadar herhangi bir yatırım almayan Shiftup, aylık lisans kullanım bedeli, danışmanlık ve bir seferlik olarak alınan entegrasyon bedelleri üzerinden gelir elde ediyor. İşletmelerin maliyet, gelir ve kârlılık gibi birçok kalemini pozitif yönde etkileme hedefi ile yola çıkan Shiftup, ilerleyen dönemde yurt dışına açılarak global bir oyuncu olmayı planlıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.