Mobil oyun girişimi Mafia Games, Boğaziçi Ventures’tan 3 milyon TL yatırım aldı

Paylaşılan bilgilere göre ise şans ve yetenek temelli hybrid casual oyunlar geliştiren Mafia Games, Boğaziçi Ventures’tan yatırım aldı.
Mobil oyun girişimi Mafia Games, Boğaziçi Ventures’tan 3 milyon TL yatırım aldı

Ülkemizde yer alan mobil oyun girişimleri her geçen gün yeni bir yatırım haberi ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Bugün paylaşılan bilgilere göre ise şans ve yetenek temelli hybrid casual oyunlar geliştiren Mafia Games, Boğaziçi Ventures’tan yatırım aldı.

Aktarılan bilgilere göre Boğaziçi Ventures, Mafia Games'e 3 milyon TL yatırım yaptı. Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre Mafia Games, alınan yatırım ile birlikte global olarak büyümesini hızlandırmayı hedefliyor. Fatih Polat ve Serkan Aksu tarafından hybrid casual oyunlar geliştirme hedefi ile kurulan Mafia Games, 11 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. 

Yapılan yatırım ile ilgili açıklamalarda bulunan Boğaziçi Ventures ortaklarından Burak Balık, Boğaziçi Ventures olarak bir girişime yatırım yaparken genellikle ortak vizyonlar ve hayallere sahip olup olmadıklarına baktıklarını ve Mafia Games ile de gerçekleştirdikleri yatırım görüşmelerinde aynı hayalleri paylaştıklarını görmenin onları çok heyecanlandırdığını da sözlerine ekledi.

Mafia Games kurucu ortağı Serkan Aksu ise global oyun sektöründe gördükleri fırsatları değerlendirmek amacıyla çıktıkları yolda Boğaziçi Ventures'ın yatırımı ile güçlerine güç katıp hedeflerine hızla ilerlemeye devam edeceklerini paylaştı.

Son olarak uzun yıllardır şans ve yetenek temelli oyunlar alanında çalışan Mafia Games ekibinin, oyunlarındaki şans ve yetenek temelli faktörler dolayısıyla matematikçiler, ekonomistler ve veri bilimcilerle birlikte çalışmalarının, onları diğer oyun stüdyolarından ayıran en büyük etken olduğunu da belirttiğini de ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.