SPONSORLU

İdenfit 2021 yılı yatırım hedeflerini anlattı

Bulut tabanlı insan kaynakları ve işgücü yönetim yazılımı İdenfit, 2021’de yatırım almaya hazırlanarak hedef büyütüyor.
İdenfit 2021 yılı yatırım hedeflerini anlattı

İdenfit CEO’su Onur Bayındır, şu ana kadar AR-GE çalışmalarına 3 milyon dolar harcayan İdenfit’in, marka büyümesine paralel 2021’de yatırım almaya hazırlandığını açıkladı.

İdenfit’in yoğun bir Ar-Ge çalışması sonucu olarak Ocak 2020’de kullanıcının hizmetine sunulduğunu belirten İdenfit CEO’su Onur Bayındır, “Idenfit'i canlıya alalı bir yıl oldu. Bu süre zarfında hem müşteri sayısı, hem ciro, hem de ekip olarak büyümeye devam ettik.” diyor.

Onur Bayındır, İdenfit için geçtiğimiz yılı şu cümlelerle değerlendiriyor: “Hizmet verdiğimiz süre boyunca planladığımız hedeflerin çok üstüne çıktık. Pandemi döneminde İK profesyonellerinin çalışanlarını uzaktan da olsa yönetmesini sağlayan teknoloji tabanlı çözümlerimiz, işletmelerin dijitalleşme kararları ve çabaları ile karşılıklı örtüştü. İşletmelerin problemlerini çözmek ve işlerini kolaylaştırmak şirket hedeflerimizin temel ilkesi haline geldi. Ekip olarak sıkı çalışarak değer gören işler ortaya çıkarmak, büyüme yolunda en büyük motivasyonumuz oldu.”

Gelecek hedef ve büyüme stratejilerine de değinen Bayındır, “Kısa vadeli hedeflerimiz arasında müşteri deneyimini en iyi duruma getirmek var. Orta vadede, işletmelerin aradıkları çözümleri en iyi şekilde sunarak Türkiye’de pazar lideri olma konumunu hedefliyoruz. Uzun vadede ise global pazarda 20-25 ülkede belirli ciro hedeflerimiz var ve bu hedeflere ulaşmak istiyoruz.” olarak ekliyor.

“Büyüme ve Markalaşma Yolunda Yeni Yatırımlara Hazırız.”

Bu hedefler ve gelişim doğrultusunda artık yatırım süreçlerine de hazır olduklarını belirten Bayındır konuşmasını şöyle sonlandırıyor: “Ar-Ge süreci dahil olmak üzere İdenfit’e bugüne kadar yaklaşık 3 milyon dolarlık bir yatırım yaptık. 2020 yılı, yatırımlarımızın sonuçlarını güzel bir şekilde almaya başladığımız bir yıl oldu. 2021’de büyüme ve markalaşma yolunda yeni yatırımlara ihtiyaç duyduğumuz bir noktaya geldik. Şu aşamada yatırımcılardan gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Hali hazırda 6’sı yerli 4’ü yabancı olmak üzere 10 farklı yatırım şirketiyle görüşmelerimiz sürüyor. Süreç sonunda, yılı kapamadan yatırım sürecimizi netleştirme hedefimiz var. Görüşmelerimizi ve süreçlerimizi bu yolda planlıyoruz.”

İdenfit hakkında daha fazla bilgi için idenfit.com/tr ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.