100 milyon dolar yatırım alan Infra.Market'in değerlemesi 1 milyar dolara ulaştı

Paylaşılan bilgilere göre Infra.Market, C serisi yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı. Alınan 100 milyon dolarlık yatırımı önemli kılan en önemli nokta ise şirket değerlemesini 1 milyar doların üzerine çıkarması oldu.
100 milyon dolar yatırım alan Infra.Market'in değerlemesi 1 milyar dolara ulaştı

Boya ve çimento üreticileri gibi küçük işletmelerin üretim kalitesini artırmalarına ve çeşitli uygunlukları karşılamalarına yardımcı olan bir girişim olarak karşımıza çıkan Infra.Market, önemli bir yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre Infra.Market, C serisi yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı.

Alınan 100 milyon dolarlık yatırımı önemli kılan en önemli nokta ise şirket değerlemesini 1 milyar doların üzerine çıkarması oldu. Kısacası 100 milyon dolar yatırım alan Hindistan merkezli Infra.Market, bir unicorn oldu. Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre söz konusu yatırım Tiger Global liderliğinde gerçekleşti.

100 milyon dolarlık yatırıma Tiger Global'ın haricinde şirketin eski yatırımcıları konumunda bulunan Foundamental, Accel Partners, Nexus Venture Partners, Evolvence India Fund ve Sistema Asia Fund da katıldı. 100 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte şirketin bugüne kadar aldığı toplam yatırımın 150 milyon dolara ulaştığını da ekleyelim.

Geçtiğimiz Aralık ayında B serisi yatırım turunda 20 milyon dolar yatırım alan Infra.Market'ın değerlemesi 200 milyon dolar seviyelerindeydi. Alınan 100 milyon dolarlık yeni yatırım ile birlikte Infra.Market'ın değerlemesi 3 ay içinde 5 katına çıkmış oldu. 

Aaditya Sharda ve Souvik Sengupta tarafından 2016 yılında Thane'de kurulan Infra.Market, müşterilerinin onlara daha iyi ve daha uygun hammadde sağlayabilecek ve fiyatlandırma konusunda rehberlik edebilecek diğer işletmelerle çalışmalarına da yardımcı oluyor.

Sadece Hindistan özelinde hizmet vermekle kalmayan Infra.Market'ın Bangladeş, Malezya, Singapur ve Dubai'de de müşterileri bulunuyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.