Dijital insan kaynakları çözümlerine odaklanan Youthall, 2020 yılına dair verilerini paylaştı

Büyümeye devam eden Youthall, 2020 yılındaki verilerini infografik olarak paylaştı.
Dijital insan kaynakları çözümlerine odaklanan Youthall, 2020 yılına dair verilerini paylaştı

Dijital insan kaynakları çözümlerini üreterek şirketlerin işveren markasını dijitalleştiren ve yetenek kazanımını hızlandıran bir girişim olan Youthall'dan sizlere daha önce bahsetmiştik. Büyümeye devam eden Youthall, 2020 yılındaki verilerini infografik olarak paylaştı.

Pandemi ile birlikte artan dijitalleşme ihtiyacına cevap verebilmek adına teknolojiler geliştiren Youthall, müşterilerinin tüm işe alım ve staj süreçlerinde hedefledikleri genç yeteneklere ulaşmalarını, genç yeteneklerin ise hayalini kurdukları şirketlere bir adım daha yaklaşabilir hale gelmesini sağladı.

Dijitalleşmenin etkisiyle Youthall’da yayınlanan ilanlar, dijital etkinlikler ve hazırlanan kariyer tavsiyesi içerikleri; hem web site hem de iOS uygulaması üzerinden 2.5 milyondan fazla tekil kullanıcı tarafından 22 milyon kez görüntülendi. Yayınlanan ilanların tamamına toplamda 750 binden fazla başvuru yapıldığını da ekleyelim.

Youthall’un geliştirdiği satış teknolojilerinde çokça kullanılan pipeline sisteminin bir benzeri olan Aday Takip Sistemi (ATS) ile şirketlerin işe alım süreçlerini 3 kat kolaylaştırırken başvuran adayların daha fazla görünür olması 2 kat artırıldı. İşe alım uzmanları video mülakat aşamalarında 3. parti uygulamalar kullanmak yerine Youthall’un ürünü HRMaxx (Video Mülakat Aracı) sayesinde tek bir platformdan tüm süreçlerini optimize etme imkanı da buldu.

Yetenek kazanımı ve işveren markası alanında yapılan çalışmalar ve geliştirilen inovatif teknolojilerin yanı sıra dijital olarak Youthall tarafından gerçekleştirilen etkinliklere 42 şirket katılım gösterdi. Her oturumda yer alan 700’den fazla anlık katılımcı, 8 binden fazla soru sordu ve 19 binden fazla mesaj gönderdi.

Youthall, Smart Match (sMatch) akıllı aday eşleştirme sistemi ile Fast Company tarafından yapılan Türkiye’nin en inovatif 50 şirketi araştırmasında da yer aldı. Youthall’un sMatch özelliğini kullanarak şirketler, hedefledikleri doğru adaylara günlerce bekleyerek başvuru almak yerine 24 saat içerisinde erişerek 1.5 kat daha fazla verim elde etti.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.