İş sağlığı ve güvenliği platformu Intenseye, 4 milyon dolar tohum yatırım aldı

Intenseye, 4 milyon dolarlık tohum yatırım aldığını duyurdu.Paylaşılan bilgilere göre söz konusu tohum yatırım Point Nine ve Air Street Capital tarafından gerçekleştirildi.
İş sağlığı ve güvenliği platformu Intenseye, 4 milyon dolar tohum yatırım aldı

Video analiz servisleri sunan yerli bir girişim olarak karşımıza çıkan Intenseye'ı ilk kez 2018 yılının Kasım ayında sizlere aktarmıştık. Bugün ise yeni bir yatırım haber ile karşımıza çıkan Intenseye, 4 milyon dolarlık tohum yatırım aldığını duyurdu.

Paylaşılan bilgilere göre söz konusu tohum yatırım Point Nine ve Air Street Capital tarafından gerçekleştirildi. Zehan Wang, Zane Lackey ve Cem Kent gibi önemli melek yatırımcıların 4 milyon dolarlık tohum yatırım turuna katıldıklarını da paylaşalım.

Müşterilerinin çalışanlarını iş kazalarından korumalarına yardımcı olan yapay zeka destekli bir iş sağlığı ve güvenliği (ISG) yazılım platformu olarak hizmet sunan Intenseye, 17 Ekim 2018 tarihinde düzenlediğimiz Webrazzi Summit 2018'deki Startup Lounge'a katıldığını da hatırlatalım.

Intenseye kurucuları

2018 yılında Sercan Esen ve Serhat Cillidag tarafından kurulan Intenseye'ın müşterileri Intenseye yazılımını tesislerdeki mevcut kameralardan alınan gerçek zamanlı video akışlarına entegre edebiliyor.

Intenseye’ın bilgisayarla görü modellerinin çalışanların gizliliğini koruyacak şekilde 30'dan fazla yaygın tehlike türünü tespit etmek için buluttan veya şirket içinden gelen milyonlarca saatlik gerçek video görüntüleri üzerine eğitildiğini de ekleyelim.

Tüm dünyada iş yeri yaralanmalarının insani ve ekonomik maliyetinin her yıl 250 milyar dolar olduğunu belirten Point Nine Capital Partneri Ricardo Sequerra Amram, Sercan ve Serhat'ı dünya çapında sanayi işçileri için güvenli iş yerleri sağlama hedefleri konusunda desteklemekten heyecan duyduklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.