Webrazzi E-Ticaret 2021'in konferans programı belli oldu

17 Şubat Çarşamba günü, online olarak gerçekleştireceğimiz Webrazzi E-Ticaret 2021'in konferans programı belli oldu.
Webrazzi E-Ticaret 2021'in konferans programı belli oldu

Webrazzi'nin 2021'deki ilk konferansı Webrazzi E-Ticaret 2021'e sayılı günler kaldı. 17 Şubat Çarşamba günü, online olarak gerçekleştireceğimiz konferansımızın ilk tur ve ikinci tur konuşmacılarını geçtiğimiz günlerde sizlerle paylaşmıştık. Şimdi de birbirinden değerli katılımcıların yer aldığı Webrazzi E-Ticaret 2021'in konferans programı belli oldu.

E-ticarette 2021 beklentilerinden, yeniliklere merak edilen her şey

E-Ticaret Tech ve E-Ticaret Marketing ile birlikte 3  farklı salonda gerçekleşecek konferansımızda, E-ticarette 2021 beklentileri, sayısal verilerle 2020'de dijital kullanıcı tercihleri, e-ticarette doğru bilinen yanlışlar, e-ticaret ekosisteminde uçtan uca iş birlikleri, perakendenin 2020 yılını nasıl geçirdiği ve 2021 beklentileri, finans teknolojileri, e-ticaretin geleceği, canlı yayınların e-ticareti nasıl şekillendireceği ve çok kanallı pazarlama gibi birçok merak edilen konu, her biri alanında uzman konuşmacılarımız tarafından online Webrazzi sahnesinde konuşulacak. 

E-Ticaret Tech ve E-Ticaret Pazarlama salonlarında ise derinlemesine anlatımla süreç analizi ile verimliliği artırma, pandemi sonrası AR-ticaret, e-ticarette fiyat hariç her şeyin rekabeti, influencer pazarlamasının geleceği, data odaklı e-ticarette kazanma, e-ticarette trafik getirecek SEO yöntemleri gibi birçok konu gündemimizde olacak. 

Webrazzi E-Ticaret 2021'in konuşmacılarını ve konferans programını buradan inceleyebilir; e-ticareti her yönüyle irdeleyeceğimiz ve bu konuda bilgi sahibi olmak isteyenlere rehber niteliği taşıyan konferansımız için buradan bilet alabilirsiniz.

Webrazzi E-Ticaret 2021, online stant alanları, videolu networking imkanları ile katılımcılarına mükemmel bir online konferans deneyimi sunacak. 

Sponsorlar

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.