Zoom'un beta aşamasındaki yüz efektleri özelliği: Studio Effects

Studio Effects özelliği ile sohbet esnasında, kendinize kaş ya da bıyık ekleyebilir ya da dudaklarınızın rengini değiştirebilirsiniz
Zoom'un beta aşamasındaki yüz efektleri özelliği: Studio Effects

Aralık ayında Google ve Microsoft ile rekabeti artırmak için platformuna yeni üretkenlik özellikleri ekleyen Zoom, platformundaki yüz efektleri özelliği Studio Effects'i daha fazla kullanıcıya açıyor. Salgın öncesinde şirketlerin video konferans yapması için üretilen Zoom, salgınla birlikte online dersler, webinarlara, aile ve arkadaş toplantılarına ev sahipliği yaptı. 

Vizyonunu bir iş aracı olmanın ötesine çeviren şirket, şimdi de platforma eğlenceli özellikler ekliyor. Studio Effects özelliği ile sohbet esnasında, kendinize kaş ya da bıyık ekleyebilir ya da dudaklarınızın rengini değiştirebilirsiniz. Sabah yataktan kalktığı gibi toplantı denizine atlayan kullanıcılar için birebir!

Aslında şirket bu özelliği ilk olarak 2020'nin eylül ayında duyurmuştu. Ancak özelliğin daha fazla kullanıcıya açılması ile kullanıcılar tarafından yeni yeni keşfedilmeye başladı. Studio Effects'in hala beta testi aşamasında olduğunu da ekleyelim. . Zoom'un son baharda duyurduğu 3 boyutlu sahnelerden, ifadeler ve animasyonlara kadar diğer tüm özellikleri ise sizlere aktarmıştık

Özelliği bir an önce denemek isteyenler, Video ayarlar sekmesinin Arkaplanlar ve filtreler seçeceğinden erişebilir. B ekranın sağ üst köşesinde beliren Studio Effects'i kullanmak için öncelikle efekt paketlerini indirmeniz gerektiğini de belirtelim. 

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.