Kripto para dünyasına derinlemesine giren Elon Musk'tan yeni reklam kampanyası

Tesla, elektrikli otomobili olan Model 3 için popüler kripto para fiyat ve veri takibi platformu CoinMarketCap üzerinde bir reklam çalışması gerçekleştirdi.
Kripto para dünyasına derinlemesine giren Elon Musk'tan yeni reklam kampanyası

1,5 milyar dolarlık bitcoin alan elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın kripto paraları ödeme yöntemi olarak kabul etmeye hazırlandığını sizlere dün aktarmıştık. Bugün ise yeni bir haber ile karşımıza çıkan Tesla, ilginç bir reklam kampanyasına imza attı.

1,5 milyar dolarlık bitcoin alımı ile kripto paralara olan güvenini gözler önüne seren Elon Musk ve Tesla, elektrikli otomobili olan Model 3 için popüler kripto para fiyat ve veri takibi platformu CoinMarketCap üzerinde bir reklam çalışması gerçekleştirdi.

Yapılan reklam çalışması ile birlikte MODEL3 tıpkı bir kripto para gibi listelenerek CoinMarketCap'e eklendi. Kripto para listesinde en üst sırada yer alan MODEL3'ün değeri ise 37 bin 990 dolar olarak listelenmiş durumda. Listede yer alan MODEL3'e tıkladığınızda ise CoinMarketCap içinde MODEL3 hazırlanmış özel bir sayfaya yönlendiriliyorsunuz.

Tabii ki MODEL3 gerçekten bir kripto para olmadığı için bu sayfada herhangi bir grafik veya veri bulunmuyor. Bunların yerine Tesla Model 3 ve Model Y ile ilgili çeşitli bilgilerle birlikte Tesla'nın kendi sitesine bir yönlendirme linki yer alıyor. Kısacası Elon Musk ve Tesla, kripto para dünyasını hem bir yatırım aracı hem de bir pazarlama platformu olarak kullanıyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.