Mobil uygulamaları web sayfalarına dönüştüren girişim: Appect [İndirim kodu]

Mobil uygulama sahipleri, Appect'te sadece mobil uygulama mağazalarındaki linklerini kopyalayıp yapıştırarak yaklaşık 1 dakika içinde modern görünümlü ve tüm isteklerine cevap verebilecek bir web sayfası oluşturulabiliyor.
Mobil uygulamaları web sayfalarına dönüştüren girişim: Appect [İndirim kodu]

Mobil uygulaması olan kişilere bu uygulamalar için en basit ve en efektif haliyle bir web sayfası oluşturma hizmeti sağlayan bir girişim olarak karşımıza çıkan Appect, yaklaşık bir hafta önce kullanıma sunuldu. 2020 yılının Kasım ayında geliştirilmeye başlanan Appect, şu an için sadece Türkiye'deki kullanıcılar için sunuldu.

Geçtiğimiz yıl sizlere aktardığımız SpreadCV girişimi ile tanıdığımız Anıl Kıral, Burak Varlı ve Ekrem Elmas tarafından kurulan Appect, şu an için 5 kişilik bir ekip tarafından yönetiliyor. Bir uygulamanın web sayfası olması hem gizlilik koşulları, kullanım koşulları gibi yasal işlemlerden dolayı bir gereksinimken, hem de uygulama sahiplerinin pazarlama ve müşteriye ulaşma potansiyelini artıran bir araç olarak görev görüyor. 

Tam da bu noktada devreye giren Appect, mobil uygulama sahiplerine oldukça kolay bir şekilde web sayfalarına sahip olmalarını sağlıyor. Mobil uygulama sahipleri, Appect'te sadece mobil uygulama mağazalarındaki linklerini kopyalayıp yapıştırarak yaklaşık 1 dakika içinde modern görünümlü ve tüm isteklerine cevap verebilecek bir web sayfası oluşturulabiliyor.

Mobil uygulama sahipleri, Appect'i kullanarak kullanıcılardan geri bildirim toplama, pazarlama araçlarını kolayca web sitesine ekleme ve gizlilik koşulları - kullanım koşulları gibi sayfaları oluşturma gibi özelliklere kolayca erişebiliyor. Sadece 1 hafta içinde 200'e yakın üyeye ulaşan Appect, 40'a yakın web sayfası oluşturulmasına da aracılık etti. 

Türk kullanıcılarından gelen tüm geri bildirimleri değerlendirip, ürünü geliştirip kısa süre içerisinde yurt dışına da güçlü bir şekilde açılmayı planlayan girişim, aylık abonelik modeli üzerinden gelir elde ediyor. Şu an için herhangi bir yatırım almayan Appect, 7 günlük deneme sürecinden sonra aylık 12 dolarlık bir abonelik ücretine sahip.

Son olarak Appect'in bizlerle Webrazzi okuyucularına özel olarak ilk ay yüzde 50 indirimli şekilde abone olabilecekleri bir kod paylaştığını da ekleyelim. Dileyen okuyucularımız bu ayın sonuna kadar geçerli olacak WEBRAZZI50 kodu ile birlikte platforma ilk ayı yüzde 50 indirimli bir şeklide abone olabilir.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.