Online teslimat girişimi Good Eggs, 100 milyon dolar yatırım aldı

Online market siparişi girişimi Good Eggs, Glade Brook Capital Partners tarafından yönetilen yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı.
Online teslimat girişimi Good Eggs, 100 milyon dolar yatırım aldı

Online market siparişi girişimi Good Eggs, Glade Brook Capital Partners tarafından yönetilen yatırım turunda 100 milyon dolar yatırım aldı. Yatırım turuna GV, Tao Invest, Finistere Ventures ve Rich's'in yanı sıra önceki yatırımcılar Benchmark Partners, Index Ventures, S2G, DNS Capital ve Obvious Ventures da katıldı. Yeni yatırım tamamlanınca Glade Brook'tan JP Van Arsdale şirketin yönetim kuruluna katılacak.

Good Eggs, aldığı yeni yatırımdan sonra Güney Kaliforniya'da faaliyet göstermeyi hedefliyor. Şirketin CEO'su Bentley Hall ayrıca coğrafi genişleme planlarından da bahsetti. Bununla birlikte, şirketin San Francisco Körfez Bölgesi'ne odaklanmaya devam ederken büyüme için bolca fırsat bulduğu görülüyor. Good Eggs, geçtiğimiz yıl gelirini 100 milyon doların üzerine çıkardı. Şirket, 400'den fazla çalışanı işe aldı ve müşteri tabanını neredeyse ikiye katladı.

Hall ayrıca, Oakland'da yeni ve daha büyük bir depo açıldığını belirtti. Market teslimat pazarı giderek daha rekabetçi hale gelirken, Bentley Hall, Good Eggs'in ürünlerinin kalitesi ve genişliği sayesinde öne çıktığını, ürünlerinin yüzde 70'inin yerel kaynaklı olduğunu ve genellikle bunları hasattan sonraki 48 saat içinde teslim ettiklerini söyledi. 

Finansmana ek olarak Good Eggs, Vineet Mehra'yı büyüme ve müşteri deneyimi müdürü olarak işe aldığını da duyurdu. Mehra daha önce Walgreens Boots Alliance'ta pazarlama müdürü olarak, ondan önce de Ancestry'de yönetici başkan yardımcısı ve global pazarlama müdürü olarak görev yapmıştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.