Dijital sıra yönetim sistemi: Queeme

Sırayı dijital olarak almanızı sağlayan Queeme, kaç dakika sonra sıranın size geleceğini de paylaşıyor
Dijital sıra yönetim sistemi: Queeme

Tüketicilerin hayatlarına zaman kazandırarak sıra beklemeyi ortadan kaldırma hedefi ile yola çıkan Queeme, temelde dijital sıra yönetim sistemi olarak hizmet veriyor. 2020 yılının Şubat ayında Ersoy Soyer ve Ömer Büyükoğlu tarafından kurulan Queeme, yaklaşık 1 yıl içinde geliştirildi.

Şubat ayında başlayan Queeme projesi yaklaşık 6 ay sonra hem iOS hem de Android platformlarında MVP olarak yayınlandı. Girişim tarafından paylaşılan bilgilere göre önümüzdeki Mart ayında Queeme'nin lansmanı gerçekleştirilecek ve ürün satışa sunulacak.

Sırayı dijital olarak almanızı sağlayan Queeme, kaç dakika sonra sıranın size geleceğini de paylaşıyor. Sıranıza yetişemiyorsanız veya geciktiyseniz ise yine Queeme üzerinden sıranızı erteleyebilir veya iptal edebilirsiniz. Her şey dijital olarak kurgulandığı için herhangi bir kağıt israfı da yaşanmıyor.

B2B odaklı bir çözüm sunan Queeme, sıra yönetimini dijitalleştirerek işletmeleri daha karlı ve verimli bir hale getirmeyi amaçlıyor. İşletmeler Queeme ile birlikte Kim sizi kaç kez ziyaret etti? Ne sıklıkta hizmet veya ürün satın alıyor? Ürün ve hizmetlerinize dair görüşleri neler? gibi soruların cevaplarını da anlık olarak takip edebiliyorlar.

Özel müşterilere öncelikle sıra sunulması veya indirimler tanımlanması da Queeme'nin sunduğu özellikler arasında yer alıyor. Queeme ilk olarak etkinlik ve organizasyon şirketleri, restoranlar, müzeler ve finans kuruluşlarında kullanıma sunulacak.

Özellikle yurt dışında Q-matic, Qless ve Skiplino gibi önemli rakiplere sahip olan Queeme, sıra erteleme, işletmelere yeni gelir modeli oluşturma ve dijitalde ürün veya hizmet satışı gibi özelliklerle rakiplerinin önüne geçmeyi hedefliyor. Firmanın gelecek planları arasında ise Queeme üzerinden randevu alma hizmetinin sunulması bulunuyor. Nisan ayında sunulacak bu özellikle birlikte doktor, kuaför ve araç bakım randevuları da dijitalleşecek. Dilerseniz Queeme uygulamasını Android için buradan, iOS için ise buradan indirebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.