SPONSORLU

Dünyanın önde gelen markaları Türkiye Operasyonlarında Kargoist’i Tercih Ediyorlar

Dünyanın önde gelen markaları e-ticaret operasyonlarında Kargoist’i tercih ederek, kargolarını müşterilerine 24 saat içinde ulaştırıyorlar.
Dünyanın önde gelen markaları Türkiye Operasyonlarında Kargoist’i Tercih Ediyorlar

Türkiye’de gelişen e-ticaret sektörü ile birlikte kargo şirketlerine duyulan ihtiyaç her geçen gün artıyor ve hizmet kalitesinde başarılı olan aktörler sektörde söz sahibi oluyorlar. Bu durumun en güzel örneklerinden biri ise geçtiğimiz yıl müşterilerine %99 oranında zamanında teslimat sağlayan Kargoist oldu.

İş ortakları arasında Zara, IKEA, Marks & Spencer, Gap gibi global markalar ile Modanisa, Flo, English Home, Madame Coco, BKM Kitap, Deniz Butik ve Modaselvim gibi Türkiye’nin önde gelen markaları bulunan Kargoist, 2020 yılı itibariyle şube sayısını %300 arttırarak büyüme kaydetti.

Kargoist’in reklam kampanyaları geçtiğimiz günlerde büyük ses getirmişti.

Kargoist geçtiğimiz günlerde sosyal medya fenomenlerinin de büyük ilgisini çeken “Kargoist Tercih Edenlerin Dedektiflik Yapmasına Gerek Kalmaz” reklam kampanyası ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Kargo sektöründeki “geldik bulamadık” söylemini mizahi bir dille ele alan bu reklam kampanyası ile özellikle sosyal mecralarda viral etki yaratmıştı.

Kargoist özellikle yeni nesil e-ticaret sitelerinin büyümesine katkı sağlayan “Zamanında Teslimat” hizmeti ile biliniyor. Büyük firmaların kurumsal stratejilerinde etkili ve hızlı çözümler getirirken, orta ölçekli e-ticaret firmalarının dinamikliğine katkı sağlaması ile sektörde söz sahibi konumunda.

Kargoist olarak verilen genel hizmetler:

  • Ertesi gün teslimat
  • Aynı gün teslimat
  • Randevulu teslimat
  • Kapıda ödemeli teslimat (nakit/kart)
  • Uçak ile uzak bölgelere hızlı teslimat
  • Moto-kurye ile acil gönderi teslimat

Ayrıca verilen hizmet çeşitliliğin içerisinde 2021’de ‘cargobox’ kapsüllerini  devreye alacak.

Kargoist’i detaylı incelemek için:

https://www.kargoist.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.