Yapay zeka destekli saha satış yönetimi platformu: Repzone

Yapay zeka teknolojisini kullanarak saha satış otomasyonu, B2B, çoklu kanal ve global satış gibi alanlarda hizmet veren Repzone, müşterilerinin satış verimliliğini artırmayı hedefliyor.
Yapay zeka destekli saha satış yönetimi platformu: Repzone

Repzone, temelde bulut tabanlı bir saha satış otomasyonu olarak görev yapacak bir platform. Bilgera Yazılım tarafından geliştirilen saha satış otomasyonu, B2B, çoklu kanal ve global satış gibi alanlarda hizmet vererek müşterilerinin satış verimliliğini artırmayı hedefliyor.

Escort Teknoloji’nin yatırımıyla başlatılan çalışmalar sonucunda 2007 yılında Umut Sevin tarafından kurulan Bilgera Yazılım, paylaşılan bilgilere göre dört yıl önce New York’ta kurduğu ofisiyle yoluna devam ediyor.

2015 yılında tüm yapılarını bulut tabanlı bir platforma taşımaya başladıklarını ve böylece Repzone'un ortaya çıktığını belirten Sevin, 2016 sonrasında İTÜ Innogate Programı kapsamında seçilen 8 firma arasına girerek ABD'de üç hafta boyunca müşteri ve yatırımcılarla görüşme şansı yakaladıklarını da hatırlattı.

Paylaşılan bilgilere göre Repzone, 2020 yılında yüzde 390 oranında büyüme yaşadı. Saha satış ekibi olan firmaların, müşteri ziyaretleri, sipariş toplama, anket uygulama gibi tüm saha süreçlerini; harita destekli, sosyal medya akışlarına benzer bir yapıda anlık takibine olanak sağlayan Repzone, zaman içinde yeni özellikler de kazandı.

ABD'de şirket kurulumu sonrası oradaki pazar ihtiyaçlarına paralel olarak yeni özellikler kazanan Repzone, B2B, çoklu kanal satış ve global satış verisi toplama gibi birçok özelliği de kullanıcılarına sunuyor. Repzone platformunda Mobil CRM, Mağaza İçi Etkinlik, Global POS (satış) verisi toplama yapılabildiğini de ekleyelim.

Saha veri toplama, denetim ekipleri dinamik olarak tasarlanabilen formlar üzerinde resim, video, imza destekli olarak veri giriş imkanları da Repzone ile sağlanıyor. Kısacası Repzone sayesinde saha satış ekipleri tüm saha satış sürecini uçtan uca platform üzerinden yürütebiliyor.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.