Twitter, Revue entegrasyonu için kapalı beta sürecine başladı

Entegrasyonu kullanabilen Twitter kullanıcılarına baktığımızda kapalı beta sürecinin hem ABD'de hem de Hindistan'da aktif bir şekilde devam ettiğini görebiliyoruz.
Twitter, Revue entegrasyonu için kapalı beta sürecine başladı

Twitter'ın e-posta bültenlerinden gelir elde edilmesini sağlayan Hollanda merkezli Revue girişimini satın aldığını geçtiğimiz Ocak ayında sizlere aktarmıştık. Bu hamle ile birlikte Twitter üzerinden e-posta bültenlerini paylaşan içerik üreticilerinin gelir elde etmesi hedefleniyordu.

Bugün ortaya çıkan bilgilere göre ise Twitter, web versiyonu için Revue entegrasyonunu kullanıma sundu. Şu an için resmi bir açıklama yapılmadı fakat bazı kullanıcılar Twitter üzerinden Revue platformuna giriş yapabildiklerini açıkladı. Twitter tarafından yapılan açıklamaya göre Revue entegrasyonu için kapalı beta süreci başlamış durumda.

Entegrasyonu kullanabilen Twitter kullanıcılarına baktığımızda kapalı beta sürecinin hem ABD'de hem de Hindistan'da aktif bir şekilde devam ettiğini görebiliyoruz. İlerleyen dönemlerde Revue entegrasyonunun tüm Twitter kullanıcıları için sunulması sürpriz olmayacaktır fakat şu an için bir tarih paylaşılmadı.

Hatırlatmak gerekirse Revue, oluşturduğunuz e-bültenleri paylaşarak para kazanmanıza odaklanıyor. Revue'nun ücretsiz çözümünü kullananlar oluşturdukları e-posta bültenlerini maksimum 50 kişiye gönderebilirken, ücretli versiyonu kullananlar ise e-posta bültenlerini 40 bin kişiye kadar gönderebiliyor.

Twitter kullanıcıları Revue entegrasyonu sayesinde platformda yer alan kitlelerine ulaşmak için ücretsiz bir haber bülteni oluşturma, Tweet yerleştirme, e-posta listelerini içe aktarma, etkileşimlerini analiz etme ve abonelerden para kazanma gibi özellikleri kullanabilecek.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.