SAP, Berlin merkezli iş süreci otomasyonu Signavio'yu satın alıyor

İşlemin, düzenleme onayına tabi olarak 2021 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. Satın almanın detayları açıklanmamış olsa da hafta başında Bloomberg, anlaşmanın 1,2 milyar dolar değerinde olabileceğini belirtmişti.
SAP, Berlin merkezli iş süreci otomasyonu Signavio'yu satın alıyor

SAP, Berlin merkezli iş süreci otomasyonu Signavio'yu satın alıyor. Yeni satın almanın, SAP'nin şirketlerin iş süreçlerini hızlı bir şekilde anlamasına, iyileştirmesine, dönüştürmesine ve büyük ölçekte yönetmesine yardımcı olacağı belirtiliyor. İşlemin, düzenleme onayına tabi olarak 2021 yılının ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor. Satın almanın detayları açıklanmamış olsa da hafta başında Bloomberg, anlaşmanın 1,2 milyar dolar değerinde olabileceğini belirtmişti.

Signavio ile SAP, birlikte, bulutta yerel bir iş süreci yönetim aracı elde ediyor. SAP CFO'su Luka Mucic, işletme süreçlerini anlamanın ve otomatikleştirmenin bir şirketin dijital dönüşüm çabalarının önemli bir parçası haline geldiği bir dünyaya evrildiğimizi söylüyor.

İş Süreci Zekası, SAP'nin yeni teklifi olan RISE with SAP paketinin önemli bir parçası. Teklif, şirketlerin kendilerini esnek, çevik ve akıllı kılan bütünsel bir iş dönüşümü gerçekleştirmelerine yardımcı oluyor. Temel ERP süreçlerinin buluta hızlı bir şekilde taşınması için destek içeriyor. Signavio'nun entegre bulutta yerel süreç yönetimi paketi ise SAP'nin mevcut iş süreci zekası yazılımını tamamlıyor. Signavio'nun entegre edilmesiyle SAP artık müşterilerin iş süreçlerini uçtan uca dönüştürmeleri için bütünsel bir esnek süreç dönüştürme çözümleri paketi sunabilecek. Buna iş süreci tasarımı, kıyaslama, boşluk analizi, iyileştirme ve süreç değişikliği yönetimi de dahil. Paket ayrıca müşterilerin bu süreç değişikliklerinin uzun vadeli başarısını izlemelerine olanak tanıyacak.

SAP ve Signavio kombinasyonu, müşterilere her iş sürecinin 360 derecelik bir görünümünü sunmak için standartlaştırılmış süreç KPI'larını, geniş kıyaslama verilerini, kullanıcı davranışını ve müşteri deneyimi analizini bir araya getirecek. Ayrıca süreçleri tam olarak anlamak ve dönüştürmek için araçlar da sağlayacak.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.