Çoklu Para Transferi ürününü kullanıma sunan BulutTahsilat, 2020 yılına ait verilerini paylaştı

Paylaşılan bilgilere göre BulutTahsilat, online banka ürünü ile 2020 yılında banka hareketlerinin Muhasebe ve ERP'lere otomatik kaydedilmesi süreçlerinde tüm para birimlerinde 79 milyon kaydın aktarılmasına aracılık etti.
Çoklu Para Transferi ürününü kullanıma sunan BulutTahsilat, 2020 yılına ait verilerini paylaştı

Tüm bankaların hesap hareketlerini tek ekranda toplayan bir girişim olarak karşımıza çıkan BulutTahsilat'tan ilk olarak 2019 yılının Mayıs ayında sizlere bahsetmiştik. Banka hesap hareketleri konsolidasyonu hizmeti veren BulutTahsilat, 2020 yılına ait verilerini paylaştı.

Paylaşılan bilgilere göre BulutTahsilat, online banka ürünü ile 2020 yılında banka hareketlerinin Muhasebe ve ERP'lere otomatik kaydedilmesi süreçlerinde tüm para birimlerinde 79 milyon kaydın aktarılmasına aracılık etti. Bir önceki yıl ile kıyaslandığında 2020 yılında yüzde 250 oranında bir artış yaşandığını da belirtelim. 

Banka hareketlerinin ERP'lerde otomatik muhasebeleştirilmesi süreçlerinde 2020 yılındaki en büyük artış 2019 yılına göre yüzde 680'lik bir oranla perakende sektöründe görülürdü. E-ticaret, mobilya ve elektronik para kuruluşlarında ise yüzde 500 oranında artış gerçekleşti.

Araç kiralama sektöründe yüzde 200 ve gıda sektöründe yüzde 100 büyüme görülürken hızlı tüketim, hizmet, dağıtım, kuyumculuk ve sigorta sektörleri de artış gösteren sektörler arasında yer aldı. Güvenlik, kozmetik ve faktoring hizmetlerinde ise düşüşler yaşandı.

Paylaşılan bilgilere göre BulutTahsilat, 2019 yılına oranla yeni müşteri kazanımını yüzde 126 oranında artırdı. 2021 yılı itibarıyla 1100'ün üzerinde büyük ölçekli firmaya hizmet sağlayan BulutTahsilat, 30 banka entegrasyonu sayesinde tüm banka hesap hareketlerini tek bir ekranda ve anlık olarak görüntülenebilmesini sağlıyor.

Geçtiğimiz ay lansmanı gerçekleştirilen Çoklu Para Transferi ürünü ile ilgili açıklamalarda bulunan BulutTahsilat Pazarlama ve Satış Müdürü Yeşim Yeşbek, çok sayıdaki Havale ve EFT’nin birden fazla bankadan aynı anda yapılabilmesini, farklı dosya desenlerinde talimat hazırlamaya ya da FTP klasörlerine ihtiyaç kalmadan para transferlerinin tek platform üzerinden kolaylıkla gerçekleştirilmesini sağladıklarını belirtti.

Artık tüm ödemelerin tek platform üzerinden kolaylıkla başlatılabileceğini belirten Yeşbek, hem zaman hem iş gücü tasarrufu sağlayacak yeni dünyaya ait bu teknoloji ile gelişmiş kripto teknolojisi başta olmak üzere, her seviye kullanıcının kendine özgü kimlik doğrulaması ve çoklu onay mekanizmaları ile güvenlik zafiyetlerinin önüne geçmeyi de başardıklarını da paylaştı.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.