Bulut tabanlı iletişim platformu Ringover, 12 milyon dolar yatırım aldı

Ringover, A serisi yatırım turunda 12 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Söz konusu yatırımın şirketin bugüne kadar aldığı ilk yatırım olduğunu da belirtelim. 
Bulut tabanlı iletişim platformu Ringover, 12 milyon dolar yatırım aldı

İşletmeler için bulut tabanlı bir iletişim platformu olan Ringover, yeni bir yatırım aldığını duyurdu. Paylaşılan bilgilere göre Paris merkezli Ringover, A serisi yatırım turunda 12 milyon dolarlık bir yatırım aldı. Söz konusu yatırımın şirketin bugüne kadar aldığı ilk yatırım olduğunu da belirtelim. 

SaaS bir çözüm sunan Ringover, takımlar arasında iletişim kurulması için sesli, yazılı ve görüntülü iletişim çözümlerine sahip. Sadece takım içi iletişim ile sınırlı kalmayan Ringover, firmaların müşterilerinin iletişimi gerçekleştirilebilmesi için çeşitli araçlar da sunuyor. 

Temelde bir iletişim platformu olan Ringover, 2005 yılında kuruldu. 12 milyon dolarlık yatırım Birleşik Krallık merkezli Expedition Growth Capital tarafından yapıldı. Girişimin yaptığı açıklamalara göre alınan 12 milyon dolarlık yatırım, kurumsal iletişimin geleceğini güçlendirmek, yeni özelliklerin sunulması ve 2021 yılında ABD, İspanya ve Birleşik Krallık'ta büyüme için kullanılacak.

Özellikle remote ve evlerden çalışan kurumlar için oldukça başarılı bir çözüm sunan Ringover, Corona virüs salgını ile birlikte şirketlerin eve çalışmaya başlamasıyla çok daha popüler bir çözüm haline geldi. Ringover'ın diğer popüler bulut tabanlı platformlar olan Salesforce, Zendesk, Pipedrive, Freshdesk, Hubspot ve Microsoft Dynamics için entegrasyon desteği sunduğunu da ekleyelim.

Teknoloji dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Neleri size ulaştırmamızı istersiniz?
Abonelik kaydınız başarıyla oluşturuldu.